Вода и плод за закуска, голяма салата на обяд

Навиците се променят трудно, но когато човек има информация, знае в каква посока да работи, споделя 72-годишна пациентка на д-р Емилова, която вече 5 години пътува от Америка, за да направи програмите за изчистване на организма в клиниката. Таня Прюр:

Аз вече съм твърдо убедена в ефекта на програмата. В моята младост нямаше информация коя храна е полезна. Аз много обичам сладки и газирани напитки и консумирах в големи количества от тях.  След като зная, че са вредни, не купувам такива продукти. Това не означава, че не се изкушавам, но е по-рядко.

За да обърне внимание на здравето си, обикновено човек вече има проблем с него. За да потърси помощ, освен информация, всеки трябва да има и мотивация. В началото аз мислех, че клиниката на д-р Емилова е „дебелариум“ – място, където по-пълните хора свалят излишни килограми.

Първо при д-р Емилова дойде сестра ми, която е малко по-пълничка. Тя ми каза, че всички имат здравословни проблеми, не са само килограмите. Оказа се, че хората с повече килограми имат и серизни здравословни проблеми. Но не само те!

СнимкаКак е Вашето здраве в момента?

Аз имам невероятен ефект и съм си обещала докато мога, да идвам всяка година, за да правя този пълен детокс. Да се премахнат токсините от тялото. Аз съм на 72 години и искам да доживея живота си, както казваше мама,: “на крака и в пълно съзнание“. За да се случи това, трябва да се променят навиците.

Аз вече правя това, което научих в центъра на д-р Емилова. Започвам деня с вода и плод. На обяд – голяма салата. Без бял хляб и сладкиши.

Важно е и движението. Тук предлагат различни възможности за спорт, но и екскурзии в планината. Така че човек дори и да не посещава фитнес залите, може да си направи по-дълга разходка и да бъде полезен на себе си.

Вие имахте проблеми с Лумбалните прешлени?

Това е резултат от „шипове“ по костите на цялото тяло. Бях само на 30 години, когато ми направиха ренгенография и лекарят беше изумен от резултатите. Тогава той каза, че снимката е на 80-годишен човек. Направиха ми операция на два прешлена. Сега отново настояват за операция на прешлените на врата. Когато обаче направя програмата на плодолечение и правилното захранване, болките сутрин ги няма. Преди аз не можех да си раздвижа ръцете, пръстите са изтръпнали. А тук всичко е наред.


Добрата комбинация – правилно хранене и упражнения, ми позволява да се движа и живея нормално.

Искам да благодаря на д-р Емилова, че успя да доразвие и наложи системата на плодолечение на Лидия Ковачева. Аз бях чела нейната книга и опитах да направя програмата сама в къщи. След 5-дневно гладуване отворих хладилника и така се наядох, че щяха да ме закарат в хладилника!

Много е важно захранването!

Това е много важно и ако не се направи правилно, е пълен автогол!

Затова предпочитам да дойда при д-р Емилова. Всичко се прави както трябва и няма възможност да се сгреши.

Информацията от най-новите изследвания се предлага на филм всяка вечер. Всяка сутрин д-р Емилова разказва какво трябва да правим и защо е важно е да се внимава. Затова аз съм си обещала, че поне веднъж годишно ще идвам в България, за да се грижа сама за своето здраве!
До края на август Клиниката на д-р Емилова ще работи  на Боровец. Във Варна ще започне работа от 1 октомври. Телефонът за записване е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Семейство спря консумацията на колбаси

Вече десет години едно семейство от Карнобат върви по пътя на здравословния начин на живот. Първо в клиниката на д-р Людмила Емилова идва момчето. Той бил с повече килограми. Когато се върнал у дома, впечатлена от резултатите, програмата на гладолечение започва и майката Иванка Стоева. Причината -  високите показатели на кръвното налягане и кръвната..

публикувано на 12.08.18 в 13:25

Миомата може да се премахне и без операция

Това разказва една българка, която е доволна от постигнатото с програма на  гладолечение. Маргарита Бунева - Бритън е на 61 години и от 23 години живее в САЩ. За първи път идва в клиниката на д-р Емилова преди 4 години, когато се появяват сериозни здравословни проблеми. Има Хашимото, миома, хеликобактерия. Сега идва отново в България, защото е..

публикувано на 29.07.18 в 14:05

Да победиш Множествената склероза

Днес Керанка Костова изглежда една нормална здрава жена. Но когато е бременна, получава пристъпи на Множествена склероза и почти губи зрението на лявото си око. След това пристъпите се увеличат.  Не може да движи лявата ръка и крак, устата също е почти парализирана. Лекарите в столицата поставят диагнозата. И започва борбата. Има дете и..

публикувано на 22.07.18 в 14:25

Движението съхранява мозъка и паметта

Здравословното хранене и физически упражнения съхраняват дейността на мозъка, това показват последните медицински проучвания по света. Д-р Людмила Емилова следи непрекъснато развитието на науката и затова е убедена, че постоянните физически натоварвания и здравословното хранене запазват големината и обема на мозъка. Ако той е започнал да намалява,..

публикувано на 15.07.18 в 14:00

Жълтият кантарион влиза в състава на виаграта

Когато българинът е болен, той пие билков чай. На това залага при разработване на системата за омекотено гладуване Лидия Ковачева и това се използва от д-р Людмила Емилова вече 25 години. Програмата съчетава лечебната сила на плодовете и лечебната сила на билките. Ефектът се постига от лечебното гладуване, билките имат помощна роля, това  обяснила Лидия..

публикувано на 07.07.18 в 16:00

Как да съхраним паметта въпреки годините

Възможно е, това показват съвременните научни изследвания, разказва д-р Емилова Може ли лечебното гладуване да помогне за подобряване на паметта? Това е така и го доказват много наши пациенти, които са на преклонна възраст и са започнали нашата програма преди 15 - 20 години. Те се хранят най-често здравословно и не нарушават нашата програма. Те..

публикувано на 01.07.18 в 14:45

Незаменимият плод черница. Кайсии за сърце

„ Ако някоя черна черница падне върху бялата ни блуза, това е знак да си вдигнем главата и да не се отказваме, докато не изядем всички узрели черници на клоните, до които достигаме “. Това казва природолечителката д-р Людмила Емилова. Черницата е нейният любим плод. Доказателствата за ползата от неговата консумация тя получила от Лидия..

публикувано на 24.06.18 в 13:55