Д-р Емилова: Да освободим тялото от токсините преди да започнем работа!

Програмата на плодове, чай и мед, която се прилага от д-р Людмила Емилова, намалява хипертрофиралата трета сливица и увеличава имунитета.  "Това е лимфна тъкан, която при възпаление се разраства и пречи на дишането, особено по време на сън. Ако не се лекува продължителното възпаление на хипертрофиралата трета сливица, това може да увреди и слуха", разказва д-р Емилова. Честото приемане на антибиотици уврежда черния дроб и бъбреците, води до намаляване на защитните сили. Деца до 5 години най-често са на плодове до 5 дни, а след това – обикновено толкова дни, колкото са годините. В нейната практика има десетки  деца, които вече не боледуват и не приемат антибиотици, които допълнително отслабват имунитета.

„Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи”, смята лекарката, която четвърт век лекува себе си  и своите пациенти с природосъобразен начин на живот и плодолечение. Като лекар с четири специалности, на когото са се доверили повече от 50 000 пациенти от цял свят, тя съветва: „ако всеки сам помисли за себе си и направи това, което е най-добро, това ще бъде най-добро не само за него, а и за всички, които обича." Според диетоложката трябва да обърнем внимание на кръвното, холестерола, триглицеридите и килограмите, на всички „сигнали”, които дава нашето тяло. Така ще бъдем наистина полезни най-вече за тези, които ни обичат.  Д-р Емилова препоръчва след празниците да направим разтоварване, да включим повече сезонни зеленчуци и да направим плодолечение поне за няколко дни."Това ще ни позволи да се чувстваме много добре на работа и ще има повече усмивки. Честита Нова година на всички приятели и слушатели на Радио Варна!" Клиниката на д-р Емилова се намира в хотел "Аква Азур" в курортен комплекс „Св.Св. Константин и Елена” и започва работа от 11 януари. Телефонът за информация и връзка със секретарите е 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Да си върнеш младостта

Може ли да бъдат свалени 80 килограма за 2 години, човек да се чувства здрав, да се е разделил с хапчета и да има волята да продължи, защото се е убедил в ефикасността на метода, който прилага? Отговорът е на Николай Карагьозов от Радомир. Пациент съм на д-р Емилова от 2 години. Твърдя, че може и съм го постигнал. Трябва да се следва програмата,..

публикувано на 18.03.19 в 06:05

Плодолечение топи камъни в бъбреците

Няколко сериозни диагнози водят в клиниката на д-р Людмила Емилова Цветанка Петрова от Враца. Тя е на 56 години. Сред заболяванията й са хипертония и камъни в бъбреците. Сега и при двете има положителна промяна, разказва Цветанка в разговор на Габриела Гаврилова. - От 1989 година съм склонна да образувам камъни в бъбреците. Това са оксилати и..

публикувано на 11.03.19 в 06:00

Зелето е най-полезно сурово

Д-р Емилова винаги съветва своите пациенти да консумират повече салати. Тя е лекар с три специалности – вътрешни болести, кардиология и здравен мениджмънт и вече 25 години предава своя опит в здравеопазването на пациенти от цял свят. През миналата година в нейната клиника посрещнаха 50 000 - ия пациент. Тази цифра показва броя на хората, които са..

публикувано на 04.03.19 в 06:00

Яжте ряпа за по-силен имунитет

Ряпата е от традиционните зеленчуци в менюто на българите, които знаят колко полезна е тя през зимата. Ряпата присъства на трапезата и в съветите на д-р Людмила Емилова, която от четвърт век учи на природосъобразен начин на живот хора от всички континeнти. Ряпата е много богата на витамин С, с ясно изразено антивирусно и антибактериално действие,..

публикувано на 25.02.19 в 06:00

Д-р Емилова: Житният пост на Дънов – рестарт на организма

Уникална система за пречистване на организма предлага българинът Петър Дънов. Той се прави веднъж в годината – през месец февруари. Най-подходящото време за тази година е от 22 февруари до 3 март. Д-р Людмила Емилова обяснява какво прави житния пост толкова популярен и днес: Когато за десет дни останем на сто грама жито, три ябълки и..

публикувано на 16.02.19 в 17:32

Къде може да си на 76, а да се чувстваш на 17 години?

Това е един риторичен въпрос за хората, които са се доверили на програмата на плодолечение, която се използва в клиниката на д-р Людмила Емилова, а тя е научила от човека, който я е "спасил" от мигрената - Лидия Ковачева! Изключително динамична и много позитивна - така изглежда сега 76-годишната Красимира Стоянова.  Родена е в Свищов, но от дълги..

публикувано на 10.02.19 в 17:59

Д-р Емилова разбива митове

Автоимунно заболяване води в клиниката на д-р Емилова Светла Иванова от София. Тя  се бори вече 10 години с автоимунното заболяване. Освен от него, страда и от тежки алергии, от астматични пристъпи.  В резултата на конвенционалното лечение се появяват и проблеми с костната плътност, с бъбреците и жлъчката, високо кръвно налягане,..

публикувано на 05.02.19 в 17:35