"POST FACTUM" на 4 февруари с Емилия Николова

"Радио POST-ер" - денят в пет и повече минути

Какъв е отрасловият профил на Варненска област? Интервю с икономиста Петър Ганев

Криворазбраната топлофикация - докато в София всеки шести си маха радиаторите, то във Варна клиентите на местното "топло"  се увеличават. Каква е причината? Разговор с Любомир Костов, ръководител отдел "Клиенти и развитие" във "Веолия енерджи"

Китай се готви да посрещне Нова година. Традициите на празника научаваме от Чон Дан, която преподава китайски език на ученици във Варна


ВИЖТЕ ОЩЕ

"На светло" на 23 юли 2019 г. с Димитрина Дончева

Как да предотвратим насилието над деца? 77 години от гибелта на Никола Вапцаров се навършват днес. Репортаж. Данни за нивото на сивата икономика в България, както и предложенията на КНСБ за справяне с това явление – представят синдикалисти днес във Варна. Защо днес е немислимо да развиваме собствен бизнес без да имаме присъствие в..

публикувано на 23.07.19 в 11:56

Разговори на тротоара: Георги Енчев-Goosh

Георги Енчев-Goosh е хореограф и режисьор, създател е на танцовото хип-хоп училище “THE CENTER”. Изследва танцовия театър и кинематография и се ангажира с възпитанието на различни поколения чрез танц. Той отговори на традиционните десет въпроса, които задаваме на свежите и емблематични личности от Варна, една от които безспорно е самият Goosh...

обновено на 23.07.19 в 11:33

"Новият ден" на 23 юли с Мариела Димитрова

" Н овият ден " на 2 3 юли с Мариела Димитрова Релефна карта с всички забележителности от историческото ядро на Морската градина e в процес на монтаж. Тя ще бъде поставена на входа на парка срещу Слънчевия часовник. Засега всичко е скрито зад параван, но за да ни разкрие подробности в студиото ни в 8.10 ще бъде авторът на..

публикувано на 23.07.19 в 09:53

Разговори на тротоара: Весо Златков

Разговори на тротоара  е рубрика в предаването Улица "Събота" , която представя интересните хора на Варна в рамките на 10 универсални въпроса. По тротоара се разходи и Весо Златков - варненски журналист, известен с професионализма си и с многостранните си интереси. Една от областите, в които познанията му са задълбочени, е светът на телевизионните..

публикувано на 22.07.19 в 15:30

НА СВЕТЛО на 22 юли със Светлана Вълкова

Областният съвет по туризъм във Варна заседава днес Национален конкурс за влогъри срещу агресията Започват археологическите проучвания на раннохристиянския комплекс в местността Джанавара край Варна Министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие заседание на Националния съвет по туризъм в к.к. „Златни пясъци” Изложба на Веско Велев във..

публикувано на 22.07.19 в 13:45
времето море небе плаж слънчево

Новият ден на 22 юли

В горещината на лятото бактериите се разпространяват скоростно. Затова хигиената ни трябва да е голяма. Особено когато става дума за хранителни продукти, за да избегнем чревни инфекции. Откриха ешерихия коли в насипния сладолед.Проби, направени от Асоциацията „Активни потребители”, показват, че сладоледът, който се продава на улицата, може да..

публикувано на 22.07.19 в 07:56

"Позиция" с Жоро Бекяров, 20 юли

Темите и гостите в предаването "Позиция" на 20 юли: Кой е председател на ГС на БСП във Варна след акцията на лидера на социалистите Корнелия Нинова в морската столица. Коментар на варненския депутат Красимир Янков. Кой подкрепя "Реформата Ананиев" или ще има ли позитивен резултат в здравеопазването след обявеното намерение за..

публикувано на 19.07.19 в 14:25