Д-р Емилова: Да освободим тялото от токсините преди да започнем работа!

Програмата на плодове, чай и мед, която се прилага от д-р Людмила Емилова, намалява хипертрофиралата трета сливица и увеличава имунитета.  "Това е лимфна тъкан, която при възпаление се разраства и пречи на дишането, особено по време на сън. Ако не се лекува продължителното възпаление на хипертрофиралата трета сливица, това може да увреди и слуха", разказва д-р Емилова. Честото приемане на антибиотици уврежда черния дроб и бъбреците, води до намаляване на защитните сили. Деца до 5 години най-често са на плодове до 5 дни, а след това – обикновено толкова дни, колкото са годините. В нейната практика има десетки  деца, които вече не боледуват и не приемат антибиотици, които допълнително отслабват имунитета.

„Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи”, смята лекарката, която четвърт век лекува себе си  и своите пациенти с природосъобразен начин на живот и плодолечение. Като лекар с четири специалности, на когото са се доверили повече от 50 000 пациенти от цял свят, тя съветва: „ако всеки сам помисли за себе си и направи това, което е най-добро, това ще бъде най-добро не само за него, а и за всички, които обича." Според диетоложката трябва да обърнем внимание на кръвното, холестерола, триглицеридите и килограмите, на всички „сигнали”, които дава нашето тяло. Така ще бъдем наистина полезни най-вече за тези, които ни обичат.  Д-р Емилова препоръчва след празниците да направим разтоварване, да включим повече сезонни зеленчуци и да направим плодолечение поне за няколко дни."Това ще ни позволи да се чувстваме много добре на работа и ще има повече усмивки. Честита Нова година на всички приятели и слушатели на Радио Варна!" Клиниката на д-р Емилова се намира в хотел "Аква Азур" в курортен комплекс „Св.Св. Константин и Елена” и започва работа от 11 януари. Телефонът за информация и връзка със секретарите е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Спрях цигарите след 30 години активно пушене

Това споделя 65-годишният Алексей Кънчев от Велико Търново. Три десетилетия той пушел всеки ден по  2 и повече кутии. Правел многократни опити да се откаже от вредния навик, успявал за седмица - месец, но пак се връщал към никотина. До момента, когато през 2002 година прави програмата на омекотено гладуване. " Това промени живота ми ", споделя Алексей..

публикувано на 13.01.19 в 15:19

Как се живее с толкова много обич?

Този въпрос задала пациентка на д-р Емилова, която станала свидетел на огромната благодарност на хората към това, което прави обичаната лекарка. Извън субективното усещане за топлота и взаимна благодарност,  статистиката е повече от красноречива : четвърт век съществува клиника на д-р Емилова, за който период са преминали повече от 50 000 пациенти. Тази..

публикувано на 29.12.18 в 15:39

Д-р Емилова: Нека използваме български суперхрани

Това е снимка на екипа на д-р Людмила Емилова, които отбелязаха поредна успешна година. Доволни са от постигнатите резултати на повече от 50 000 души от цял свят. Всички те знаят, че разумното хранене е гаранция за добро здраве. Българите са били най-дълголетната нация през 19 век благодарение на правилното хранене на предците ни, които строго спазвали..

публикувано на 23.12.18 в 16:40

Най-хубавият подарък за Коледа - без хапче за диабет и високо кръвно

Георгиус Вергос е на 60 години. Взимал по 14 хапчета и 30 единици инсулин на ден. В списъка с диагнозите били диабет, високо кръвно, проблеми с черния дроб, панкреаса и много други. Вървял изключително трудно. С помощта на приятели изминавал няколко метра, защото имал запушени кръвоносни съдове. Всяка сутрин се събуждал с крампи. Признава,че в последно..

публикувано на 16.12.18 в 14:50

Зеленчуковият шампион при запек, затлъстяване и диабет

Зеленият грах доставя на организма лесно усвоими растителни въглехидрати, разказва д-р Людмила Емилова. Вече 25 години тя разкрива тайните на природното хранене и начин на живот на хора от цял свят. Тя лично изпробва методите върху себе си и не спира да следи най-новите световни открития в медицината. Един от най-добрите американски лекари -Джоуел..

публикувано на 08.12.18 в 15:02

Излекуван диабет на бабата променя живота на цяло семейство

Денят на един тийнейджър вече започва със смути, след като видял как програмата на плодове променил живота на неговото семейство. Това разказват родителите -  семейство Бакалови. В клиниката на д-р Емилова първо идва  свекървата, която била с диабет.  Ефектът за мен беше невероятен, защото тя слагаше 14 единици сутрин инсулин, 16 вечер, пиеше шепа..

публикувано на 01.12.18 в 15:51

С лекота свалих 25 килограма за четири месеца

" Отличник " - така д-р Емилова определя Александър Тучев, който успява да свали 25 килограма за 4 месеца. През юли той  посещава клиниката в Боровец заедно със свой приятел, който имал нужда от подкрепа в борбата с наднорменото тегло. Но се оказва, че сам преодолява "предубеждението"  да направи програмата на плодове и чай и да обърне повече внимание..

публикувано на 24.11.18 в 11:15