"POST FACTUM" на 4 февруари с Емилия Николова

"Радио POST-ер" - денят в пет и повече минути

Какъв е отрасловият профил на Варненска област? Интервю с икономиста Петър Ганев

Криворазбраната топлофикация - докато в София всеки шести си маха радиаторите, то във Варна клиентите на местното "топло"  се увеличават. Каква е причината? Разговор с Любомир Костов, ръководител отдел "Клиенти и развитие" във "Веолия енерджи"

Китай се готви да посрещне Нова година. Традициите на празника научаваме от Чон Дан, която преподава китайски език на ученици във Варна


ВИЖТЕ ОЩЕ

"Свободен час" на 23 февруари

Тази вечер в предаването ви срещаме с Мартина Велева , ментор в обучителна организация Джагадамба. Jagadamba  е обучителна организация, която съчетава в себе си програми за личностно развитие на деца и младежи, програми за сплотяване на семействата и укрепване на връзката между родителите и децата. Сред красивата природа и с помощта на нови методи за..

публикувано на 23.02.19 в 15:05
Мая Манолова

"Позиция" с Валери Великов, на 23 февруари

До колко се чува гласът на българските депутати в Европейския парламент и какви са новостите за събиране на доказателства в съда чрез нови технологии? Отговорите са в интервюто на Даниела Стойнова с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев. Омбудсманът Мая Манолова – в Добрич. Срещи, проблеми, разговори и законодателни инициативи – обобщението е..

публикувано на 23.02.19 в 08:30

В "Гравитация нула" на 22 февруари

-   Гости в студиото - фотографите Александър Сертев, който открива днес самостоятелна изложба в ГХГ „Борис Георгиев“, Варна - „С кораба „Несебър“ до 4 страни по Средиземноморието през 1966 година“ и Тодор Димитров - 1-во място в категория COMPACT в един от най престижните Международни конкурси за подводна фотография – „Our World Underwater“; -   50..

публикувано на 22.02.19 в 11:45

"Новият ден" на 22 февруари с Мариела Димитрова

„Конференция по демокрация – 2019“ ще се проведе за пета поредна година във Варна в края на февруари. Форум, който събира участници от цялата страна, които споделят опита си в организацията на местни референдуми, на случаи на ограбване на публични средства, както е формулирана една от темите, а т.г. и за проблемите на българските малцинства в Украйна..

публикувано на 22.02.19 в 06:31

НЮАНСИ на 22 февруари

"Тъмната страна на жената", „ Тъмната страна на мъжа”, „Камък по блудницата” - едно проникновено навлизане в царството на Ерос и Танатос. Там, където разрушителните бесове не носят непременно физическа смърт, а кастрират духа и екзекутират стремежа за живот. И където единственото ефективно противодействие е светлината... Авторът рискува да се..

публикувано на 22.02.19 в 06:05

НА СВЕТЛО на 21 февруари със Светлана Вълкова

Ден на отворените врати в Радио Варна Нов случай на телефонна измама Център за грижа за лица с различни форми на деменция ще бъде изграден във Варна Работен семинар на браншовите организации и сдружения от сектора на туризма в подкрепа на устойчивото гостоприемство Конференция ‘’Предизвикателства пред екскурзоводите в популяризиране..

публикувано на 21.02.19 в 13:47

"Новият ден" на 21 февруари 2019 г. с Димитрина Дончева

Дигиталните номади са хора, чиито професии им позволяват да правят бизнес от разстояние, като паралелно с това се отдават на своите хобита, пътуват за удоволствие и често сменят локациите си. Къде е Варна в мечтаната работа  да си дигитален номад? Международният ден на екскурзоводите отбелязваме днес – Професията е..

публикувано на 21.02.19 в 06:00