Вода и плод за закуска, голяма салата на обяд

Навиците се променят трудно, но когато човек има информация, знае в каква посока да работи, споделя 72-годишна пациентка на д-р Емилова, която вече 5 години пътува от Америка, за да направи програмите за изчистване на организма в клиниката. Таня Прюр:

Аз вече съм твърдо убедена в ефекта на програмата. В моята младост нямаше информация коя храна е полезна. Аз много обичам сладки и газирани напитки и консумирах в големи количества от тях.  След като зная, че са вредни, не купувам такива продукти. Това не означава, че не се изкушавам, но е по-рядко.

За да обърне внимание на здравето си, обикновено човек вече има проблем с него. За да потърси помощ, освен информация, всеки трябва да има и мотивация. В началото аз мислех, че клиниката на д-р Емилова е „дебелариум“ – място, където по-пълните хора свалят излишни килограми.

Първо при д-р Емилова дойде сестра ми, която е малко по-пълничка. Тя ми каза, че всички имат здравословни проблеми, не са само килограмите. Оказа се, че хората с повече килограми имат и серизни здравословни проблеми. Но не само те!

СнимкаКак е Вашето здраве в момента?

Аз имам невероятен ефект и съм си обещала докато мога, да идвам всяка година, за да правя този пълен детокс. Да се премахнат токсините от тялото. Аз съм на 72 години и искам да доживея живота си, както казваше мама,: “на крака и в пълно съзнание“. За да се случи това, трябва да се променят навиците.

Аз вече правя това, което научих в центъра на д-р Емилова. Започвам деня с вода и плод. На обяд – голяма салата. Без бял хляб и сладкиши.

Важно е и движението. Тук предлагат различни възможности за спорт, но и екскурзии в планината. Така че човек дори и да не посещава фитнес залите, може да си направи по-дълга разходка и да бъде полезен на себе си.

Вие имахте проблеми с Лумбалните прешлени?

Това е резултат от „шипове“ по костите на цялото тяло. Бях само на 30 години, когато ми направиха ренгенография и лекарят беше изумен от резултатите. Тогава той каза, че снимката е на 80-годишен човек. Направиха ми операция на два прешлена. Сега отново настояват за операция на прешлените на врата. Когато обаче направя програмата на плодолечение и правилното захранване, болките сутрин ги няма. Преди аз не можех да си раздвижа ръцете, пръстите са изтръпнали. А тук всичко е наред.


Добрата комбинация – правилно хранене и упражнения, ми позволява да се движа и живея нормално.

Искам да благодаря на д-р Емилова, че успя да доразвие и наложи системата на плодолечение на Лидия Ковачева. Аз бях чела нейната книга и опитах да направя програмата сама в къщи. След 5-дневно гладуване отворих хладилника и така се наядох, че щяха да ме закарат в хладилника!

Много е важно захранването!

Това е много важно и ако не се направи правилно, е пълен автогол!

Затова предпочитам да дойда при д-р Емилова. Всичко се прави както трябва и няма възможност да се сгреши.

Информацията от най-новите изследвания се предлага на филм всяка вечер. Всяка сутрин д-р Емилова разказва какво трябва да правим и защо е важно е да се внимава. Затова аз съм си обещала, че поне веднъж годишно ще идвам в България, за да се грижа сама за своето здраве!
До края на август Клиниката на д-р Емилова ще работи  на Боровец. Във Варна ще започне работа от 1 октомври. Телефонът за записване е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Гладолечението помага за оздравяване на очите

Здравословни проблеми с белия дроб решава пациент на д-р Емилова, който няколко пъти прави програмата на плодове и чай. Дори вече няма ХОББІ - хронична обструктивна белодробна болест. Сега Иванка Попова е в клиниката за да намали болката в очите. От години има очен херпес. Решена е да направи дълга програма на плодове, чай и мед. Знам, че..

публикувано на 14.10.18 в 11:35

Как се свалят 50 килограма за четири месеца?

"Азбуката на живота ми даде д-р Емилова", това споделя нейн пациент, който свалил 50 килограма за 4 месеца и продължава да отслабва с програмата на природосъобразен начин на живот. Ивелин е на 50 години и е от Добрич. "Много е упорит. Дойде 200 кг през май, сега е с 50 килограма по-малко, от които 32 кг мазнини. Върви всеки ден сутрин и вечер, прави..

обновено на 05.10.18 в 19:20

Започва есенният "университет" на д-р Емилова

Човек може да съхрани и възстанови здравето си, когато е близо до природата. Доказва го практиката на д-р Людмила Емилова, която с програмата на плодолечение на Лидия Ковачева помага на пациенти от цял свят. Последните научни изследвания показват, че с правилно хранене и физическа активност може да се запази и нормалната работа на мозъка и да се избегнат..

публикувано на 30.09.18 в 15:18

Край на високото кръвно и поликистозните яйчници

Високо кръвно налягане, диабет тип 2, поликистозни яйчници - това са част от диагнозите, заради които в клиниката на д-р Людмила Емилова идва млада жена от София. След няколко дълги програми тя вече говори за заболяванията в минало време. Казвам се Деница. Имах високо кръвно, което достигаше 180/120. Пиех много кафета и малко вода. Хранех се с повече..

публикувано на 23.09.18 в 13:05

Забравих за хиперинсулинизма, алергията и болките

"Чувствам се като космонавт", така определя своето здравословно състояние една млада жена от Пловдив. Светла Русева е на 42 години. Програма на плодове, чай и мед и една година здравословно хранене - това е рецептата за промяната. Според нея в момента "е дъщеря на жената, която е била 12 месеца преди това". За първи път дойдох в клиниката на..

публикувано на 16.09.18 в 10:43

Противораковата салата на Цвета

Цвета Атанасова е   от първите пациенти на д-р Людмила Емилова. Вече 25 години използва метода на Лидия Ковачева и д-р Емилова за изчистване на тялото от токсини. Има сериозни заболявания и първо става вегетарианка, след това преминава към суровоядство. Тя вече има „своя“ рецепта за здравословна салата. Включени са много зеленчуци, които..

публикувано на 09.09.18 в 10:50

За един месец свалих кофа мазнини

Една година програмата на гладолечение прилага семейство Попови от Силистра. Причините са сериозни заболявания   - съпругът Георги има високо кръвно, диабет втори тип, омазняване на черния дроб, натрупва и повече килограми, разказва неговата половинка Златка. Двамата са инженери и обичат логическото мислене. Винаги са си мислели, че..

публикувано на 02.09.18 в 11:40