Как, колко и с какво се торят орхидеите

Как се торят орхидеи в лекция на Станислав Савов-Стенли. Един от активните членове на Първо орхидеено общество - Станислав Савов-Стенли излиза на 23 февруари от 13 часа в Арт салона на Радио Варна с лекция. Тя е посветена на един горещ и много обсъждан въпрос - как, колко и с какво да се торят различните видове орхидеи. Лекцията е отворена за любители на орхидеи. Ще има възможност да се сдобият с нов вид орхидея за своите колекции.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Ден на отворените врати в Радио Варна

Радио Варна отваря вратите си за своите слушатели! Елате в най-дълголетното радио в родния ефир, вече на стъпка от 85-тия си рожден ден!   Заповядайте да видите как работят журналистите, звукорежисьорите, музикалните редактори и всички свързани с магията на радиото. Посетителите ще могат да влязат в ефирните студиа, откъдето се излъчва..

обновено на 07.02.19 в 18:43

56-а щафетна обиколка на Радио Варна

Радио Варна ви кани на 56-а щафетна обиколка, посветена на Националния празник на Република България – 3 март. За поредна година щафетата ще се проведе в три дисциплини: лекоатлетически крос, колоездене и плуване. Лекоатлетическата щафетата, която е най-масовата и дълголетна спортна проява в града, ще стартира в 12 часа на 3 март 2019 г. на алеята пред..

обновено на 07.02.19 в 18:43

Програма "Криле за начало" на Радио Варна и през 2019-а

Радио Варна продължава своята програма в подкрепа на талантливи деца и младежи от Варна и през 2019-а година. Благодарим на всички млади таланти, на всички учители, художествени ръководители, хореографи, наставници и родители за доверието и подкрепата за програмата „Криле за начало” през изминалите осем години! Каним Ви и през 2019-а..

обновено на 07.02.19 в 18:42

Осмо издание на Дарителски кръг за Варна

20 февруари, сряда, Арт салон на Радио Варна, 18.00 часа Дарителският кръг е събитие, което среща на едно място дарители и организации, които представят интересни за града ни инициативи. Всеки участник в Дарителския кръг е заинтригуван, защото се среща лице в лице с хората, които искат да осъществят тези важни каузи и има възможно сам да избере дали да..

публикувано на 28.01.19 в 10:10

Латино вечери в Радио Варна и през 2019-а година

Няма по-добър начин да се разтовариш от проблемите от това да се пренесеш в света на танца, макар и за малко. Чрез него можеш да изразиш всичките си емоции при това красиво. Когато човек танцува, не мисли за друго, а просто се отдава на ритъма на музиката. Всеки танц носи уникално усещане, но има танци като латиното, които..

публикувано на 02.01.19 в 17:05