Без хапче за диабет и за високо кръвно

За болестите в минало време говори Тодорка Христова от Силистра. Няколко години тя прави програмата на плодове и чай, която се прилага в клиниката на д-р Емилова и вече е без хапчета за високо кръвно и диабет тип 2.
От нездравословен начин на живот, консумация на месо и сол, от застояване, стигнах до високо кръвно налягане и диабет тип 2. Станах 95 килограма.
Колко лекарства вземахте?
За кръвно, за диабет. От тежестта ме заболяха краката и кръста и вземах и за тези болки. Това доведе до увреждане на стомаха и ...
В началото се опитах сама да си помогна и да спазвам диети. След това качвах двойно на свалените килограми. Разбрах, че имам нужда от помощ, защото не мога сама да се справя. Тогава дъщеря ми разбра за това, което прави д-р Емилова и така дойдох.
Още след първата направена програма, още в клиниката, ми спряха лекарствата за кръвно и диабет. И така вече 3 години.
Сега дойдох, защото за мен това е почивка. Предпочитам да дойда при д-р Емилова, защото тук се научават много неща за природосъобразния начин на живот. Никога не е излишно да си "опресниш" знанията за здравословния живот. Тук поднасят на достъпен език много информация.
Това е едно прочистване. Даже човек трябва да го прави 2 пъти в годината. Вярно, свързано е с финанси, но когато не взимаш лекарства, това спестява много средства. По-добре е парите, които спестяваме, да ги даваме за здраве, а не за лекарства!
Тук се прераждам. Всеки път, когато дойда, аз се чувствам все по-добре и по- добре и  това продължава още дълго време след това.
Как Ви посрещат Вашите близки ?
Много ми се радват, защото аз свалих от 94 килограма - сега съм 74. Нямам и тези болки в коленете и кръста. Най-важното, за да се задържат постигнатите успехи, е да промениш начина си на живот. 
Аз вече след 18 часа нищо не слагам в устата си. Консумирам много зеленчуци и бобови храни. Съвсем по друг начин започваш да живееш, след като си бил при д-р Емилова. Но трябва да си разбрал защо си дошъл и да имаш волята да живееш така.
Д-р Емилова не може да направи нищо, ако аз след тези 10 дни се върна и започна да ям свинските пържоли...
Здравето е щастие, свобода, любов. Обичаш повече хората и ти се живее. Преди си мислех как ще живея с болестите, а сега - как като съм здрава, ще доживея до дълбока старост.

Клиниката на д-р Емилова през юли и август ще работи на Боровец. Във Варна ще започнат работа от 1 октомври . Телефонът за записване е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Лападът - полезен, но какво още трябва да знаем

След големите пролетни празници на трапезата ни все по-често са големите салати. Сега им е времето. Лападът е един от продуктите, които мнозина предпочитат и има защо, обясни д-р Людмила Емилова: Защо, д-р Емилова, с какво е полезен лападът? Изключително полезен за хората зеленчук е лападът.  Той е побратим с киселеца и помним..

публикувано на 19.05.19 в 18:50

В клиниката на д-р Емилова получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Изключително доволна си тръгва от клиниката на д-р Емилова една дама от Добрич, която за първи път се е доверила на плодолечението. Казвам се Стоянка Ганчева Циброва. Строителен инженер по професия. Действително идвам за първи път. Имам доста стари заболявания -  висок холестерол,  омазнен черен дроб, сърдечни проблеми... И всичко това в..

публикувано на 13.05.19 в 18:29

Кръвно налягане в норма след програмата на плодове

Грижа за здравето – това е основната причина, която довежда в клиниката на д-р Людмила Емилова 42-годишната Тоба Димитрио от Кипър. Идвам в клиниката, за да се погрижа за своето здраве. Имах висок холестерол, високо кръвно налягане и се тревожех, че може да имам и проблем със сърцето. Кръвното ми бе много високо – над 200. Бях..

публикувано на 05.05.19 в 18:50

Направеното добро ти дава „криле“

Честито Възкресение Христово! – това пожелава на всички християни обичаната по цял свят д-р Людмила Емилова: На Великден всеки от нас си дава равносметка доколко е допринесъл за доброто. Мисля, че всички ние трябва да се замислим върху това какво сме правили през цялата година и дали доброто преобладава в това, което остава след..

публикувано на 28.04.19 в 18:45

Българка от Кипър: Благодаря на д-р Емилова! Нейната клиника е най-големия подарък за здравето ни, но трябва да го разберем !

Специално за клиниката на д-р Людмила Емилова от Кипър идва българка, защото е убедена в здравословния ефект на плодолечението. Черният дроб вече е в норма, намалели са камъните в жлъчката, а тя самата е с много енергия. Чуйте разказа на Галина от Кипър: Аз съм Галина. В клиниката дойдох, защото усещах, че здравето ми се..

публикувано на 21.04.19 в 18:45

Златина от Бургас: Правилното хранене лекува всички хора!

Бронхиална астма и загуба на обонянието след проблеми със синусите  довеждат в клиниката на д-р Емилова  Златина от Бургас. С добри резултати и свалени килограми си тръгва и нейният съпруг. Дамата е изключително доволна, че може да усети ароматите: Аз съм на 48 години. Дойдох при д-р Емилова заради бронхиална астма, която е от много..

публикувано на 14.04.19 в 18:15

Борбата за здравето и срещу килограмите продължава

Посрещайте трудностите с усмивка – това е новата философия на живот на една дама от Варна, която е променила своя начин на живот в клиниката на д-р Людмила Емилова. Тя се казва Марияна Николова и е от Варна. Марияна Разказва, че попада в клиниката на д-р Емилова с голямо наднормено тегло. "Тръгвам си с много свалени килограми и подобрено здраве",..

публикувано на 07.04.19 в 18:05