Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Принц Хари и Меган Маркъл търсят мъжка детегледачка

Принц със съпругата си Хари Мегън Маркъл.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл си търсят детегледач за първата си рожба, която очакват да се роди през месец април, съобщава в. „Сън“.

В родината на херцогинята – САЩ, тази практика е широко разпространена и тя възнамерява да я приложи в кралското семейство. В Америка мъжките бавачки са познати като „manny“, вместо традиционните „nanny“, когато детегледачката е от женски пол.

Изданието напомня, че самите принцове Уилям и Хари като малки са имали една невероятна бавачка мъжкарана в лицето на Тиги, която ги научила да ловят риба, да се спускат с въже от скали и на други дейности на открито. Така че бъдещият татко принц Хари нямал нищо против да наеме детегледач. Това било планирано да стане през месец септември.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Меган Маркъл е бременна

Херцогинята на Съсекс и съпруга на принц Хари – Меган Маркъл, е бременна, съобщиха от двореца Кенсингтън. "Техни кралски височества херцогът и херцогинята на Съсекс се радват да съобщят, че очакват бебе през пролетта на 2019 година", се казва в..

публикувано на 15.10.18 в 14:05
ВИЖТЕ ОЩЕ

Благотворителен базар "Да помогнем на малката Софи" организират в ОУ "Ангел Кънчев"

Благотворителен великденски базар в помощ на дарителската кампания "Да помогнем на малката Софи" организират на 29 и 30 април в III Основно училище "Ангел Кънчев" във Варна.  В двора на учебното заведение в двата дни от 8 до 18 часа ще се предлагат..

публикувано на 24.04.24 в 11:10

24-ти април – Международен ден в памет на жертвите на геноцида над арменците

Първоначално обявен като Международен ден за солидарност с арменския народ от Европейския парламент през 1987 г. по повод годишнина от началото /1915/ на геноцида над арменците в Османската империя. За първи път се отбелязва през 1989 год...

публикувано на 24.04.24 в 07:36

По темата "Планета срещу пластмаси" Балчик поставя кошчета за разделно събиране в детските градини

420 кг е резултатът от кампанията за разделно събиране на отпадъци от опаковки „За чиста околна среда“, организирана от Община Балчик във връзка с Деня на Земята – 22 април. Основно беше предадена хартия и по-малко пластмаса, обобщи днес управителят на..

публикувано на 23.04.24 в 14:55

Филмират живота около влажните зони от Дуранкулак до Казашко

Започват снимки на пет късометражни филма за влажните зони в региона от Дуранкулак до Казашко. Филмите ще бъдат ползвани за обучителни срещи и ролеви игри, които ще насочат ученици да генерират идеи за устойчиво развитие на района. През август в с...

публикувано на 23.04.24 в 11:23

Безплатна туристическа обиколка във Варна на 1 май

120 безплатни пешеходни туристически обиколки с професионални екскурзоводи ще се проведат във Варна през 2024 година. 98 от тях са на английски език, а останалите 22 - на български. Инициативата се провежда за единадесета поредна година, като..

публикувано на 23.04.24 в 10:22

В сряда отбелязваме юбилейното издание на "Ден без асансьори"

Тази сряда, 24 април, България ще отбележи десетото юбилейно издание на кампанията "Ден без асансьори". Целта на инициативата е да разпространи посланието за нуждата от ежедневна физическа активност и как изкачването на стълби може да бъде един лесен и..

публикувано на 23.04.24 в 08:41

Световния ден на книгата и авторското право отбелязваме днес

Световния ден на книгата и авторското право отбелязваме днес. Във Варна в 8.30 часа в РБ „Пенчо Славейков“ започва Маратонът на четящите хора под надслов „Литературата среща образите“. XXII издание на „Маратон на четящите хора“ търси..

публикувано на 23.04.24 в 06:27