Без хапче за диабет и за високо кръвно

За болестите в минало време говори Тодорка Христова от Силистра. Няколко години тя прави програмата на плодове и чай, която се прилага в клиниката на д-р Емилова и вече е без хапчета за високо кръвно и диабет тип 2.
От нездравословен начин на живот, консумация на месо и сол, от застояване, стигнах до високо кръвно налягане и диабет тип 2. Станах 95 килограма.
Колко лекарства вземахте?
За кръвно, за диабет. От тежестта ме заболяха краката и кръста и вземах и за тези болки. Това доведе до увреждане на стомаха и ...
В началото се опитах сама да си помогна и да спазвам диети. След това качвах двойно на свалените килограми. Разбрах, че имам нужда от помощ, защото не мога сама да се справя. Тогава дъщеря ми разбра за това, което прави д-р Емилова и така дойдох.
Още след първата направена програма, още в клиниката, ми спряха лекарствата за кръвно и диабет. И така вече 3 години.
Сега дойдох, защото за мен това е почивка. Предпочитам да дойда при д-р Емилова, защото тук се научават много неща за природосъобразния начин на живот. Никога не е излишно да си "опресниш" знанията за здравословния живот. Тук поднасят на достъпен език много информация.
Това е едно прочистване. Даже човек трябва да го прави 2 пъти в годината. Вярно, свързано е с финанси, но когато не взимаш лекарства, това спестява много средства. По-добре е парите, които спестяваме, да ги даваме за здраве, а не за лекарства!
Тук се прераждам. Всеки път, когато дойда, аз се чувствам все по-добре и по- добре и  това продължава още дълго време след това.
Как Ви посрещат Вашите близки ?
Много ми се радват, защото аз свалих от 94 килограма - сега съм 74. Нямам и тези болки в коленете и кръста. Най-важното, за да се задържат постигнатите успехи, е да промениш начина си на живот. 
Аз вече след 18 часа нищо не слагам в устата си. Консумирам много зеленчуци и бобови храни. Съвсем по друг начин започваш да живееш, след като си бил при д-р Емилова. Но трябва да си разбрал защо си дошъл и да имаш волята да живееш така.
Д-р Емилова не може да направи нищо, ако аз след тези 10 дни се върна и започна да ям свинските пържоли...
Здравето е щастие, свобода, любов. Обичаш повече хората и ти се живее. Преди си мислех как ще живея с болестите, а сега - как като съм здрава, ще доживея до дълбока старост.

Клиниката на д-р Емилова през юли и август ще работи на Боровец. Във Варна ще започнат работа от 1 октомври . Телефонът за записване е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Студовата алергия може да се излекува

Сериозен проблем с алергиите решава  19-годишната  Авигея  от Велико Търново. Тежката алергия към студ и влага била от 4-5 години. Не помогнала традиционната медицина и хомеопатията, споделя Авигея. През миналата година 3 месеца е без мензис, след това приема в продължение на 3 месеца хормони, килограмите се увеличили с 10, но след спиране на..

публикувано на 17.06.18 в 11:50

Да свалиш 55 килограма за една година? Възможно е.

55  килограма успява да свали за една година Атидже Башева от София. Младата жена тежала 155 килограма. Била в преддиабетно състояние, стойностите на кръвната захар били на границата. Имала и сънна апнея – не можела да спи нормално, често се будела и се чувствала отпаднала. Направила 4 дълги програми на плодове, чай и мед – общо 90..

публикувано на 03.06.18 в 14:05

Без хапче за кръвно и за диабет

" Вече не ползвам хапчета за кръвно, за диабет и инсулин ", това казва пациент на д-р Емилова. Станислав Христов от град Каолиново, област Шумен, идва в клиниката по настояване на съпругата си Надежда. Тя знаела за добрите резултати на екипа от години, но той все не се съгласявал. Сега шеговито казва за своята съпруга, че познава биографията на д-р..

публикувано на 27.05.18 в 15:02

Край на екземите?

" Живея живот без лекарства и затова благодаря, че има клиниката на д-р Емилова ". Признанието е на Моника Шванк , която живее в Берлин. Това е особено важно, защото е казано от 71-годишна дама, допълва д-р Емилова. Моника Шванк  идва преди 2 години в клиниката и сега е за трети път. Благодарение на програмите на плодове и чай и променения начин на..

публикувано на 20.05.18 в 16:35

След 5-дневна плодова програма децата не боледуват от бронхит и ангини

Това показва 25-годишния опит на д-р Людмила Емилова. Практиката е доказала, че  когато децата направят 5-дневна програма на плодове и чай, и след това правилно се захранят, след това имат по-силен имунитет. За трети път клиниката на д-р Людмила Емилова ще бъде в Поморие и този път периодът е по-дълъг – от 17 май до 15 юни. 5-звездният Гранд хотел..

публикувано на 13.05.18 в 16:43

Центърът на д-р Емилова отбеляза 25 години

"Всички пациенти са преминали през сърцето ми" , това сподели пред приятели д-р Людмила Емилова . За 25 години през центъра са лекувани 40 880 души от цял свят и всички те са станали част от мен, защото " никога не съм лекувала само за бройка ". И още от думите на популярната по цял диетоложка :  "Успяхме да помогнем на толкова много хора, но всеки..

публикувано на 06.05.18 в 08:15

Лечим ли е диабет тип 2?

Растителната храна предпазва от много болести, включително от диабет тип 2.  Консумацията на пълнозърнести храни, бобови растения и зеленолистни зеленчуци в големи количества гарантират здраве. Това показва опитът на д-р Людмила Емилова, която 25 години прилага програмата на плодолечение, разработена от Лидия Ковачева. Изчистване на тялото от вредните..

публикувано на 29.04.18 в 14:40