Вода и плод за закуска, голяма салата на обяд

Навиците се променят трудно, но когато човек има информация, знае в каква посока да работи, споделя 72-годишна пациентка на д-р Емилова, която вече 5 години пътува от Америка, за да направи програмите за изчистване на организма в клиниката. Таня Прюр:

Аз вече съм твърдо убедена в ефекта на програмата. В моята младост нямаше информация коя храна е полезна. Аз много обичам сладки и газирани напитки и консумирах в големи количества от тях.  След като зная, че са вредни, не купувам такива продукти. Това не означава, че не се изкушавам, но е по-рядко.

За да обърне внимание на здравето си, обикновено човек вече има проблем с него. За да потърси помощ, освен информация, всеки трябва да има и мотивация. В началото аз мислех, че клиниката на д-р Емилова е „дебелариум“ – място, където по-пълните хора свалят излишни килограми.

Първо при д-р Емилова дойде сестра ми, която е малко по-пълничка. Тя ми каза, че всички имат здравословни проблеми, не са само килограмите. Оказа се, че хората с повече килограми имат и серизни здравословни проблеми. Но не само те!

СнимкаКак е Вашето здраве в момента?

Аз имам невероятен ефект и съм си обещала докато мога, да идвам всяка година, за да правя този пълен детокс. Да се премахнат токсините от тялото. Аз съм на 72 години и искам да доживея живота си, както казваше мама,: “на крака и в пълно съзнание“. За да се случи това, трябва да се променят навиците.

Аз вече правя това, което научих в центъра на д-р Емилова. Започвам деня с вода и плод. На обяд – голяма салата. Без бял хляб и сладкиши.

Важно е и движението. Тук предлагат различни възможности за спорт, но и екскурзии в планината. Така че човек дори и да не посещава фитнес залите, може да си направи по-дълга разходка и да бъде полезен на себе си.

Вие имахте проблеми с Лумбалните прешлени?

Това е резултат от „шипове“ по костите на цялото тяло. Бях само на 30 години, когато ми направиха ренгенография и лекарят беше изумен от резултатите. Тогава той каза, че снимката е на 80-годишен човек. Направиха ми операция на два прешлена. Сега отново настояват за операция на прешлените на врата. Когато обаче направя програмата на плодолечение и правилното захранване, болките сутрин ги няма. Преди аз не можех да си раздвижа ръцете, пръстите са изтръпнали. А тук всичко е наред.


Добрата комбинация – правилно хранене и упражнения, ми позволява да се движа и живея нормално.

Искам да благодаря на д-р Емилова, че успя да доразвие и наложи системата на плодолечение на Лидия Ковачева. Аз бях чела нейната книга и опитах да направя програмата сама в къщи. След 5-дневно гладуване отворих хладилника и така се наядох, че щяха да ме закарат в хладилника!

Много е важно захранването!

Това е много важно и ако не се направи правилно, е пълен автогол!

Затова предпочитам да дойда при д-р Емилова. Всичко се прави както трябва и няма възможност да се сгреши.

Информацията от най-новите изследвания се предлага на филм всяка вечер. Всяка сутрин д-р Емилова разказва какво трябва да правим и защо е важно е да се внимава. Затова аз съм си обещала, че поне веднъж годишно ще идвам в България, за да се грижа сама за своето здраве!
До края на август Клиниката на д-р Емилова ще работи  на Боровец. Във Варна ще започне работа от 1 октомври. Телефонът за записване е 0888 951 288.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

15 години природосъобразен начин на живот

Казвам се Даниела Кирилова и съм от Радомир. Дойдох с голямото желание да отслабна като си мислех, че това е дебелариум. След това разбрах, че в момента, в който организмът започва да се чисти, килограмите изчезват естествено. За 30 дни свалих 18 килограма през 2002-а година. Това е много голям резултат, дори д-р Емилова не можа да ме познае, когато..

публикувано на 25.03.19 в 06:00

Да си върнеш младостта

Може ли да бъдат свалени 80 килограма за 2 години, човек да се чувства здрав, да се е разделил с хапчета и да има волята да продължи, защото се е убедил в ефикасността на метода, който прилага? Отговорът е на Николай Карагьозов от Радомир. Пациент съм на д-р Емилова от 2 години. Твърдя, че може и съм го постигнал. Трябва да се следва програмата,..

публикувано на 18.03.19 в 06:05

Плодолечение топи камъни в бъбреците

Няколко сериозни диагнози водят в клиниката на д-р Людмила Емилова Цветанка Петрова от Враца. Тя е на 56 години. Сред заболяванията й са хипертония и камъни в бъбреците. Сега и при двете има положителна промяна, разказва Цветанка в разговор на Габриела Гаврилова. - От 1989 година съм склонна да образувам камъни в бъбреците. Това са оксилати и..

публикувано на 11.03.19 в 06:00

Зелето е най-полезно сурово

Д-р Емилова винаги съветва своите пациенти да консумират повече салати. Тя е лекар с три специалности – вътрешни болести, кардиология и здравен мениджмънт и вече 25 години предава своя опит в здравеопазването на пациенти от цял свят. През миналата година в нейната клиника посрещнаха 50 000 - ия пациент. Тази цифра показва броя на хората, които са..

публикувано на 04.03.19 в 06:00

Яжте ряпа за по-силен имунитет

Ряпата е от традиционните зеленчуци в менюто на българите, които знаят колко полезна е тя през зимата. Ряпата присъства на трапезата и в съветите на д-р Людмила Емилова, която от четвърт век учи на природосъобразен начин на живот хора от всички континeнти. Ряпата е много богата на витамин С, с ясно изразено антивирусно и антибактериално действие,..

публикувано на 25.02.19 в 06:00

Д-р Емилова: Житният пост на Дънов – рестарт на организма

Уникална система за пречистване на организма предлага българинът Петър Дънов. Той се прави веднъж в годината – през месец февруари. Най-подходящото време за тази година е от 22 февруари до 3 март. Д-р Людмила Емилова обяснява какво прави житния пост толкова популярен и днес: Когато за десет дни останем на сто грама жито, три ябълки и..

публикувано на 16.02.19 в 17:32

Къде може да си на 76, а да се чувстваш на 17 години?

Това е един риторичен въпрос за хората, които са се доверили на програмата на плодолечение, която се използва в клиниката на д-р Людмила Емилова, а тя е научила от човека, който я е "спасил" от мигрената - Лидия Ковачева! Изключително динамична и много позитивна - така изглежда сега 76-годишната Красимира Стоянова.  Родена е в Свищов, но от дълги..

публикувано на 10.02.19 в 17:59