PAINOUT в ефир и на живо в Радио Варна

| обновено на 18.03.19 в 14:05

25 март, понеделник, Концертното студио Радио Варна, начало 21.30 часа.

Варненската прогресив/алтърнатив група PAINOUT ще изнесе едночасов концерт на живо в ефира на Радио Варна. Изпълнението ще бъде излъчено пряко в предаването "От другата страна" (с водещ Мартин Николов). Концертът ще може да се гледа и с видео stream на официалната страница на Радио Варна във Facebook и YouTube.

Желаещите да присъстват в Концертното студио могат да заповядат в сградата на радиото след 20:30 в деня на събитието.

Входът е свободен.

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Забранено за тъщи" - с много хумор представя Баба Либертина

25 март, понеделник, Арт салона на Радио Варна, 18.00 часа. "Забранено за тъщи" - Представяне на първата книга на Димитринка Костелянчик с творчески псевдоним Баба Либертина.  ПРЕЛЮДИЯ 10 години бях корабен инженер, 20 години съм обикновен адвокат. Всички мислят, че съм милионер, или човек поне достатъчно богат... Вярно е, богатство..

публикувано на 18.03.19 в 12:55

Изложба приложно изкуство на Златка Божилова

От 11 до 25 март в Арт салон на Радио Варна гостува изложбата "Пролетен полъх от морето" на Златка Божилова. Авторката представя живописни картини и декоративни пана, изложбата е част от инициативите по честването на 70-та годишнина от  създаването на Професионална гимназия по химични и хранително- вкусови технологии "Дмитрий Иванович Менделеев",..

публикувано на 09.03.19 в 14:07

“Красивото в живота през погледа на Опра Уинфри” - неделна сказка

На 17-ти март, неделя, Арт салона на Радио Варна, 10 часа “Красивото в живота през погледа на Опра Уинфри” е темата на срещата, която организаторите от "Неделни сказки" ще представят пред варненската публика. Очаквайте разговор за успехи и сила, за падение и слабост, за живота и неволите в него, както и за онова, което повдига и движи човека напред и..

публикувано на 07.03.19 в 14:22

Програма "Криле за начало" на Радио Варна и през 2019-а

Радио Варна продължава своята програма в подкрепа на талантливи деца и младежи от Варна и през 2019-а година. Благодарим на всички млади таланти, на всички учители, художествени ръководители, хореографи, наставници и родители за доверието и подкрепата за програмата „Криле за начало” през изминалите осем години! Каним Ви и през 2019-а..

обновено на 07.02.19 в 18:42

Латино вечери в Радио Варна и през 2019-а година

Няма по-добър начин да се разтовариш от проблемите от това да се пренесеш в света на танца, макар и за малко. Чрез него можеш да изразиш всичките си емоции при това красиво. Когато човек танцува, не мисли за друго, а просто се отдава на ритъма на музиката. Всеки танц носи уникално усещане, но има танци като латиното, които..

публикувано на 02.01.19 в 17:05