Българка от Кипър: Благодаря на д-р Емилова! Нейната клиника е най-големия подарък за здравето ни, но трябва да го разберем !

Специално за клиниката на д-р Людмила Емилова от Кипър идва българка, защото е убедена в здравословния ефект на плодолечението. Черният дроб вече е в норма, намалели са камъните в жлъчката, а тя самата е с много енергия. Чуйте разказа на Галина от Кипър:

Аз съм Галина. В клиниката дойдох, защото усещах, че здравето ми се влошава и исках да разбера „какво се случва“. Придружих и една много добра приятелка. В клиниката откриха, че имам уголемяване на черния дроб и камъни в жлъчката, което е доста неприятно.

С първата програма камъните се намалиха почти 2 мм.

А колко бяха?

Те са много, то е цял „грозд“. Най-големият беше около 11 мм и след това се намали. Черният би дроб се изчисти. Аз продължих програмата и след престоя ми в клиниката и се чувствам много добре, макар че съм на 48 години. Имам много енергия …

СнимкаКогато дойдох първия път, когато се събуждах, се усещах като чувал с камъни, била съм бита цяла вечер и нямах енергия за нищо.  Сега е съвсем различно. Събуждам се сутрин рано и отивам да тичам, радвам се на живота и съм много енергична благодарение на методите, които ми препоръчаха в клиниката.

Трудно ли се спазват препоръките, които дава екипът на д-р Емилова?

Въобще не е трудно! Мисля обаче, че е до нагласата на самия човек. Трябва да го вярваш, трябва да осъзнаеш, че това е Божи дар и ти трябва да го въведеш в своя живот , ако искаш да имаш по-добро здраве и да се радваш на енергията и лекотата, с която преминават дните ти! Мисля, че всичко е до нагласа! Трябва да имаш решението, че това ще бъде твоят живот и така да бъде. Аз спазвам препоръката на д-р Емилова и сутрин до 10 часа приемам чай, плод. Позволявам си и кафе. Премахнала съм изцяло млякото и съм го заместила с кокосово мляко, защото пия много лате – в Кипър се пие много кафе! Вечерям преди 19 часа с нещо по-леко – с много салати и много плодове. Аз не ям много месо и спазвам препоръката й  веднъж седмично за животинска храна. Така се чувствам много, много добре!

СнимкаА защо се налага да идвате в България в клиниката на д-р Емилова? В Кипър няма ли подобни клиники?

В Кипър няма и аз мисля, че тази клиника е дар Божи. Това, което предлага д-р Емилова , е много хубаво – ние изчистваме не само токсините от тялото, но и токсините от стреса и забързания ни живот и така се получава много хубава детоксикация. Мисля, че тук се зареждам с много позитивна енергия. С гимнастиката, с разговорите с хората, с екскурзиите.. Затова решихме с моята приятелка, че това е един подарък за нас – да си правим  всяка година този подарък и да се радваме на този Божи подарък.

Много се радвам, че България има такава клиника, защото в други страни няма такива клиники.

Много благодаря на д-р Емилова, че е създала това и продължава, защото така помага на много хора!

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  ще бъде до 15 юни в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Лападът - полезен, но какво още трябва да знаем

След големите пролетни празници на трапезата ни все по-често са големите салати. Сега им е времето. Лападът е един от продуктите, които мнозина предпочитат и има защо, обясни д-р Людмила Емилова: Защо, д-р Емилова, с какво е полезен лападът? Изключително полезен за хората зеленчук е лападът.  Той е побратим с киселеца и помним..

публикувано на 19.05.19 в 18:50

В клиниката на д-р Емилова получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Изключително доволна си тръгва от клиниката на д-р Емилова една дама от Добрич, която за първи път се е доверила на плодолечението. Казвам се Стоянка Ганчева Циброва. Строителен инженер по професия. Действително идвам за първи път. Имам доста стари заболявания -  висок холестерол,  омазнен черен дроб, сърдечни проблеми... И всичко това в..

публикувано на 13.05.19 в 18:29

Кръвно налягане в норма след програмата на плодове

Грижа за здравето – това е основната причина, която довежда в клиниката на д-р Людмила Емилова 42-годишната Тоба Димитрио от Кипър. Идвам в клиниката, за да се погрижа за своето здраве. Имах висок холестерол, високо кръвно налягане и се тревожех, че може да имам и проблем със сърцето. Кръвното ми бе много високо – над 200. Бях..

публикувано на 05.05.19 в 18:50

Направеното добро ти дава „криле“

Честито Възкресение Христово! – това пожелава на всички християни обичаната по цял свят д-р Людмила Емилова: На Великден всеки от нас си дава равносметка доколко е допринесъл за доброто. Мисля, че всички ние трябва да се замислим върху това какво сме правили през цялата година и дали доброто преобладава в това, което остава след..

публикувано на 28.04.19 в 18:45

Златина от Бургас: Правилното хранене лекува всички хора!

Бронхиална астма и загуба на обонянието след проблеми със синусите  довеждат в клиниката на д-р Емилова  Златина от Бургас. С добри резултати и свалени килограми си тръгва и нейният съпруг. Дамата е изключително доволна, че може да усети ароматите: Аз съм на 48 години. Дойдох при д-р Емилова заради бронхиална астма, която е от много..

публикувано на 14.04.19 в 18:15

Борбата за здравето и срещу килограмите продължава

Посрещайте трудностите с усмивка – това е новата философия на живот на една дама от Варна, която е променила своя начин на живот в клиниката на д-р Людмила Емилова. Тя се казва Марияна Николова и е от Варна. Марияна Разказва, че попада в клиниката на д-р Емилова с голямо наднормено тегло. "Тръгвам си с много свалени килограми и подобрено здраве",..

публикувано на 07.04.19 в 18:05

Плодолечението помага на децата да бъдат здрави

В началото на пролетната ваканция много семейства традиционно отделят време, за да засилят имунитета на своите деца. Клиниката на д-р Емилова е едно от местата, където това може да се случи. Стотици са децата, чийто живот се е променил към добро след като са направили програма от 5 дни на плодове, чай и мед и след това още толкова захранване...

публикувано на 31.03.19 в 18:05