Излекуван диабет на бабата променя живота на цяло семейство

Снимка: Радио Варна

Денят на един тийнейджър вече започва със смути, след като видял как програмата на плодове променил живота на неговото семейство. Това разказват родителите -  семейство Бакалови.

В клиниката на д-р Емилова първо идва  свекървата, която била с диабет.  Ефектът за мен беше невероятен, защото тя слагаше 14 единици сутрин инсулин, 16 вечер, пиеше шепа хапчета, разказва снахата в семейството. Жената споделила, че нямала сили да изкачи тримесечния внук до третия етаж  и се налагало да търси помощ от приятелки. След като направила програмата на плодолечение под контрола на лекарския екип, нещата коренно се променили и спряла инсулина.
Този резултат мотивирал младото тогава семейство Бакалови да опитат лично влиянието на плодовете, чая и меда върху себе си. Резултатите също били невероятни - освен свалените килограми изчезнали болките в гърба на младата майка. Бащата свалил за 20-дневна програма на плодове и чай и 10 дни захранване 18 килограма.  

"Тогава ние не осъзнавахме необходимостта да живеем в синхрон с природата, за да имаме здравословен пълноценен живот", продължава г-жа Бакалова. Млад човек не се замисля за безплатните неща. Сега вече разбрахме, че това трябва да е начин на живот, а не диета. Вече разбирам какво означава да се храниш природосъобразно, за да се пазиш когато дойдат проблемите.  

Повечето килограми и няколко болести са причина семейството от Сопот да потърси помощ в клиниката на д-р Емилова. След програма кръвните изследвания, кръвно и всичко останало отново да е в норма.

"Много се радвам, че нашият син  промени начина на хранене след като миналата година само за 4 дни посети клиниката на д-р Емилова в Боровец", разказва бащата. Тогава момчето тежеше 89 килограма, сега е 72, но с 15 сантиметра по-висок. Той промени на 100 процента начина на хранене. Веднъж в седмицата прави задължително един ден на плодове. Научи и неговоти съученици - може би 5-5 човека от неговия клас също се хранят здравословно. Много се радвам, че д-р Емилова не забранява  нищо, тя просто казва да се храним с чисти храни, здравословни. Може и всичко останало, но по-рядко, допълва майката. Липсата на ограничения се харесва на децата, както и филмите, които се пускат в клиниката. Така детето само се отказва от вредните храни, след като прочете какво е изписано на етикетите им. "Сега вече закуската на нашия син е смути, а не баничка. Трябва да даваме пример на нашите деца, за да бъдат здрави", категоричен е таткото. Радвам се, че има хора, които мислят за здравето, както го прави д-р Емилова, допълва и нежната половинка в семейство Бакалови от Сопот.

 Клиниката на д-р Людмила Емилова е хотел "Аква Азур" в курортен комплекс "Св.Св. Константин и Елена" край Варна. Тя ще работи до 21 декември и започва работа от 11 януари.

Телефон за връзка със секретарите : 0888 951 288


ВИЖТЕ ОЩЕ

Златина от Бургас: Правилното хранене лекува всички хора!

Бронхиална астма и загуба на обонянието след проблеми със синусите  довеждат в клиниката на д-р Емилова  Златина от Бургас. С добри резултати и свалени килограми си тръгва и нейният съпруг. Дамата е изключително доволна, че може да усети ароматите: Аз съм на 48 години. Дойдох при д-р Емилова заради бронхиална астма, която е от много..

публикувано на 14.04.19 в 18:15

Борбата за здравето и срещу килограмите продължава

Посрещайте трудностите с усмивка – това е новата философия на живот на една дама от Варна, която е променила своя начин на живот в клиниката на д-р Людмила Емилова. Тя се казва Марияна Николова и е от Варна. Марияна Разказва, че попада в клиниката на д-р Емилова с голямо наднормено тегло. "Тръгвам си с много свалени килограми и подобрено здраве",..

публикувано на 07.04.19 в 18:05

Плодолечението помага на децата да бъдат здрави

В началото на пролетната ваканция много семейства традиционно отделят време, за да засилят имунитета на своите деца. Клиниката на д-р Емилова е едно от местата, където това може да се случи. Стотици са децата, чийто живот се е променил към добро след като са направили програма от 5 дни на плодове, чай и мед и след това още толкова захранване...

публикувано на 31.03.19 в 18:05

15 години природосъобразен начин на живот

Казвам се Даниела Кирилова и съм от Радомир. Дойдох с голямото желание да отслабна като си мислех, че това е дебелариум. След това разбрах, че в момента, в който организмът започва да се чисти, килограмите изчезват естествено. За 30 дни свалих 18 килограма през 2002-а година. Това е много голям резултат, дори д-р Емилова не можа да ме познае, когато..

публикувано на 25.03.19 в 06:00

Да си върнеш младостта

Може ли да бъдат свалени 80 килограма за 2 години, човек да се чувства здрав, да се е разделил с хапчета и да има волята да продължи, защото се е убедил в ефикасността на метода, който прилага? Отговорът е на Николай Карагьозов от Радомир. Пациент съм на д-р Емилова от 2 години. Твърдя, че може и съм го постигнал. Трябва да се следва програмата,..

публикувано на 18.03.19 в 06:05

Плодолечение топи камъни в бъбреците

Няколко сериозни диагнози водят в клиниката на д-р Людмила Емилова Цветанка Петрова от Враца. Тя е на 56 години. Сред заболяванията й са хипертония и камъни в бъбреците. Сега и при двете има положителна промяна, разказва Цветанка в разговор на Габриела Гаврилова. - От 1989 година съм склонна да образувам камъни в бъбреците. Това са оксилати и..

публикувано на 11.03.19 в 06:00

Зелето е най-полезно сурово

Д-р Емилова винаги съветва своите пациенти да консумират повече салати. Тя е лекар с три специалности – вътрешни болести, кардиология и здравен мениджмънт и вече 25 години предава своя опит в здравеопазването на пациенти от цял свят. През миналата година в нейната клиника посрещнаха 50 000 - ия пациент. Тази цифра показва броя на хората, които са..

публикувано на 04.03.19 в 06:00