Вода и плод за закуска, голяма салата на обяд

Навиците се променят трудно, но когато човек има информация, знае в каква посока да работи, споделя 72-годишна пациентка на д-р Емилова, която вече 5 години пътува от Америка, за да направи програмите за изчистване на организма в клиниката. Таня Прюр:

Аз вече съм твърдо убедена в ефекта на програмата. В моята младост нямаше информация коя храна е полезна. Аз много обичам сладки и газирани напитки и консумирах в големи количества от тях.  След като зная, че са вредни, не купувам такива продукти. Това не означава, че не се изкушавам, но е по-рядко.

За да обърне внимание на здравето си, обикновено човек вече има проблем с него. За да потърси помощ, освен информация, всеки трябва да има и мотивация. В началото аз мислех, че клиниката на д-р Емилова е „дебелариум“ – място, където по-пълните хора свалят излишни килограми.

Първо при д-р Емилова дойде сестра ми, която е малко по-пълничка. Тя ми каза, че всички имат здравословни проблеми, не са само килограмите. Оказа се, че хората с повече килограми имат и серизни здравословни проблеми. Но не само те!

СнимкаКак е Вашето здраве в момента?

Аз имам невероятен ефект и съм си обещала докато мога, да идвам всяка година, за да правя този пълен детокс. Да се премахнат токсините от тялото. Аз съм на 72 години и искам да доживея живота си, както казваше мама,: “на крака и в пълно съзнание“. За да се случи това, трябва да се променят навиците.

Аз вече правя това, което научих в центъра на д-р Емилова. Започвам деня с вода и плод. На обяд – голяма салата. Без бял хляб и сладкиши.

Важно е и движението. Тук предлагат различни възможности за спорт, но и екскурзии в планината. Така че човек дори и да не посещава фитнес залите, може да си направи по-дълга разходка и да бъде полезен на себе си.

Вие имахте проблеми с Лумбалните прешлени?

Това е резултат от „шипове“ по костите на цялото тяло. Бях само на 30 години, когато ми направиха ренгенография и лекарят беше изумен от резултатите. Тогава той каза, че снимката е на 80-годишен човек. Направиха ми операция на два прешлена. Сега отново настояват за операция на прешлените на врата. Когато обаче направя програмата на плодолечение и правилното захранване, болките сутрин ги няма. Преди аз не можех да си раздвижа ръцете, пръстите са изтръпнали. А тук всичко е наред.


Добрата комбинация – правилно хранене и упражнения, ми позволява да се движа и живея нормално.

Искам да благодаря на д-р Емилова, че успя да доразвие и наложи системата на плодолечение на Лидия Ковачева. Аз бях чела нейната книга и опитах да направя програмата сама в къщи. След 5-дневно гладуване отворих хладилника и така се наядох, че щяха да ме закарат в хладилника!

Много е важно захранването!

Това е много важно и ако не се направи правилно, е пълен автогол!

Затова предпочитам да дойда при д-р Емилова. Всичко се прави както трябва и няма възможност да се сгреши.

Информацията от най-новите изследвания се предлага на филм всяка вечер. Всяка сутрин д-р Емилова разказва какво трябва да правим и защо е важно е да се внимава. Затова аз съм си обещала, че поне веднъж годишно ще идвам в България, за да се грижа сама за своето здраве!
До края на август Клиниката на д-р Емилова ще работи  на Боровец. Във Варна ще започне работа от 1 октомври. Телефонът за записване е 0888 951 288.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Зеленчуковият шампион при запек, затлъстяване и диабет

Зеленият грах доставя на организма лесно усвоими растителни въглехидрати, разказва д-р Людмила Емилова. Вече 25 години тя разкрива тайните на природното хранене и начин на живот на хора от цял свят. Тя лично изпробва методите върху себе си и не спира да следи най-новите световни открития в медицината. Един от най-добрите американски лекари -Джоуел..

публикувано на 08.12.18 в 15:02

Излекуван диабет на бабата променя живота на цяло семейство

Денят на един тийнейджър вече започва със смути, след като видял как програмата на плодове променил живота на неговото семейство. Това разказват родителите -  семейство Бакалови. В клиниката на д-р Емилова първо идва  свекървата, която била с диабет.  Ефектът за мен беше невероятен, защото тя слагаше 14 единици сутрин инсулин, 16 вечер, пиеше шепа..

публикувано на 01.12.18 в 15:51

С лекота свалих 25 килограма за четири месеца

" Отличник " - така д-р Емилова определя Александър Тучев, който успява да свали 25 килограма за 4 месеца. През юли той  посещава клиниката в Боровец заедно със свой приятел, който имал нужда от подкрепа в борбата с наднорменото тегло. Но се оказва, че сам преодолява "предубеждението"  да направи програмата на плодове и чай и да обърне повече внимание..

публикувано на 24.11.18 в 11:15

Програмата на плодолечение подобрява спермограмата

Броят на сперматозоидите се увеличава след като се направи програмата на плодове, чай и мед , за това това разказва семейство Христови от София . Христо е на 44 години. Години наред има проблем със спермограмата. Провеждал курсове на лечение, но сам определя ефекта като „минимален“. Той идва в клиниката на д-р Емилова преди 6 месеца, за да..

публикувано на 17.11.18 в 11:18

Земна ябълка при диабет и ревматични болки

Суровата земна ябълка е изключително полезна за повишаване на имунитета и е  най-добрият избор за включване в менюто ни, разказва д-р Людмила Емилова. От години растението е част от нейната градина. Позната е като ерусалимски артишок и почти не изисква никакви грижи. Гулията дълго време беше сред забравените и пренебрегвани богатства на..

публикувано на 11.11.18 в 10:51

Клиниката на д-р Емилова празнува четвърт век!

Преди 25 години лично създателката на системата за лечебно гладуване Лидия Ковачева открива създадената от нейната ученичка д-р Людмила Емилова клиника. Датата е 7 ноември 1993 година. "Денят беше много слънчев и топъл и беше истински подарък" , спомня си д-р Емилова. След тържеството двете отишли да запалят свещ в близкия манастир "Св.Св. Константин и..

публикувано на 07.11.18 в 08:45

Нарът намалява холестерола и ни предпазва от болестта на Алцхаймер

В сезона на плодовете как максимално да използване техните полезни качества обяснява д-р Людмила Емилова всяка сутрин на своите пациенти. Античните гърци наричали нара плод на боговете. Днес го определят като   лекарство или антибиотик. Причината - к онсумацията му влияе благотворно при сърдечно-съдови заболявания, като понижава нивата на лошия..

обновено на 27.10.18 в 18:13