Излекуван диабет на бабата променя живота на цяло семейство

Снимка: Радио Варна

Денят на един тийнейджър вече започва със смути, след като видял как програмата на плодове променил живота на неговото семейство. Това разказват родителите -  семейство Бакалови.

В клиниката на д-р Емилова първо идва  свекървата, която била с диабет.  Ефектът за мен беше невероятен, защото тя слагаше 14 единици сутрин инсулин, 16 вечер, пиеше шепа хапчета, разказва снахата в семейството. Жената споделила, че нямала сили да изкачи тримесечния внук до третия етаж  и се налагало да търси помощ от приятелки. След като направила програмата на плодолечение под контрола на лекарския екип, нещата коренно се променили и спряла инсулина.
Този резултат мотивирал младото тогава семейство Бакалови да опитат лично влиянието на плодовете, чая и меда върху себе си. Резултатите също били невероятни - освен свалените килограми изчезнали болките в гърба на младата майка. Бащата свалил за 20-дневна програма на плодове и чай и 10 дни захранване 18 килограма.  

"Тогава ние не осъзнавахме необходимостта да живеем в синхрон с природата, за да имаме здравословен пълноценен живот", продължава г-жа Бакалова. Млад човек не се замисля за безплатните неща. Сега вече разбрахме, че това трябва да е начин на живот, а не диета. Вече разбирам какво означава да се храниш природосъобразно, за да се пазиш когато дойдат проблемите.  

Повечето килограми и няколко болести са причина семейството от Сопот да потърси помощ в клиниката на д-р Емилова. След програма кръвните изследвания, кръвно и всичко останало отново да е в норма.

"Много се радвам, че нашият син  промени начина на хранене след като миналата година само за 4 дни посети клиниката на д-р Емилова в Боровец", разказва бащата. Тогава момчето тежеше 89 килограма, сега е 72, но с 15 сантиметра по-висок. Той промени на 100 процента начина на хранене. Веднъж в седмицата прави задължително един ден на плодове. Научи и неговоти съученици - може би 5-5 човека от неговия клас също се хранят здравословно. Много се радвам, че д-р Емилова не забранява  нищо, тя просто казва да се храним с чисти храни, здравословни. Може и всичко останало, но по-рядко, допълва майката. Липсата на ограничения се харесва на децата, както и филмите, които се пускат в клиниката. Така детето само се отказва от вредните храни, след като прочете какво е изписано на етикетите им. "Сега вече закуската на нашия син е смути, а не баничка. Трябва да даваме пример на нашите деца, за да бъдат здрави", категоричен е таткото. Радвам се, че има хора, които мислят за здравето, както го прави д-р Емилова, допълва и нежната половинка в семейство Бакалови от Сопот.

 Клиниката на д-р Людмила Емилова е хотел "Аква Азур" в курортен комплекс "Св.Св. Константин и Елена" край Варна. Тя ще работи до 21 декември и започва работа от 11 януари.

Телефон за връзка със секретарите : 0888 951 288


ВИЖТЕ ОЩЕ

Най-хубавият подарък за Коледа - без хапче за диабет и високо кръвно

Георгиус Вергос е на 60 години. Взимал по 14 хапчета и 30 единици инсулин на ден. В списъка с диагнозите били диабет, високо кръвно, проблеми с черния дроб, панкреаса и много други. Вървял изключително трудно. С помощта на приятели изминавал няколко метра, защото имал запушени кръвоносни съдове. Всяка сутрин се събуждал с крампи. Признава,че в последно..

публикувано на 16.12.18 в 14:50

Зеленчуковият шампион при запек, затлъстяване и диабет

Зеленият грах доставя на организма лесно усвоими растителни въглехидрати, разказва д-р Людмила Емилова. Вече 25 години тя разкрива тайните на природното хранене и начин на живот на хора от цял свят. Тя лично изпробва методите върху себе си и не спира да следи най-новите световни открития в медицината. Един от най-добрите американски лекари -Джоуел..

публикувано на 08.12.18 в 15:02

С лекота свалих 25 килограма за четири месеца

" Отличник " - така д-р Емилова определя Александър Тучев, който успява да свали 25 килограма за 4 месеца. През юли той  посещава клиниката в Боровец заедно със свой приятел, който имал нужда от подкрепа в борбата с наднорменото тегло. Но се оказва, че сам преодолява "предубеждението"  да направи програмата на плодове и чай и да обърне повече внимание..

публикувано на 24.11.18 в 11:15

Програмата на плодолечение подобрява спермограмата

Броят на сперматозоидите се увеличава след като се направи програмата на плодове, чай и мед , за това това разказва семейство Христови от София . Христо е на 44 години. Години наред има проблем със спермограмата. Провеждал курсове на лечение, но сам определя ефекта като „минимален“. Той идва в клиниката на д-р Емилова преди 6 месеца, за да..

публикувано на 17.11.18 в 11:18

Земна ябълка при диабет и ревматични болки

Суровата земна ябълка е изключително полезна за повишаване на имунитета и е  най-добрият избор за включване в менюто ни, разказва д-р Людмила Емилова. От години растението е част от нейната градина. Позната е като ерусалимски артишок и почти не изисква никакви грижи. Гулията дълго време беше сред забравените и пренебрегвани богатства на..

публикувано на 11.11.18 в 10:51

Клиниката на д-р Емилова празнува четвърт век!

Преди 25 години лично създателката на системата за лечебно гладуване Лидия Ковачева открива създадената от нейната ученичка д-р Людмила Емилова клиника. Датата е 7 ноември 1993 година. "Денят беше много слънчев и топъл и беше истински подарък" , спомня си д-р Емилова. След тържеството двете отишли да запалят свещ в близкия манастир "Св.Св. Константин и..

публикувано на 07.11.18 в 08:45

Нарът намалява холестерола и ни предпазва от болестта на Алцхаймер

В сезона на плодовете как максимално да използване техните полезни качества обяснява д-р Людмила Емилова всяка сутрин на своите пациенти. Античните гърци наричали нара плод на боговете. Днес го определят като   лекарство или антибиотик. Причината - к онсумацията му влияе благотворно при сърдечно-съдови заболявания, като понижава нивата на лошия..

обновено на 27.10.18 в 18:13