Програма "Криле за начало" на Радио Варна и през 2019-а

| обновено на 07.02.19 в 18:42

Радио Варна продължава своята програма в подкрепа на талантливи деца и младежи от Варна и през 2019-а година.

Благодарим на всички млади таланти, на всички учители, художествени ръководители, хореографи, наставници и родители за доверието и подкрепата за програмата „Криле за начало” през изминалите осем години!

Каним Ви и през 2019-а година да пренесете и реализирате своите идеи в пространството на Радио Варна. Като обществена медия предлагаме отново безрезервно нашата организационна, техническа и медийна подкрепа за детски, юношески и младежки прояви - индивидуални и колективни, на творчески състави, профилирани паралелки, училища по изкуства, артистични школи, клубове по интереси, читалища. Арт салонът и Концертното студио в сградата на Радио Варна очакват младите творци за нови изложби, концерти, презентации, театрални и танцови спектакли, пресконференции, тематични семинари и др.

Запазваме регламента на програмата: всеки състав, школа или организация може да посочи до 3 (три) събития, които има желае да реализира в Радио Варна. Информацията се попълва във формуляра за кандидатстване (Приложение 1). Ще се радваме да го получим обратно по електронна поща. Дирекционният съвет ще разгледа предложенията в срок до две седмици, след което кандидатите ще бъдат информирани за одобрените събития, включени в календара на програмата „Криле за начало’ 2019”. ВАЖНО! Програма „Криле за начало” остава отворена за кандидатстване през цялата година.

За тези инициативи Радио Варна поема за своя сметка разходите за зали, озвучаване, осветление, звукозапис, куратори, представяне в официалния сайт на Радио Варна, представяне и анонси в профила на медията в социалните мрежи, присъствие в ежедневната рубрика “Културен афиш”, PR-репортажи и интервюта в програмата на медията.

С възможностите на нашия продуцентски център и със събития, на които Радио Варна беше домакин от 2012 година до сега, можете да се запознаете на адрес в интернет: bnr.bg/varna2, в страницата ни във Фейсбук:  https://www.facebook.com/Радио Варна, както и на живо – обадете ни се, за да планираме среща в радиото на адрес бул. „Приморски” 22 във Варна.

Приложения 1, изтегли от тук
ВИЖТЕ ОЩЕ

Ден на отворените врати в Радио Варна

Радио Варна отваря вратите си за своите слушатели! Елате в най-дълголетното радио в родния ефир, вече на стъпка от 85-тия си рожден ден!   Заповядайте да видите как работят журналистите, звукорежисьорите, музикалните редактори и всички свързани с магията на радиото. Посетителите ще могат да влязат в ефирните студиа, откъдето се излъчва..

обновено на 07.02.19 в 18:43

56-а щафетна обиколка на Радио Варна

Радио Варна ви кани на 56-а щафетна обиколка, посветена на Националния празник на Република България – 3 март. За поредна година щафетата ще се проведе в три дисциплини: лекоатлетически крос, колоездене и плуване. Лекоатлетическата щафетата, която е най-масовата и дълголетна спортна проява в града, ще стартира в 12 часа на 3 март 2019 г. на алеята пред..

обновено на 07.02.19 в 18:43

Как, колко и с какво се торят орхидеите

Как се торят орхидеи в лекция на Станислав Савов-Стенли. Един от активните членове на Първо орхидеено общество - Станислав Савов-Стенли излиза на 23 февруари от 13 часа в Арт салона на Радио Варна с лекция. Тя е посветена на един горещ и много обсъждан въпрос - как, колко и с какво да се торят различните видове орхидеи. Лекцията е отворена за любители..

публикувано на 05.02.19 в 11:30

Осмо издание на Дарителски кръг за Варна

20 февруари, сряда, Арт салон на Радио Варна, 18.00 часа Дарителският кръг е събитие, което среща на едно място дарители и организации, които представят интересни за града ни инициативи. Всеки участник в Дарителския кръг е заинтригуван, защото се среща лице в лице с хората, които искат да осъществят тези важни каузи и има възможно сам да избере дали да..

публикувано на 28.01.19 в 10:10

Латино вечери в Радио Варна и през 2019-а година

Няма по-добър начин да се разтовариш от проблемите от това да се пренесеш в света на танца, макар и за малко. Чрез него можеш да изразиш всичките си емоции при това красиво. Когато човек танцува, не мисли за друго, а просто се отдава на ритъма на музиката. Всеки танц носи уникално усещане, но има танци като латиното, които..

публикувано на 02.01.19 в 17:05