Коя е най-нахалната и лакома птица по българското Черноморие?

Автор:

Дойде ред и за последния въпрос от играта на Радио Варна: Пътешествието и мобилното приложение ILoveBulgaria. Той е и последният Ви шанс на участвате в томболата за наградите. Но за целта трябва да отговорите правилно. И така:

Коя е най-нахалната и лакома птица по българското Черноморие?

Марто и Митака (Мартин Николов и инж. Димитър Проданов) днес са на Карадере, в Бяла и в Обзор. Така че - не ги мислете, а влизайте в мобилното приложение и отговаряйте на въпроса!?

Мобилното приложение ILoveBulgaria можете да изтеглите оттук, а условията на играта ще намерите в екран "Промоции". Всеки от Вас, отговорил поне на един от петте въпроса в дните от понеделник до петък тази седмица, участва в томбола за една от три страхотни награди на iLoveBulgaria.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Увеличиха капитала на "Стадион Спартак"

Увеличение на капитала на дружеството „Стадион Спартак“ гласуваха членовете на комисията "Собственост и стопанство" към Общински съвет Варна.  След като бе вдигнат с 25 хиляди лева,   капиталът на дружеството достигна 2 983 000 лева. Средствата ще се използват за погасяване на неизплатени задължения към персонала и осигурителни вноски към НАП.

публикувано на 13.12.18 в 13:47

Безводието от вчера продължава до 5 часа утре

Реконструкция на бул."Васил Левски" и изграждане на връзки на магистрален водопровод от фирма "Хидрострой" предизвика вчера спиране на водата в голяма част от Варна. Водоподаването трябваше да бъде възстановено тази сутрин в 8 часа. По последна информация обаче чешмите ще останат сухи до 5 часа утре сутринта. Продължаващото втори ден..

обновено на 13.12.18 в 13:11

Земеделски инвестиции в Тервелско ще получат старт със 775 000 лева

С финансов ресурс от 775 000 лева Местната инициативна група Тервел-Крушари ще подпомогне земеделските производители в региона. Одобрени са нови 15 проекта на малкия бизнес за обновяване на кравеферми и овцеферми,за модернизация на добива на мед, за изграждане на склад за пчелни продукти и други, съобщават от община Тервел, която е сред..

публикувано на 13.12.18 в 13:09

Съучастник на Борислав Манджуков отново застава пред съда

Съучастник на застреляния през 2014-а година Борислав Манджуков отново ще застане пред съда. Окръжната прокуратура във Варна обвинява бизнесмена Тинко Димитров в длъжностното присвояване зърно на стойност близо 2,5 млн. лева. Според обвинението Димитров е откраднал 5 190 800 кг пшеница,  1 433 900 кг слънчоглед и 32 400 кг ечемик, поверени му да ги пази..

публикувано на 13.12.18 в 11:32

Фрегатата "Дръзки" се връща от операция на НАТО

С военен ритуал ще бъде посрещната във военно-морската база в Бургас фрегатата "Дръзки". Корабът се завръща от участие в операцията на НАТО по морска сигурност в Средиземно море "Sea Guardian 2018". Посрещането на фрегатата ще е на 15 декември. Това съобщиха от отдела "Връзки с обществеността" на Военноморските сили у нас. По време на..

публикувано на 13.12.18 в 10:43
Паркът

Готов е проектът за парка на миниатюрите и скулптурите в Бургас

Готов е идейният проект на парка на миниатюрите "Европа" в Бургас. Новата атракция ще бъде ситуирана на площ от около 12 декара в парка "Света Троица" в комплекса "Славейков". Това съобщиха от  Община Бургас. В района ще бъдат аранжирани миниатюри и скулптури на подбрани културни и исторически забележителности от държавите на континента..

публикувано на 13.12.18 в 10:41

Националният музей показва съкровището от Калиакра

Богата археологическа година изпраща Националният исторически музей. Тя ще бъде закрита с голяма изложба за обекти, съкровища и проучватели през 2018 г. Изложбата ще бъде открита днес и за първи път ще покаже част от стотиците златни и сребърни монети и накити от средновековното съкровище от крепостта Калиакра, открити през лятото. В..

публикувано на 13.12.18 в 10:25