Без хапче за диабет и за високо кръвно

За болестите в минало време говори Тодорка Христова от Силистра. Няколко години тя прави програмата на плодове и чай, която се прилага в клиниката на д-р Емилова и вече е без хапчета за високо кръвно и диабет тип 2.
От нездравословен начин на живот, консумация на месо и сол, от застояване, стигнах до високо кръвно налягане и диабет тип 2. Станах 95 килограма.
Колко лекарства вземахте?
За кръвно, за диабет. От тежестта ме заболяха краката и кръста и вземах и за тези болки. Това доведе до увреждане на стомаха и ...
В началото се опитах сама да си помогна и да спазвам диети. След това качвах двойно на свалените килограми. Разбрах, че имам нужда от помощ, защото не мога сама да се справя. Тогава дъщеря ми разбра за това, което прави д-р Емилова и така дойдох.
Още след първата направена програма, още в клиниката, ми спряха лекарствата за кръвно и диабет. И така вече 3 години.
Сега дойдох, защото за мен това е почивка. Предпочитам да дойда при д-р Емилова, защото тук се научават много неща за природосъобразния начин на живот. Никога не е излишно да си "опресниш" знанията за здравословния живот. Тук поднасят на достъпен език много информация.
Това е едно прочистване. Даже човек трябва да го прави 2 пъти в годината. Вярно, свързано е с финанси, но когато не взимаш лекарства, това спестява много средства. По-добре е парите, които спестяваме, да ги даваме за здраве, а не за лекарства!
Тук се прераждам. Всеки път, когато дойда, аз се чувствам все по-добре и по- добре и  това продължава още дълго време след това.
Как Ви посрещат Вашите близки ?
Много ми се радват, защото аз свалих от 94 килограма - сега съм 74. Нямам и тези болки в коленете и кръста. Най-важното, за да се задържат постигнатите успехи, е да промениш начина си на живот. 
Аз вече след 18 часа нищо не слагам в устата си. Консумирам много зеленчуци и бобови храни. Съвсем по друг начин започваш да живееш, след като си бил при д-р Емилова. Но трябва да си разбрал защо си дошъл и да имаш волята да живееш така.
Д-р Емилова не може да направи нищо, ако аз след тези 10 дни се върна и започна да ям свинските пържоли...
Здравето е щастие, свобода, любов. Обичаш повече хората и ти се живее. Преди си мислех как ще живея с болестите, а сега - как като съм здрава, ще доживея до дълбока старост.

Клиниката на д-р Емилова през юли и август ще работи на Боровец. Във Варна ще започнат работа от 1 октомври . Телефонът за записване е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Спрях цигарите след 30 години активно пушене

Това споделя 65-годишният Алексей Кънчев от Велико Търново. Три десетилетия той пушел всеки ден по  2 и повече кутии. Правел многократни опити да се откаже от вредния навик, успявал за седмица - месец, но пак се връщал към никотина. До момента, когато през 2002 година прави програмата на омекотено гладуване. " Това промени живота ми ", споделя Алексей..

публикувано на 13.01.19 в 15:19

Д-р Емилова: Да освободим тялото от токсините преди да започнем работа!

Програмата на плодове, чай и мед, която се прилага от д-р Людмила Емилова, намалява хипертрофиралата трета сливица и увеличава имунитета.  " Това е лимфна тъкан, която при възпаление се разраства и пречи на дишането, особено по време на сън. Ако не се лекува продължителното възпаление на хипертрофиралата трета сливица, това може да увреди..

публикувано на 05.01.19 в 17:03

Как се живее с толкова много обич?

Този въпрос задала пациентка на д-р Емилова, която станала свидетел на огромната благодарност на хората към това, което прави обичаната лекарка. Извън субективното усещане за топлота и взаимна благодарност,  статистиката е повече от красноречива : четвърт век съществува клиника на д-р Емилова, за който период са преминали повече от 50 000 пациенти. Тази..

публикувано на 29.12.18 в 15:39

Д-р Емилова: Нека използваме български суперхрани

Това е снимка на екипа на д-р Людмила Емилова, които отбелязаха поредна успешна година. Доволни са от постигнатите резултати на повече от 50 000 души от цял свят. Всички те знаят, че разумното хранене е гаранция за добро здраве. Българите са били най-дълголетната нация през 19 век благодарение на правилното хранене на предците ни, които строго спазвали..

публикувано на 23.12.18 в 16:40

Най-хубавият подарък за Коледа - без хапче за диабет и високо кръвно

Георгиус Вергос е на 60 години. Взимал по 14 хапчета и 30 единици инсулин на ден. В списъка с диагнозите били диабет, високо кръвно, проблеми с черния дроб, панкреаса и много други. Вървял изключително трудно. С помощта на приятели изминавал няколко метра, защото имал запушени кръвоносни съдове. Всяка сутрин се събуждал с крампи. Признава,че в последно..

публикувано на 16.12.18 в 14:50

Зеленчуковият шампион при запек, затлъстяване и диабет

Зеленият грах доставя на организма лесно усвоими растителни въглехидрати, разказва д-р Людмила Емилова. Вече 25 години тя разкрива тайните на природното хранене и начин на живот на хора от цял свят. Тя лично изпробва методите върху себе си и не спира да следи най-новите световни открития в медицината. Един от най-добрите американски лекари -Джоуел..

публикувано на 08.12.18 в 15:02

Излекуван диабет на бабата променя живота на цяло семейство

Денят на един тийнейджър вече започва със смути, след като видял как програмата на плодове променил живота на неговото семейство. Това разказват родителите -  семейство Бакалови. В клиниката на д-р Емилова първо идва  свекървата, която била с диабет.  Ефектът за мен беше невероятен, защото тя слагаше 14 единици сутрин инсулин, 16 вечер, пиеше шепа..

публикувано на 01.12.18 в 15:51