Коя е най-нахалната и лакома птица по българското Черноморие?

Автор:

Дойде ред и за последния въпрос от играта на Радио Варна: Пътешествието и мобилното приложение ILoveBulgaria. Той е и последният Ви шанс на участвате в томболата за наградите. Но за целта трябва да отговорите правилно. И така:

Коя е най-нахалната и лакома птица по българското Черноморие?

Марто и Митака (Мартин Николов и инж. Димитър Проданов) днес са на Карадере, в Бяла и в Обзор. Така че - не ги мислете, а влизайте в мобилното приложение и отговаряйте на въпроса!?

Мобилното приложение ILoveBulgaria можете да изтеглите оттук, а условията на играта ще намерите в екран "Промоции". Всеки от Вас, отговорил поне на един от петте въпроса в дните от понеделник до петък тази седмица, участва в томбола за една от три страхотни награди на iLoveBulgaria.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Няма акушерки за неонатологията

Специалистите по здравни грижи в отделението по неонатология в СБАГАЛ "Проф. д-р. Д. Стаматов - Варна" недостигат.  С 10-12 по-малко от нужното са акушерките и мед.сестри. Графикът се запълва с много себеотверженост и всеотдайност , каза за Радио Варна началникът на отделението д-р Снежина Цекова . Всички работни места за лекари са попълнени...

обновено на 22.10.18 в 07:15

Адреси без ток

На 22.10.2018 от 09:00 ч. до 16:00 ч. , поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Варнa - ул. Ал. Рачински 1 В; ул. Атанас Георгиев 5, 6; ул. Ген. Колев 12, 14 A Б, 16 А, Б; бул. Съборни 16, А, Б, 28, 30, 32, 34, 36; ул. Хаджи Стамат..

публикувано на 22.10.18 в 05:00

Променлива облачност в понеделник

През нощта ще има разкъсана и променлива облачност и на места над югоизточните райони не са изключени слаби превалявания. Ще духа слаб до умерен, по крайбрежието умерен до засилен вятър от предимно север. Минимални температури от 8 до 13 градуса. През деня облачността ще остане променлива и само на отделни места главно по южното..

публикувано на 21.10.18 в 18:15

Разкриха две високотехнологични наркооранжерии край Варна

При операция на сектор „Наркотици“ от Главната дирекция „Национална полиция“ в селища край Варна бяха разкрити две оранжерии в Езерово и Падина, съобщи МВР. При процесуално-следствени действия в имот, собственост на 45-годишен мъж в с. Езерово, община Белослав, служителите са установили високотехнологична наркооранжерия. На място са открити..

публикувано на 21.10.18 в 15:35

Още пътни ремонти във Варна

До дни се очаква да започне пореден етап от ремонта на пътя за „Златни пясъци“ . Това каза началникът на Областното пътно управление Румен Илиев. Ще се работи в три отсечки. Първата от тях е от кръстовището след табелата за изход от града до отбивката за местността „Долна Трака“. По думите на Румен Илиев обектът ще се изпълнява от две фирми. Все още..

публикувано на 21.10.18 в 14:37

ВиК-Добрич отчита отчита показанията във вилните зони на Балчик

„Водоснабдяване и канализация Добрич“ АД  предоставя възможност за  извънредно отчитане на показанията днес. Това се отнася за притежателите на имоти в няколко вилни зони на Балчик: "Сборно място", "Овчаровски плаж", "Изгрев", "Златна рибка" (Фиш-Фиш). С лужител на „ВиК Добрич” АД ще извърши засичане на уредите днес. От ведомството предупреждават..

публикувано на 21.10.18 в 08:13
СБАГАЛ-Варна

Безплатни гинекологични прегледи във Варна

От утре /22.10/ започва провеждането на безплатни АГ прегледи в "СБАГАЛ Проф. д-р Димитър Стаматов - Варна" ЕООД”. Те са част от общинската програма „Прфилактика на женското здраве - трансвагинално ултразвуково изследване”. В нея безплатно могат да се включат жени, които са жители на Община Варна без ограничения във възрастта, със или без..

публикувано на 21.10.18 в 08:09