Излекуван диабет на бабата променя живота на цяло семейство

Снимка: Радио Варна

Денят на един тийнейджър вече започва със смути, след като видял как програмата на плодове променил живота на неговото семейство. Това разказват родителите -  семейство Бакалови.

В клиниката на д-р Емилова първо идва  свекървата, която била с диабет.  Ефектът за мен беше невероятен, защото тя слагаше 14 единици сутрин инсулин, 16 вечер, пиеше шепа хапчета, разказва снахата в семейството. Жената споделила, че нямала сили да изкачи тримесечния внук до третия етаж  и се налагало да търси помощ от приятелки. След като направила програмата на плодолечение под контрола на лекарския екип, нещата коренно се променили и спряла инсулина.
Този резултат мотивирал младото тогава семейство Бакалови да опитат лично влиянието на плодовете, чая и меда върху себе си. Резултатите също били невероятни - освен свалените килограми изчезнали болките в гърба на младата майка. Бащата свалил за 20-дневна програма на плодове и чай и 10 дни захранване 18 килограма.  

"Тогава ние не осъзнавахме необходимостта да живеем в синхрон с природата, за да имаме здравословен пълноценен живот", продължава г-жа Бакалова. Млад човек не се замисля за безплатните неща. Сега вече разбрахме, че това трябва да е начин на живот, а не диета. Вече разбирам какво означава да се храниш природосъобразно, за да се пазиш когато дойдат проблемите.  

Повечето килограми и няколко болести са причина семейството от Сопот да потърси помощ в клиниката на д-р Емилова. След програма кръвните изследвания, кръвно и всичко останало отново да е в норма.

"Много се радвам, че нашият син  промени начина на хранене след като миналата година само за 4 дни посети клиниката на д-р Емилова в Боровец", разказва бащата. Тогава момчето тежеше 89 килограма, сега е 72, но с 15 сантиметра по-висок. Той промени на 100 процента начина на хранене. Веднъж в седмицата прави задължително един ден на плодове. Научи и неговоти съученици - може би 5-5 човека от неговия клас също се хранят здравословно. Много се радвам, че д-р Емилова не забранява  нищо, тя просто казва да се храним с чисти храни, здравословни. Може и всичко останало, но по-рядко, допълва майката. Липсата на ограничения се харесва на децата, както и филмите, които се пускат в клиниката. Така детето само се отказва от вредните храни, след като прочете какво е изписано на етикетите им. "Сега вече закуската на нашия син е смути, а не баничка. Трябва да даваме пример на нашите деца, за да бъдат здрави", категоричен е таткото. Радвам се, че има хора, които мислят за здравето, както го прави д-р Емилова, допълва и нежната половинка в семейство Бакалови от Сопот.

 Клиниката на д-р Людмила Емилова е хотел "Аква Азур" в курортен комплекс "Св.Св. Константин и Елена" край Варна. Тя ще работи до 21 декември и започва работа от 11 януари.

Телефон за връзка със секретарите : 0888 951 288


ВИЖТЕ ОЩЕ

Д-р Емилова: Житният пост на Дънов – рестарт на организма

Уникална система за пречистване на организма предлага българинът Петър Дънов. Той се прави веднъж в годината – през месец февруари. Най-подходящото време за тази година е от 22 февруари до 3 март. Д-р Людмила Емилова обяснява какво прави житния пост толкова популярен и днес: Когато за десет дни останем на сто грама жито, три ябълки и..

публикувано на 16.02.19 в 17:32

Къде може да си на 76, а да се чувстваш на 17 години?

Това е един риторичен въпрос за хората, които са се доверили на програмата на плодолечение, която се използва в клиниката на д-р Людмила Емилова, а тя е научила от човека, който я е "спасил" от мигрената - Лидия Ковачева! Изключително динамична и много позитивна - така изглежда сега 76-годишната Красимира Стоянова.  Родена е в Свищов, но от дълги..

публикувано на 10.02.19 в 17:59

Д-р Емилова разбива митове

Автоимунно заболяване води в клиниката на д-р Емилова Светла Иванова от София. Тя  се бори вече 10 години с автоимунното заболяване. Освен от него, страда и от тежки алергии, от астматични пристъпи.  В резултата на конвенционалното лечение се появяват и проблеми с костната плътност, с бъбреците и жлъчката, високо кръвно налягане,..

публикувано на 05.02.19 в 17:35

Без хапчета за подагра и високо кръвно

Свалени килограми, излекувана подагра и кръвно в норма без лекарства – по този начин се променя живота на Мирослав Ангелов от Враца. Причината за промяната е природосъобразния начин на живот. В последните години той спазва съветите на д-р Людмила Емилова за хранене и движение. Имам оплаквания от подагра от 2004 година. Малко по-късно и..

публикувано на 27.01.19 в 15:00

Излекувах диабета и покоряваме планината

Дълга разходка в планината с добро натоварване - това прави семейство Станимирови от Габрово. Всеки почивен ден изкачват върхове и се чувстват изключително заредени и готови за предизвикателствата на ежедневието. Това става възможно благодарение на отличните резултати, които постигат с програмата на плодове и чай, както и спазването на препоръките за..

публикувано на 20.01.19 в 11:13

Спрях цигарите след 30 години активно пушене

Това споделя 65-годишният Алексей Кънчев от Велико Търново. Три десетилетия той пушел всеки ден по  2 и повече кутии. Правел многократни опити да се откаже от вредния навик, успявал за седмица - месец, но пак се връщал към никотина. До момента, когато през 2002 година прави програмата на омекотено гладуване. " Това промени живота ми ", споделя Алексей..

публикувано на 13.01.19 в 15:19

Д-р Емилова: Да освободим тялото от токсините преди да започнем работа!

Програмата на плодове, чай и мед, която се прилага от д-р Людмила Емилова, намалява хипертрофиралата трета сливица и увеличава имунитета.  " Това е лимфна тъкан, която при възпаление се разраства и пречи на дишането, особено по време на сън. Ако не се лекува продължителното възпаление на хипертрофиралата трета сливица, това може да увреди..

публикувано на 05.01.19 в 17:03