Борбата за здравето и срещу килограмите продължава

Посрещайте трудностите с усмивка – това е новата философия на живот на една дама от Варна, която е променила своя начин на живот в клиниката на д-р Людмила Емилова. Тя се казва Марияна Николова и е от Варна. Марияна Разказва, че попада в клиниката на д-р Емилова с голямо наднормено тегло. "Тръгвам си с много свалени килограми и подобрено здраве", добавя още тя. Как се води битката с килограмите и нездравословния начин на живот Марияна Николова разказва пред Габриела Гаврилова.

Колко килограма успяхте да „свалите“?

По моя кантар – около 15 килограма за един месец.

Какво показват изследванията?

Подобрени показатели за всичко! Изчезнаха миомите на матката. Вчера изследване с ехограф показа, че ги няма. Само за 30 дни, а от това по-добре – какво да бъде!

А преди това опитвали ли сте по някакъв друг начин да решите проблема?

Опитвала съм много диети, но само тази ми помогна да постигна резултатите, които искам. Подобрени са всички мои кръвни показатели. Има още какво да се направи за кръвната захар. Трябва да се свалят още мазнини и тогава ще се подобри. След 10 дни съм отново на контролен преглед! Борбата за здравето и срещу килограмите продължава! До пълен успех!

Какво Ви мотивира да започнете програмата на плодолечение?

Суетата! От моя братовчедка съм чувала за много хора, които имат невероятни резултати в клиниката на д-р Емилова и понеже опитах всички и не постигнах нищо, реших да опитам и програмата на д-р Емилова. Много съм доволна, че дойдох! Много гимнастика, много фитнес, спортни танци – само така се топят мазнини – с динамика и напрежение за мускулите! В клиниката имаме хубав социален живот и наистина е хубаво. Направих си почивка и пълно разтоварване. Много хора, които се подкрепят един друг – това е много важно!

Сега Ви предстои най-трудната част?

Най-трудната – захранване и връщане към обичайния живот. За да запазя постигнатите килограми, трябва да остана на плодове поне веднъж седмично. Моите близки са много доволни от новия ми вид, защото те винаги са били най-големите ми критици. Надявам се да помогна на сестра ми и майка ми със знанията, които получих при д-р Емилова. Тук всеки ден се учи нещо ново!

Това, което не искате никога да забравяте?

Усилията, които положих, за да стигна дотук. Трябва да продължа още, защото имам доста килограми за сваляне. Смятам следващия път да направя програмата на плодове и чай у дома, защото получих много ценни съвети. В борбата с килограмите не си сам, имаш подкрепата на много хора в клиниката на д-р Емилова. Всеки трябва да намери за себе си това, което най-много го мотивира, и да го използва като оръжие. Човек трябва да има правилна мотивация и да е готов да „работи“ за крайния резултат – мазнини се топят с много, много движение и спорт. Аз никога през своя живот не съм се трудила толкова, но си струваше. Всеки ден бях на фитнес и три пъти седмично на спортни танци. Вечер си лягах уморена, заспивах чудесно и на другия ден битката продължава.

Това, за което дойдох,  го получих. Отивам си много щастлива и продължавам – с голяма усмивка! Винаги с усмивка! Благодаря на чудесния екип на д-р Емилова за усилията, които полагат,  да направят нашето пребиваване приятно и ползотворно. Пак бих дошла!

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  е в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Трябва да сте горди, че д-р Емилова е от Варна

Марияна Пантелеева e от Пазарджик. Тя вярва в програмата на д-р  Емилова защото я е изпитала.  Пациентка е от 2001 година. Тук успявам да разтоваря стреса си, негативните преживявания от нормалния живот. Гладът помага и при автоимунните ми заболявания. Почти 20 години спазвате тази програма? За съжаление у дома не успявам да..

публикувано на 09.06.19 в 19:05

Миглена Йорданова посвещава 15 години от живота си на здравословния начин на живот

15 години Миглена Йорданова се опитва да живее и се храни здравословно по съветите на д-р Емилова. Тя е родом от Генерал Тошево, но от години живее в Южна Испания. В търсене на щастие и по-добър живот Миглена намира своя втори дом в туристическия град Торемолинос. Ценител на топлото време, активния спорт и хубавата храна в свободното време,..

публикувано на 03.06.19 в 05:25

Чесънът - природният антибиотик

Чесънът е неизменна част от трапезата и от много готварски рецепти в българската кухня. Мнозина обаче го избягват заради неприятната миризма въпреки полезните съставки. Според д-р Людмила Емилова пресният чесън е много по-полезен и неговата антиоксидантна сила е в пъти по-голяма от тази на стария. За предпочитане е той да бъде доставен от..

публикувано на 27.05.19 в 05:00

Лападът - полезен, но какво още трябва да знаем

След големите пролетни празници на трапезата ни все по-често са големите салати. Сега им е времето. Лападът е един от продуктите, които мнозина предпочитат и има защо, обясни д-р Людмила Емилова: Защо, д-р Емилова, с какво е полезен лападът? Изключително полезен за хората зеленчук е лападът.  Той е побратим с киселеца и помним..

публикувано на 19.05.19 в 18:50

В клиниката на д-р Емилова получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Изключително доволна си тръгва от клиниката на д-р Емилова една дама от Добрич, която за първи път се е доверила на плодолечението. Казвам се Стоянка Ганчева Циброва. Строителен инженер по професия. Действително идвам за първи път. Имам доста стари заболявания -  висок холестерол,  омазнен черен дроб, сърдечни проблеми... И всичко това в..

публикувано на 13.05.19 в 18:29

Кръвно налягане в норма след програмата на плодове

Грижа за здравето – това е основната причина, която довежда в клиниката на д-р Людмила Емилова 42-годишната Тоба Димитрио от Кипър. Идвам в клиниката, за да се погрижа за своето здраве. Имах висок холестерол, високо кръвно налягане и се тревожех, че може да имам и проблем със сърцето. Кръвното ми бе много високо – над 200. Бях..

публикувано на 05.05.19 в 18:50

Направеното добро ти дава „криле“

Честито Възкресение Христово! – това пожелава на всички християни обичаната по цял свят д-р Людмила Емилова: На Великден всеки от нас си дава равносметка доколко е допринесъл за доброто. Мисля, че всички ние трябва да се замислим върху това какво сме правили през цялата година и дали доброто преобладава в това, което остава след..

публикувано на 28.04.19 в 18:45