Без хапче за диабет и за високо кръвно

За болестите в минало време говори Тодорка Христова от Силистра. Няколко години тя прави програмата на плодове и чай, която се прилага в клиниката на д-р Емилова и вече е без хапчета за високо кръвно и диабет тип 2.
От нездравословен начин на живот, консумация на месо и сол, от застояване, стигнах до високо кръвно налягане и диабет тип 2. Станах 95 килограма.
Колко лекарства вземахте?
За кръвно, за диабет. От тежестта ме заболяха краката и кръста и вземах и за тези болки. Това доведе до увреждане на стомаха и ...
В началото се опитах сама да си помогна и да спазвам диети. След това качвах двойно на свалените килограми. Разбрах, че имам нужда от помощ, защото не мога сама да се справя. Тогава дъщеря ми разбра за това, което прави д-р Емилова и така дойдох.
Още след първата направена програма, още в клиниката, ми спряха лекарствата за кръвно и диабет. И така вече 3 години.
Сега дойдох, защото за мен това е почивка. Предпочитам да дойда при д-р Емилова, защото тук се научават много неща за природосъобразния начин на живот. Никога не е излишно да си "опресниш" знанията за здравословния живот. Тук поднасят на достъпен език много информация.
Това е едно прочистване. Даже човек трябва да го прави 2 пъти в годината. Вярно, свързано е с финанси, но когато не взимаш лекарства, това спестява много средства. По-добре е парите, които спестяваме, да ги даваме за здраве, а не за лекарства!
Тук се прераждам. Всеки път, когато дойда, аз се чувствам все по-добре и по- добре и  това продължава още дълго време след това.
Как Ви посрещат Вашите близки ?
Много ми се радват, защото аз свалих от 94 килограма - сега съм 74. Нямам и тези болки в коленете и кръста. Най-важното, за да се задържат постигнатите успехи, е да промениш начина си на живот. 
Аз вече след 18 часа нищо не слагам в устата си. Консумирам много зеленчуци и бобови храни. Съвсем по друг начин започваш да живееш, след като си бил при д-р Емилова. Но трябва да си разбрал защо си дошъл и да имаш волята да живееш така.
Д-р Емилова не може да направи нищо, ако аз след тези 10 дни се върна и започна да ям свинските пържоли...
Здравето е щастие, свобода, любов. Обичаш повече хората и ти се живее. Преди си мислех как ще живея с болестите, а сега - как като съм здрава, ще доживея до дълбока старост.

Клиниката на д-р Емилова през юли и август ще работи на Боровец. Във Варна ще започнат работа от 1 октомври . Телефонът за записване е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Аз контролирам болестите, а не те мен!

Повече от 15 болести, свързани с инфекции, са причина Жанета Маринова от Разград да потърси помощ в клиниката на д-р Людмила Емилова. Списъкът със заболяванията е много дълъг, но включва усложнения  от Лаймска болест и така се стига до  токсокароза, полиневропатия, двустранна коксартроза,  гонартроза и още десетина сериозни заболявания, включително..

публикувано на 19.08.18 в 14:20

Семейство спря консумацията на колбаси

Вече десет години едно семейство от Карнобат върви по пътя на здравословния начин на живот. Първо в клиниката на д-р Людмила Емилова идва момчето. Той бил с повече килограми. Когато се върнал у дома, впечатлена от резултатите, програмата на гладолечение започва и майката Иванка Стоева. Причината -  високите показатели на кръвното налягане и кръвната..

публикувано на 12.08.18 в 13:25

Вода и плод за закуска, голяма салата на обяд

Навиците се променят трудно, но когато човек има информация, знае в каква посока да работи, споделя 72-годишна пациентка на д-р Емилова, която вече 5 години пътува от Америка, за да направи програмите за изчистване на организма в клиниката. Таня Прюр: Аз вече съм твърдо убедена в ефекта на програмата. В моята младост нямаше информация..

публикувано на 05.08.18 в 15:15

Миомата може да се премахне и без операция

Това разказва една българка, която е доволна от постигнатото с програма на  гладолечение. Маргарита Бунева - Бритън е на 61 години и от 23 години живее в САЩ. За първи път идва в клиниката на д-р Емилова преди 4 години, когато се появяват сериозни здравословни проблеми. Има Хашимото, миома, хеликобактерия. Сега идва отново в България, защото е..

публикувано на 29.07.18 в 14:05

Да победиш Множествената склероза

Днес Керанка Костова изглежда една нормална здрава жена. Но когато е бременна, получава пристъпи на Множествена склероза и почти губи зрението на лявото си око. След това пристъпите се увеличат.  Не може да движи лявата ръка и крак, устата също е почти парализирана. Лекарите в столицата поставят диагнозата. И започва борбата. Има дете и..

публикувано на 22.07.18 в 14:25

Движението съхранява мозъка и паметта

Здравословното хранене и физически упражнения съхраняват дейността на мозъка, това показват последните медицински проучвания по света. Д-р Людмила Емилова следи непрекъснато развитието на науката и затова е убедена, че постоянните физически натоварвания и здравословното хранене запазват големината и обема на мозъка. Ако той е започнал да намалява,..

публикувано на 15.07.18 в 14:00

Жълтият кантарион влиза в състава на виаграта

Когато българинът е болен, той пие билков чай. На това залага при разработване на системата за омекотено гладуване Лидия Ковачева и това се използва от д-р Людмила Емилова вече 25 години. Програмата съчетава лечебната сила на плодовете и лечебната сила на билките. Ефектът се постига от лечебното гладуване, билките имат помощна роля, това  обяснила Лидия..

публикувано на 07.07.18 в 16:00