Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борбата за здравето и срещу килограмите продължава

Посрещайте трудностите с усмивка – това е новата философия на живот на една дама от Варна, която е променила своя начин на живот в клиниката на д-р Людмила Емилова. Тя се казва Марияна Николова и е от Варна. Марияна Разказва, че попада в клиниката на д-р Емилова с голямо наднормено тегло. "Тръгвам си с много свалени килограми и подобрено здраве", добавя още тя. Как се води битката с килограмите и нездравословния начин на живот Марияна Николова разказва пред Габриела Гаврилова.

Колко килограма успяхте да „свалите“?

По моя кантар – около 15 килограма за един месец.

Какво показват изследванията?

Подобрени показатели за всичко! Изчезнаха миомите на матката. Вчера изследване с ехограф показа, че ги няма. Само за 30 дни, а от това по-добре – какво да бъде!

А преди това опитвали ли сте по някакъв друг начин да решите проблема?

Опитвала съм много диети, но само тази ми помогна да постигна резултатите, които искам. Подобрени са всички мои кръвни показатели. Има още какво да се направи за кръвната захар. Трябва да се свалят още мазнини и тогава ще се подобри. След 10 дни съм отново на контролен преглед! Борбата за здравето и срещу килограмите продължава! До пълен успех!

Какво Ви мотивира да започнете програмата на плодолечение?

Суетата! От моя братовчедка съм чувала за много хора, които имат невероятни резултати в клиниката на д-р Емилова и понеже опитах всички и не постигнах нищо, реших да опитам и програмата на д-р Емилова. Много съм доволна, че дойдох! Много гимнастика, много фитнес, спортни танци – само така се топят мазнини – с динамика и напрежение за мускулите! В клиниката имаме хубав социален живот и наистина е хубаво. Направих си почивка и пълно разтоварване. Много хора, които се подкрепят един друг – това е много важно!

Сега Ви предстои най-трудната част?

Най-трудната – захранване и връщане към обичайния живот. За да запазя постигнатите килограми, трябва да остана на плодове поне веднъж седмично. Моите близки са много доволни от новия ми вид, защото те винаги са били най-големите ми критици. Надявам се да помогна на сестра ми и майка ми със знанията, които получих при д-р Емилова. Тук всеки ден се учи нещо ново!

Това, което не искате никога да забравяте?

Усилията, които положих, за да стигна дотук. Трябва да продължа още, защото имам доста килограми за сваляне. Смятам следващия път да направя програмата на плодове и чай у дома, защото получих много ценни съвети. В борбата с килограмите не си сам, имаш подкрепата на много хора в клиниката на д-р Емилова. Всеки трябва да намери за себе си това, което най-много го мотивира, и да го използва като оръжие. Човек трябва да има правилна мотивация и да е готов да „работи“ за крайния резултат – мазнини се топят с много, много движение и спорт. Аз никога през своя живот не съм се трудила толкова, но си струваше. Всеки ден бях на фитнес и три пъти седмично на спортни танци. Вечер си лягах уморена, заспивах чудесно и на другия ден битката продължава.

Това, за което дойдох,  го получих. Отивам си много щастлива и продължавам – с голяма усмивка! Винаги с усмивка! Благодаря на чудесния екип на д-р Емилова за усилията, които полагат,  да направят нашето пребиваване приятно и ползотворно. Пак бих дошла!

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  е в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27