Жълтият кантарион влиза в състава на виаграта

Когато българинът е болен, той пие билков чай. На това залага при разработване на системата за омекотено гладуване Лидия Ковачева и това се използва от д-р Людмила Емилова вече 25 години. Програмата съчетава лечебната сила на плодовете и лечебната сила на билките. Ефектът се постига от лечебното гладуване, билките имат помощна роля, това  обяснила Лидия Ковачева при започване на програмата от д-р Емилова. Приемът на малко плодове позволя на организма да се изчиства от токсините. Съчетава се енергията на храносмилане и на чистене.

Много е важно обаче да се избере подходящата билка. Жълтият кантарион е подходящ при пациенти с хроничен или остър гастрит, язва на стомаха, постояни киселини. Жълтият кантарион подтиска отделянето на киселини в стомаха. Достатъчно е за целия ден да се сварят 2- 3 литра, но се прави като запарка. Той има и ефект на дезинфекция на пикочните пътища, обяснява популярната лекарка.  Жълтият кантароин влиза и в състава на виаграта, така че който има нужда от нея, да приема билката, казва д-р Емилова, която винаги казва : "Глад му е майката, секс - бащата". Нейният опит с хиляди пациенти показва, че именно програмата на плодове, чай и мед подобрява работата на яйчниците и се премахват кисти по тях, намаляват се миомните възли... Тя препоръчва чай от кантарион и при мъже с проблеми в уретритите. Програмата на омекотено гладуване подобрява сексуалната дейност при мъжете и жените...

По време на лечебното гладуване се прави запарка само 1 билка на прием!

Екипът на д-р Емилова събира билките за клиниката от чистите поляни на планината. През юли и август тя е на Боровец.  Във Варна ще започнат работа от 1 октомври . Телефонът за записване е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Д-р Емилова: Житният пост на Дънов – рестарт на организма

Уникална система за пречистване на организма предлага българинът Петър Дънов. Той се прави веднъж в годината – през месец февруари. Най-подходящото време за тази година е от 22 февруари до 3 март. Д-р Людмила Емилова обяснява какво прави житния пост толкова популярен и днес: Когато за десет дни останем на сто грама жито, три ябълки и..

публикувано на 16.02.19 в 17:32

Къде може да си на 76, а да се чувстваш на 17 години?

Това е един риторичен въпрос за хората, които са се доверили на програмата на плодолечение, която се използва в клиниката на д-р Людмила Емилова, а тя е научила от човека, който я е "спасил" от мигрената - Лидия Ковачева! Изключително динамична и много позитивна - така изглежда сега 76-годишната Красимира Стоянова.  Родена е в Свищов, но от дълги..

публикувано на 10.02.19 в 17:59

Д-р Емилова разбива митове

Автоимунно заболяване води в клиниката на д-р Емилова Светла Иванова от София. Тя  се бори вече 10 години с автоимунното заболяване. Освен от него, страда и от тежки алергии, от астматични пристъпи.  В резултата на конвенционалното лечение се появяват и проблеми с костната плътност, с бъбреците и жлъчката, високо кръвно налягане,..

публикувано на 05.02.19 в 17:35

Без хапчета за подагра и високо кръвно

Свалени килограми, излекувана подагра и кръвно в норма без лекарства – по този начин се променя живота на Мирослав Ангелов от Враца. Причината за промяната е природосъобразния начин на живот. В последните години той спазва съветите на д-р Людмила Емилова за хранене и движение. Имам оплаквания от подагра от 2004 година. Малко по-късно и..

публикувано на 27.01.19 в 15:00

Излекувах диабета и покоряваме планината

Дълга разходка в планината с добро натоварване - това прави семейство Станимирови от Габрово. Всеки почивен ден изкачват върхове и се чувстват изключително заредени и готови за предизвикателствата на ежедневието. Това става възможно благодарение на отличните резултати, които постигат с програмата на плодове и чай, както и спазването на препоръките за..

публикувано на 20.01.19 в 11:13

Спрях цигарите след 30 години активно пушене

Това споделя 65-годишният Алексей Кънчев от Велико Търново. Три десетилетия той пушел всеки ден по  2 и повече кутии. Правел многократни опити да се откаже от вредния навик, успявал за седмица - месец, но пак се връщал към никотина. До момента, когато през 2002 година прави програмата на омекотено гладуване. " Това промени живота ми ", споделя Алексей..

публикувано на 13.01.19 в 15:19

Д-р Емилова: Да освободим тялото от токсините преди да започнем работа!

Програмата на плодове, чай и мед, която се прилага от д-р Людмила Емилова, намалява хипертрофиралата трета сливица и увеличава имунитета.  " Това е лимфна тъкан, която при възпаление се разраства и пречи на дишането, особено по време на сън. Ако не се лекува продължителното възпаление на хипертрофиралата трета сливица, това може да увреди..

публикувано на 05.01.19 в 17:03