Без хапче за диабет и за високо кръвно

За болестите в минало време говори Тодорка Христова от Силистра. Няколко години тя прави програмата на плодове и чай, която се прилага в клиниката на д-р Емилова и вече е без хапчета за високо кръвно и диабет тип 2.
От нездравословен начин на живот, консумация на месо и сол, от застояване, стигнах до високо кръвно налягане и диабет тип 2. Станах 95 килограма.
Колко лекарства вземахте?
За кръвно, за диабет. От тежестта ме заболяха краката и кръста и вземах и за тези болки. Това доведе до увреждане на стомаха и ...
В началото се опитах сама да си помогна и да спазвам диети. След това качвах двойно на свалените килограми. Разбрах, че имам нужда от помощ, защото не мога сама да се справя. Тогава дъщеря ми разбра за това, което прави д-р Емилова и така дойдох.
Още след първата направена програма, още в клиниката, ми спряха лекарствата за кръвно и диабет. И така вече 3 години.
Сега дойдох, защото за мен това е почивка. Предпочитам да дойда при д-р Емилова, защото тук се научават много неща за природосъобразния начин на живот. Никога не е излишно да си "опресниш" знанията за здравословния живот. Тук поднасят на достъпен език много информация.
Това е едно прочистване. Даже човек трябва да го прави 2 пъти в годината. Вярно, свързано е с финанси, но когато не взимаш лекарства, това спестява много средства. По-добре е парите, които спестяваме, да ги даваме за здраве, а не за лекарства!
Тук се прераждам. Всеки път, когато дойда, аз се чувствам все по-добре и по- добре и  това продължава още дълго време след това.
Как Ви посрещат Вашите близки ?
Много ми се радват, защото аз свалих от 94 килограма - сега съм 74. Нямам и тези болки в коленете и кръста. Най-важното, за да се задържат постигнатите успехи, е да промениш начина си на живот. 
Аз вече след 18 часа нищо не слагам в устата си. Консумирам много зеленчуци и бобови храни. Съвсем по друг начин започваш да живееш, след като си бил при д-р Емилова. Но трябва да си разбрал защо си дошъл и да имаш волята да живееш така.
Д-р Емилова не може да направи нищо, ако аз след тези 10 дни се върна и започна да ям свинските пържоли...
Здравето е щастие, свобода, любов. Обичаш повече хората и ти се живее. Преди си мислех как ще живея с болестите, а сега - как като съм здрава, ще доживея до дълбока старост.

Клиниката на д-р Емилова през юли и август ще работи на Боровец. Във Варна ще започнат работа от 1 октомври . Телефонът за записване е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Гладолечението помага за оздравяване на очите

Здравословни проблеми с белия дроб решава пациент на д-р Емилова, който няколко пъти прави програмата на плодове и чай. Дори вече няма ХОББІ - хронична обструктивна белодробна болест. Сега Иванка Попова е в клиниката за да намали болката в очите. От години има очен херпес. Решена е да направи дълга програма на плодове, чай и мед. Знам, че..

публикувано на 14.10.18 в 11:35

Как се свалят 50 килограма за четири месеца?

"Азбуката на живота ми даде д-р Емилова", това споделя нейн пациент, който свалил 50 килограма за 4 месеца и продължава да отслабва с програмата на природосъобразен начин на живот. Ивелин е на 50 години и е от Добрич. "Много е упорит. Дойде 200 кг през май, сега е с 50 килограма по-малко, от които 32 кг мазнини. Върви всеки ден сутрин и вечер, прави..

обновено на 05.10.18 в 19:20

Започва есенният "университет" на д-р Емилова

Човек може да съхрани и възстанови здравето си, когато е близо до природата. Доказва го практиката на д-р Людмила Емилова, която с програмата на плодолечение на Лидия Ковачева помага на пациенти от цял свят. Последните научни изследвания показват, че с правилно хранене и физическа активност може да се запази и нормалната работа на мозъка и да се избегнат..

публикувано на 30.09.18 в 15:18

Край на високото кръвно и поликистозните яйчници

Високо кръвно налягане, диабет тип 2, поликистозни яйчници - това са част от диагнозите, заради които в клиниката на д-р Людмила Емилова идва млада жена от София. След няколко дълги програми тя вече говори за заболяванията в минало време. Казвам се Деница. Имах високо кръвно, което достигаше 180/120. Пиех много кафета и малко вода. Хранех се с повече..

публикувано на 23.09.18 в 13:05

Забравих за хиперинсулинизма, алергията и болките

"Чувствам се като космонавт", така определя своето здравословно състояние една млада жена от Пловдив. Светла Русева е на 42 години. Програма на плодове, чай и мед и една година здравословно хранене - това е рецептата за промяната. Според нея в момента "е дъщеря на жената, която е била 12 месеца преди това". За първи път дойдох в клиниката на..

публикувано на 16.09.18 в 10:43

Противораковата салата на Цвета

Цвета Атанасова е   от първите пациенти на д-р Людмила Емилова. Вече 25 години използва метода на Лидия Ковачева и д-р Емилова за изчистване на тялото от токсини. Има сериозни заболявания и първо става вегетарианка, след това преминава към суровоядство. Тя вече има „своя“ рецепта за здравословна салата. Включени са много зеленчуци, които..

публикувано на 09.09.18 в 10:50

За един месец свалих кофа мазнини

Една година програмата на гладолечение прилага семейство Попови от Силистра. Причините са сериозни заболявания   - съпругът Георги има високо кръвно, диабет втори тип, омазняване на черния дроб, натрупва и повече килограми, разказва неговата половинка Златка. Двамата са инженери и обичат логическото мислене. Винаги са си мислели, че..

публикувано на 02.09.18 в 11:40