Музикантът Уил Ай Ем ще публикува готварска книга за вегани

Уил Ай Ем
Снимка: softpedia-static.com

Уил Ай Ем се готви да публикува своя собствена готварска книга за вегани, съобщава Контактмюзик.
Известният музикант, певец и продуцент възнамерява да публикува готварска книга, след като отслабна, ставайки веган. Треньорът в телевизионното шоу "Гласът Великобритания" иска да вдъхнови други хора да отслабнат, отказвайки се от консумацията на месо и млечни продукти, и е готов да представи любимите си рецепти пред света.
"Написването на книга е приятно и не изисква големи усилия, а тя може да помогне на много хора", сподели изпълнителят на хита "Where is the Love?".
Друг треньор в същото шоу, певецът Оли Мърс намекна, че книгата може да бъде озаглавена "Блек айд пийс", на бандата на Уил Ай Ем.
"Тя може да бъде озаглавена "Блек айд пийс" - в това название се говори за зеленчуци", каза шеговито Мърс.
Уил Ай Ем решил да се подложи на диета и да не консумира животински продукти, след като неговият лекар му предписал лекарства. Новите хранителни навици на музиканта нормализирали показателите му без медикаменти.
"Когато минах медицински преглед, лекарят ми отбеляза, че имам високо ниво на холестерола, високо кръвно налягане и че ще ми бъдат предписани лекарства", си припомни той. "Тогава си казах: "Лекарства? Аз съм 42-годишен. Защо да приемам лекарства, каквито са предписани на чичо ми? Той е прехвърлил 60-те." Бяха нужни 10 дни, за да сваля нивото на холестерола. Отслабнах и намаля кръвното ми налягане."

ВИЖТЕ ОЩЕ

16 януари е световният ден на Бийтълс

На 16 Януари отбелязваме световният ден на Бийтълс. На тази дата през 1957г. в Ливърпул е открит Cavern Club, в който дебютира легендарната група. От февруари 1961 до Август 1963г. музикантите имат 292 изяви там.  Клубът първоначално е открит като място за изпълнение на джаз музика, но от началото на 60-те години благодарение най-вече на..

публикувано на 15.01.19 в 18:05

Хитът на Тото - Африка, звучи в пустинята Намиб

Благодарение на специална звукова инсталация, дело на намибийско-германският артист Макс Сидентопф, един от най-големите хитове на американската рок група, вече звучи в африканската пустиня по крайбрежието на атлантическия океан. Шестте високоговорителя са разположени в кръг, като музиката се възпроизвежда от MP3 плеър. Според Сидентопф, слънчевите..

публикувано на 15.01.19 в 14:09
Groove For Thought

Груув за размисъл

В "Акапела с Крис и Кос" в първото издание на рубриката за 2019-та година ви представяме джаз бандата  Groove For Thought, за която казват, че   съчетава суингиращия стил на The Manhattan Transfer със "смуут саунда" на Take 6. И все пак този "груув за размисъл", изпълнявайки класически мелодии в джаз стил и оригинален авторски репертоар, е различен..

обновено на 13.01.19 в 13:12

Варненската детска опера представя два мюзикъла до края на януари

Варненската детско-юношеска опера при Общинския детски комплекс във Варна ще зарадва своите почитатели с два спектакъла през януари. Първата среща с публиката ще бъде на 21 януари от 18 ч., когато на сцената на Държавната опера ще се играе “Пук. Лили на морското дъно”. Диригент на мюзикъла на Андрей Дренников е Ганчо Ганчев. Негова е и..

публикувано на 13.01.19 в 08:58

Петър Данаилов: Отношението към класическата музика се възпитава

Петър Данаилов е един от големите баритони на България, който има и богата международна кариера.  В момента е преподавател по оперно пеене в Нов български университет и щатен вокален педагог и ръководител на "Вокалното студио" към Държавна опера - Пловдив. Успешно съчетава още няколко творчески дейности, сред които организирането и провеждането на..

публикувано на 05.01.19 в 10:55
Estonian Voices

Estonian Voices - ледена красота в кристална хармония!

В "Акапела с Крис и Кос" Ви срещаме с Estonian Voices - единствената по рода си етно-поп вокална група, още един ярък представител на акапелната традиция в северните страни! Естония е уважавана страна, заради високото ниво на образование в класическата музика, което води и до високо качество на тамошните групи. Северните страни, в това..

обновено на 04.01.19 в 19:26

Родителите да откриват талантите на децата

Четвърто дете очакват тази година в семейството на Настя Александрова и Стефан Иванов от Варна. Двамата вече имат две момчета и едно момиче, което учи в Националното музикално училище "Добри Христов". Малката София свири на пиано и флейта, има спечелени три големи международни музикални фестивали в Италия ,   Германия и София, вече е избрана да..

публикувано на 02.01.19 в 17:15