Коя е най-нахалната и лакома птица по българското Черноморие?

Автор:

Дойде ред и за последния въпрос от играта на Радио Варна: Пътешествието и мобилното приложение ILoveBulgaria. Той е и последният Ви шанс на участвате в томболата за наградите. Но за целта трябва да отговорите правилно. И така:

Коя е най-нахалната и лакома птица по българското Черноморие?

Марто и Митака (Мартин Николов и инж. Димитър Проданов) днес са на Карадере, в Бяла и в Обзор. Така че - не ги мислете, а влизайте в мобилното приложение и отговаряйте на въпроса!?

Мобилното приложение ILoveBulgaria можете да изтеглите оттук, а условията на играта ще намерите в екран "Промоции". Всеки от Вас, отговорил поне на един от петте въпроса в дните от понеделник до петък тази седмица, участва в томбола за една от три страхотни награди на iLoveBulgaria.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Бургаските пристанища са затворени заради мъгла

Всички бургаски пристанища са затворени заради гъстата мъгла, информира Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура".  Намалена видимост до 50 метра има по пътя за Поморие, Бургас и Созопол, съобщи Областно пътно управление.  Всички пътища в региона са преобладаващо сухи, няма обледявания, температурите са с положителни стойности. 

публикувано на 19.02.19 в 11:50

Без вода във Варна, Провадия и Добрич

Във Варна до 12.00 часа водоподаването е спряно за живеещите в района между улиците "Кокиче","Люляк","Прилеп" и бул."Христо Смирненски". До 18.00 часа без вода са абонатите по ул."Михаил Колони". До 14.00 часа водоподаването е спряно за живеещите   между ул."Струга", бул."Сливница", ул."Отец Паисий" и бул."Владислав Варненчик"...

публикувано на 19.02.19 в 10:55

Три коли бяха изпепелени тази сутрин във Варна

Автомобилите са запалени от неизвестен извършител тази сутрин около 3.00ч. Това коментираха пред Радио Варна собствениците на унищожените возила. Пожарът е тръгнал от два едновременно запалени автомобила, паркирани пред блок № 301, вх. 1 в квартал "Владислав Варненчик". В момента се изясняват причините за възникването на пожара.

публикувано на 19.02.19 в 10:23

ГЕРБ и "Обединените патриоти" ще обсъждат как да осигурят кворум в парламента

Премиерът Бойко Борисов свиква днес Съвета на управляващата коалиция. ГЕРБ и "Обединените патриоти" ще обсъждат начините за осигуряване на необходимия кворум в пленарна зала. Събирането му се оказа проблематично след приемането на последните поправки в изборното законодателство, които накараха левицата да излезе от парламента и оставиха..

публикувано на 19.02.19 в 09:47

Омбудсманът Мая Манолова е в Добрич

Омбудсманът Мая Манолова е днес в Добрич. В 10.00 часа в Бизнес залата на Община Добрич, Манолова ще участва с кмета Йордан Йорданов, общински съветници и граждани в публичното обсъждане за избор на местен обществен посредник. Поканени са всички заинтересовани страни. В 13.00 часа омбудсманът Мая Манолова и кметът Йордан Йорданов ще поднесат..

публикувано на 19.02.19 в 08:13

Деца от Варна учат полски език напълно безплатно

Деца от Варна учат полски език, култура и история, напълно безплатно. В района на пазар Чаталджа се намира единственото съботно полско училище извън София. Още от преди 20 години Елжбета Беева преподава в Полско държавно училище "Адам Мицкевич" във Варна. Тя събира желаещите да учат славянския език всяка събота. Това са деца както от смесени..

публикувано на 19.02.19 в 08:10

Супер Луна можем да наблюдаваме днес

Днес вечерта ще можем да наблюдаваме т.нар. Супер Луна. Пълната фаза на естествения ни спътник ще съвпадне с максималното му приближаване до Земята – на около 356 хиляди километра. Луната ще изглежда 14 процента по-голяма и почти 30 на сто по-ярка.

публикувано на 19.02.19 в 07:51