Плодолечение топи камъни в бъбреците

Няколко сериозни диагнози водят в клиниката на д-р Людмила Емилова Цветанка Петрова от Враца. Тя е на 56 години. Сред заболяванията й са хипертония и камъни в бъбреците. Сега и при двете има положителна промяна, разказва Цветанка в разговор на Габриела Гаврилова.- От 1989 година съм склонна да образувам камъни в бъбреците. Това са оксилати и са доказани с изследване при една от направените ми литотрипсии – разбиване на камъните. Аз съм склонна да образувам подобни камъни, но са ми казали, че няма начин да му се повлияе, за да не се образува.

Аз съм хипертоник и от 1997 година вземам по две хапчета за високото кръвно налягане. Горната граница достигаше 140, а долната – 120. С годините килограмите се повишиха. Имам и така наречения „гъши дроб“, което води до задъхване и всякакъв дискомфорт в личния ми живот. 

Сега обаче сте с анцуг и имате една спортна фигура!

- Да, това се случи след посещението при д-р Емилова. Знаех за нейните програми от много време, но все отлагах да ги започна. Когато обаче се почувствах много дискомфортно, не можех да се движа и да се хвана на хорото, кантарът показа 127 килограма и тогава реших да посетя клиниката на д-р Емилова. 

Сега колко тежите?

- 97 килограма. Свалените 30 килограма обаче са бонус. Другото ме радва повече. Разбрах, че този камък, който ме тормози толкова години, не е нещо непобедимо. Когато дойдох в клиниката, камъкът беше голям 7 мм. След 20-дневна програма на плодолечение, камъкът стана 4 мм.

- Още по-радващо е това, че кръвното ми налягане е нормално и не ползвам вече едното хапче. Черният ми дроб за 40 дни беше достигнал втора степен на омазняване. Една година след като направих първата програма, черният ми дроб е с напълно нормални показатели. Имам нормално кръвно налягане и се надявам, камъкът да стане още по-малък.

Благодаря много на д-р Емилова! Благодаря, че я има!

Благодаря за това, че научих за нея чрез приятели, медии и филми.

Благодаря и на себе си, че се включих в програмата и постигнах тези резултати.

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  е в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Да си върнеш младостта

Може ли да бъдат свалени 80 килограма за 2 години, човек да се чувства здрав, да се е разделил с хапчета и да има волята да продължи, защото се е убедил в ефикасността на метода, който прилага? Отговорът е на Николай Карагьозов от Радомир. Пациент съм на д-р Емилова от 2 години. Твърдя, че може и съм го постигнал. Трябва да се следва програмата,..

публикувано на 18.03.19 в 06:05

Зелето е най-полезно сурово

Д-р Емилова винаги съветва своите пациенти да консумират повече салати. Тя е лекар с три специалности – вътрешни болести, кардиология и здравен мениджмънт и вече 25 години предава своя опит в здравеопазването на пациенти от цял свят. През миналата година в нейната клиника посрещнаха 50 000 - ия пациент. Тази цифра показва броя на хората, които са..

публикувано на 04.03.19 в 06:00

Яжте ряпа за по-силен имунитет

Ряпата е от традиционните зеленчуци в менюто на българите, които знаят колко полезна е тя през зимата. Ряпата присъства на трапезата и в съветите на д-р Людмила Емилова, която от четвърт век учи на природосъобразен начин на живот хора от всички континeнти. Ряпата е много богата на витамин С, с ясно изразено антивирусно и антибактериално действие,..

публикувано на 25.02.19 в 06:00

Д-р Емилова: Житният пост на Дънов – рестарт на организма

Уникална система за пречистване на организма предлага българинът Петър Дънов. Той се прави веднъж в годината – през месец февруари. Най-подходящото време за тази година е от 22 февруари до 3 март. Д-р Людмила Емилова обяснява какво прави житния пост толкова популярен и днес: Когато за десет дни останем на сто грама жито, три ябълки и..

публикувано на 16.02.19 в 17:32

Къде може да си на 76, а да се чувстваш на 17 години?

Това е един риторичен въпрос за хората, които са се доверили на програмата на плодолечение, която се използва в клиниката на д-р Людмила Емилова, а тя е научила от човека, който я е "спасил" от мигрената - Лидия Ковачева! Изключително динамична и много позитивна - така изглежда сега 76-годишната Красимира Стоянова.  Родена е в Свищов, но от дълги..

публикувано на 10.02.19 в 17:59

Д-р Емилова разбива митове

Автоимунно заболяване води в клиниката на д-р Емилова Светла Иванова от София. Тя  се бори вече 10 години с автоимунното заболяване. Освен от него, страда и от тежки алергии, от астматични пристъпи.  В резултата на конвенционалното лечение се появяват и проблеми с костната плътност, с бъбреците и жлъчката, високо кръвно налягане,..

публикувано на 05.02.19 в 17:35

Без хапчета за подагра и високо кръвно

Свалени килограми, излекувана подагра и кръвно в норма без лекарства – по този начин се променя живота на Мирослав Ангелов от Враца. Причината за промяната е природосъобразния начин на живот. В последните години той спазва съветите на д-р Людмила Емилова за хранене и движение. Имам оплаквания от подагра от 2004 година. Малко по-късно и..

публикувано на 27.01.19 в 15:00