56-а щафетна обиколка на Радио Варна

| обновено на 07.02.19 в 18:43

Радио Варна ви кани на 56-а щафетна обиколка, посветена на Националния празник на Република България – 3 март. За поредна година щафетата ще се проведе в три дисциплини: лекоатлетически крос, колоездене и плуване. Лекоатлетическата щафетата, която е най-масовата и дълголетна спортна проява в града, ще стартира в 12 часа на 3 март 2019 г. на алеята пред сградата на Радио Варна. Преди това в 10 часа ще бъде даден стартът на плувната надпревара, която ще се проведе в плувен басейн "Приморски". Колоездачите ще премерят сили на входа на Морската градина веднага след приключване на лекоатлетическия крос.

Събитието е част от празничната програма, посветена на 85-я рожден ден на Радио Варна. През 2019 година ще предлагаме на своите слушатели всеки месец специална изненада. Програма за предстоящите събития може да намерите тук.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Ден на отворените врати в Радио Варна

Радио Варна отваря вратите си за своите слушатели! Елате в най-дълголетното радио в родния ефир, вече на стъпка от 85-тия си рожден ден!   Заповядайте да видите как работят журналистите, звукорежисьорите, музикалните редактори и всички свързани с магията на радиото. Посетителите ще могат да влязат в ефирните студиа, откъдето се излъчва..

обновено на 07.02.19 в 18:43

Програма "Криле за начало" на Радио Варна и през 2019-а

Радио Варна продължава своята програма в подкрепа на талантливи деца и младежи от Варна и през 2019-а година. Благодарим на всички млади таланти, на всички учители, художествени ръководители, хореографи, наставници и родители за доверието и подкрепата за програмата „Криле за начало” през изминалите осем години! Каним Ви и през 2019-а..

обновено на 07.02.19 в 18:42

Как, колко и с какво се торят орхидеите

Как се торят орхидеи в лекция на Станислав Савов-Стенли. Един от активните членове на Първо орхидеено общество - Станислав Савов-Стенли излиза на 23 февруари от 13 часа в Арт салона на Радио Варна с лекция. Тя е посветена на един горещ и много обсъждан въпрос - как, колко и с какво да се торят различните видове орхидеи. Лекцията е отворена за любители..

публикувано на 05.02.19 в 11:30

Осмо издание на Дарителски кръг за Варна

20 февруари, сряда, Арт салон на Радио Варна, 18.00 часа Дарителският кръг е събитие, което среща на едно място дарители и организации, които представят интересни за града ни инициативи. Всеки участник в Дарителския кръг е заинтригуван, защото се среща лице в лице с хората, които искат да осъществят тези важни каузи и има възможно сам да избере дали да..

публикувано на 28.01.19 в 10:10

Латино вечери в Радио Варна и през 2019-а година

Няма по-добър начин да се разтовариш от проблемите от това да се пренесеш в света на танца, макар и за малко. Чрез него можеш да изразиш всичките си емоции при това красиво. Когато човек танцува, не мисли за друго, а просто се отдава на ритъма на музиката. Всеки танц носи уникално усещане, но има танци като латиното, които..

публикувано на 02.01.19 в 17:05