Музика и четене на неделна беседа от Учителя П. Дънов

26 август, неделя, Концертно студио на Радио Варна, 12:00 часа 
Традиционното публично четене на неделна беседа от Учителя, съпроводено с музика! Ще чуете беседата "Необходимостта да познаваме Бога". Организаторите от Фондация "Слово" вярват, че акордите на музиката и Словото ще изпълнят душите ни със светлина, топлина и сила.

Четец на Словото: Димитър Калев
На рояла: Иво Бонев
Със специалното участие на Милена Захариева - алт, Петър Петров - бас, Дамян Щерев - баритон, Виолета Николаева - сопран и др.

Вход свободен

ВИЖТЕ ОЩЕ

Изложба на Страхил Найденов (мозайка)

13 август, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 19 часа Мозайката е едно от най-древните изкуства, на което са се възхищавали велики цивилизации. На своите творби, Страхил придава съвременно излъчване, ползвайки старите техники. Материалите са естествени: мрамор, гранит, пясъчници. Те въздействат с естествените си цветове и създават уют и усещане..

обновено на 12.08.18 в 12:25

Изложба "Два свята" - Детелина Тихолова и Николай Тихолов

9 август, четвъртък, Арт салон на Радио Варна, 18:30 часа Изложба на Детелина Тихолова (рисунки) и Николай Тихолов (живопис) Детелина Тихолова е родена в Добрич, живее и работи в Кюстендил. Учител по изобразително изкуство. Завършила е Педагогически колеж в Дупница през 1991 г., Шуменският Университет през 1998 г.,специализира..

обновено на 08.08.18 в 18:59

Радио Варна подкрепя за поредна година младите таланти

Каним Ви и през 2018-та година да пренесете и реализирате своите идеи в пространството на Радио Варна. Като обществена медия предлагаме отново безрезервно нашата организационна, техническа и медийна подкрепа за детски, юношески и младежки прояви - индивидуални и колективни, на творчески състави, профилирани паралелки, училища по изкуства,..

публикувано на 02.02.18 в 14:03