Плодолечение топи камъни в бъбреците

Няколко сериозни диагнози водят в клиниката на д-р Людмила Емилова Цветанка Петрова от Враца. Тя е на 56 години. Сред заболяванията й са хипертония и камъни в бъбреците. Сега и при двете има положителна промяна, разказва Цветанка в разговор на Габриела Гаврилова.- От 1989 година съм склонна да образувам камъни в бъбреците. Това са оксилати и са доказани с изследване при една от направените ми литотрипсии – разбиване на камъните. Аз съм склонна да образувам подобни камъни, но са ми казали, че няма начин да му се повлияе, за да не се образува.

Аз съм хипертоник и от 1997 година вземам по две хапчета за високото кръвно налягане. Горната граница достигаше 140, а долната – 120. С годините килограмите се повишиха. Имам и така наречения „гъши дроб“, което води до задъхване и всякакъв дискомфорт в личния ми живот. 

Сега обаче сте с анцуг и имате една спортна фигура!

- Да, това се случи след посещението при д-р Емилова. Знаех за нейните програми от много време, но все отлагах да ги започна. Когато обаче се почувствах много дискомфортно, не можех да се движа и да се хвана на хорото, кантарът показа 127 килограма и тогава реших да посетя клиниката на д-р Емилова. 

Сега колко тежите?

- 97 килограма. Свалените 30 килограма обаче са бонус. Другото ме радва повече. Разбрах, че този камък, който ме тормози толкова години, не е нещо непобедимо. Когато дойдох в клиниката, камъкът беше голям 7 мм. След 20-дневна програма на плодолечение, камъкът стана 4 мм.

- Още по-радващо е това, че кръвното ми налягане е нормално и не ползвам вече едното хапче. Черният ми дроб за 40 дни беше достигнал втора степен на омазняване. Една година след като направих първата програма, черният ми дроб е с напълно нормални показатели. Имам нормално кръвно налягане и се надявам, камъкът да стане още по-малък.

Благодаря много на д-р Емилова! Благодаря, че я има!

Благодаря за това, че научих за нея чрез приятели, медии и филми.

Благодаря и на себе си, че се включих в програмата и постигнах тези резултати.

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  е в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Лападът - полезен, но какво още трябва да знаем

След големите пролетни празници на трапезата ни все по-често са големите салати. Сега им е времето. Лападът е един от продуктите, които мнозина предпочитат и има защо, обясни д-р Людмила Емилова: Защо, д-р Емилова, с какво е полезен лападът? Изключително полезен за хората зеленчук е лападът.  Той е побратим с киселеца и помним..

публикувано на 19.05.19 в 18:50

В клиниката на д-р Емилова получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Изключително доволна си тръгва от клиниката на д-р Емилова една дама от Добрич, която за първи път се е доверила на плодолечението. Казвам се Стоянка Ганчева Циброва. Строителен инженер по професия. Действително идвам за първи път. Имам доста стари заболявания -  висок холестерол,  омазнен черен дроб, сърдечни проблеми... И всичко това в..

публикувано на 13.05.19 в 18:29

Кръвно налягане в норма след програмата на плодове

Грижа за здравето – това е основната причина, която довежда в клиниката на д-р Людмила Емилова 42-годишната Тоба Димитрио от Кипър. Идвам в клиниката, за да се погрижа за своето здраве. Имах висок холестерол, високо кръвно налягане и се тревожех, че може да имам и проблем със сърцето. Кръвното ми бе много високо – над 200. Бях..

публикувано на 05.05.19 в 18:50

Направеното добро ти дава „криле“

Честито Възкресение Христово! – това пожелава на всички християни обичаната по цял свят д-р Людмила Емилова: На Великден всеки от нас си дава равносметка доколко е допринесъл за доброто. Мисля, че всички ние трябва да се замислим върху това какво сме правили през цялата година и дали доброто преобладава в това, което остава след..

публикувано на 28.04.19 в 18:45

Българка от Кипър: Благодаря на д-р Емилова! Нейната клиника е най-големия подарък за здравето ни, но трябва да го разберем !

Специално за клиниката на д-р Людмила Емилова от Кипър идва българка, защото е убедена в здравословния ефект на плодолечението. Черният дроб вече е в норма, намалели са камъните в жлъчката, а тя самата е с много енергия. Чуйте разказа на Галина от Кипър: Аз съм Галина. В клиниката дойдох, защото усещах, че здравето ми се..

публикувано на 21.04.19 в 18:45

Златина от Бургас: Правилното хранене лекува всички хора!

Бронхиална астма и загуба на обонянието след проблеми със синусите  довеждат в клиниката на д-р Емилова  Златина от Бургас. С добри резултати и свалени килограми си тръгва и нейният съпруг. Дамата е изключително доволна, че може да усети ароматите: Аз съм на 48 години. Дойдох при д-р Емилова заради бронхиална астма, която е от много..

публикувано на 14.04.19 в 18:15

Борбата за здравето и срещу килограмите продължава

Посрещайте трудностите с усмивка – това е новата философия на живот на една дама от Варна, която е променила своя начин на живот в клиниката на д-р Людмила Емилова. Тя се казва Марияна Николова и е от Варна. Марияна Разказва, че попада в клиниката на д-р Емилова с голямо наднормено тегло. "Тръгвам си с много свалени килограми и подобрено здраве",..

публикувано на 07.04.19 в 18:05