Кръстовището под ВиК ще бъде затворено и тази нощ

| обновено на 09.11.18 в 15:53
Автор:

Кръстовището на бул. „Цар Освободител“ и бул. „Васил Левски“  ще бъде затворено за движение на автомобили и тази нощ, съобщават от общинската администрация.
Ограничението се налага отново заради прокарване на водопровод. То ще е в сила от 22 часа на 9-ми ноември, петък, до 6 ч. на 10-ти ноември, уточняват от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.
Автомобилите, които се движат от кварталите към центъра, могат да ползват ул. „Андрей Сахаров“, а тези, които пътуват от центъра към западните квартали на града – ул. „Отец Паисий“.


ВИЖТЕ ОЩЕ

14 комисии към Варненския общински съвет заседават тази седмица

Три комисии към Варненския общински съвет ще заседават днес. Постоянна комисия „Благоустройство и комунални дейности“ ще заседава от 9.00 часа , комисията по   „Социални дейности и жилищна политика“  - от 11.00 часа , в 14-сет е заседанието на комисията по  „Образование “. Общо четиринайсет комисии към Варненския общински съвет заседават..

публикувано на 22.01.19 в 06:56

Без ток на 22 януари

Местносттите "Боровец - юг" и "Добрева чешма остават без ток днес заради обслужване на мрежите и неотложни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия. От 9 до 15 ч. спират тока в "Боровец - юг" около дървената борса и обръщача на автобусите, а между 9 и 16.30 ч. в района на "Добрева чешма".

публикувано на 22.01.19 в 06:39

Облачно, но без валежи

И днес ще остане облачно, но почти без валежи. Вятърът постепенно ще се обърне от югоизток, ще е слаб до умерен. Максимални температури от 3 до 8 градуса, за Варна около 6. Вълнение на морето 2-3 бала. Температура на морската вода около 6 градуса. Атмосферното налягане е 1023 hPa, по-високо от нормалното за месеца, но ще продължи да се..

публикувано на 22.01.19 в 06:34

Депутатът Александър Паунов с приемна за варненци

Първа приемна за календарната година проведе във Варна днес народният представител от БСП „За България“ Александър Паунов. Въпроси относно задължителното използване на фарове и в светлите части на деня от страна на шофьорите, наличието на излишни посолства и консулства в някои държави и евентуалните кражби на вода от общи водомери отправиха..

публикувано на 21.01.19 в 17:39

Одобриха проекта за устройствен план на „Аспарухов парк“

Общинските съветници от постоянната комисия „ Архитектура, строителство, устройство, организация и развитие на територията на общината и населените места” към Варненския общински съвет одобриха проекта за подробен устройствен план за регулация и застрояване на „Аспарухов парк“. В него са гарантирани 1045 паркоместа. Фактология във..

публикувано на 21.01.19 в 16:57

Грипна ваканция и във Варна! До следващия вторник!

Всички училища във Варненска област са във ваканция до следващия вторник включително! Това реши преди минути Комисията за борба с грипа. По настояване на кмета Иван Портних комисията беше свикана по спешност днес заради рязкото увеличаване в броя на заразените с грип и ОРЗ. Дали учениците трябва да са в клас на 30-и януари ще стане ясно на следващото..

обновено на 21.01.19 в 16:22

Живко Мартинов остана 4 часа в Специализираното следствие заради "Суджукгейт"

Четири часа остана в Специализираното следствие бившият депутат от ГЕРБ Живко Мартинов.  Той беше призован, за да бъде прецизирано обвинението срещу него за изнудване със закана, но не пожела да застане пред медиите, за да разкаже за какво са го питали разследващите. Основното обвинение, че преди 7 години Мартинов поискал със заплахи от..

публикувано на 21.01.19 в 16:05