Българка от Кипър: Благодаря на д-р Емилова! Нейната клиника е най-големия подарък за здравето ни, но трябва да го разберем !

Специално за клиниката на д-р Людмила Емилова от Кипър идва българка, защото е убедена в здравословния ефект на плодолечението. Черният дроб вече е в норма, намалели са камъните в жлъчката, а тя самата е с много енергия. Чуйте разказа на Галина от Кипър:

Аз съм Галина. В клиниката дойдох, защото усещах, че здравето ми се влошава и исках да разбера „какво се случва“. Придружих и една много добра приятелка. В клиниката откриха, че имам уголемяване на черния дроб и камъни в жлъчката, което е доста неприятно.

С първата програма камъните се намалиха почти 2 мм.

А колко бяха?

Те са много, то е цял „грозд“. Най-големият беше около 11 мм и след това се намали. Черният би дроб се изчисти. Аз продължих програмата и след престоя ми в клиниката и се чувствам много добре, макар че съм на 48 години. Имам много енергия …

СнимкаКогато дойдох първия път, когато се събуждах, се усещах като чувал с камъни, била съм бита цяла вечер и нямах енергия за нищо.  Сега е съвсем различно. Събуждам се сутрин рано и отивам да тичам, радвам се на живота и съм много енергична благодарение на методите, които ми препоръчаха в клиниката.

Трудно ли се спазват препоръките, които дава екипът на д-р Емилова?

Въобще не е трудно! Мисля обаче, че е до нагласата на самия човек. Трябва да го вярваш, трябва да осъзнаеш, че това е Божи дар и ти трябва да го въведеш в своя живот , ако искаш да имаш по-добро здраве и да се радваш на енергията и лекотата, с която преминават дните ти! Мисля, че всичко е до нагласа! Трябва да имаш решението, че това ще бъде твоят живот и така да бъде. Аз спазвам препоръката на д-р Емилова и сутрин до 10 часа приемам чай, плод. Позволявам си и кафе. Премахнала съм изцяло млякото и съм го заместила с кокосово мляко, защото пия много лате – в Кипър се пие много кафе! Вечерям преди 19 часа с нещо по-леко – с много салати и много плодове. Аз не ям много месо и спазвам препоръката й  веднъж седмично за животинска храна. Така се чувствам много, много добре!

СнимкаА защо се налага да идвате в България в клиниката на д-р Емилова? В Кипър няма ли подобни клиники?

В Кипър няма и аз мисля, че тази клиника е дар Божи. Това, което предлага д-р Емилова , е много хубаво – ние изчистваме не само токсините от тялото, но и токсините от стреса и забързания ни живот и така се получава много хубава детоксикация. Мисля, че тук се зареждам с много позитивна енергия. С гимнастиката, с разговорите с хората, с екскурзиите.. Затова решихме с моята приятелка, че това е един подарък за нас – да си правим  всяка година този подарък и да се радваме на този Божи подарък.

Много се радвам, че България има такава клиника, защото в други страни няма такива клиники.

Много благодаря на д-р Емилова, че е създала това и продължава, защото така помага на много хора!

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  ще бъде до 15 юни в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Най-добрата почивка, която човек може да си подари, е при д-р Емилова

Сериозни усложнения след счупване на крайник са причината една българка да прелети хиляди километри и да дойде в клиниката на д-р Емилова. Жената сега се движи сама Какво точно се случи? Казвам се Наталия Шиндзик. Родом съм от България, но от много години живея във Франция и Швейцария. Миналата година си счупих глезена и в..

публикувано на 14.07.19 в 19:35

Да научим езика на природата сред природата кани д-р Емилова

В средата на лятото екипът на д-р Емилова е в курорта Боровец. За хората това е почивка, но не и за лекарите Да научим езика на природата сред природата дава възможност клиниката на д-р Людмила Емилова в Боровец Да, ние работим най-усилено през лятото. През това време цели семейства посещават нашия център. Идват редовни пациенти и от..

публикувано на 07.07.19 в 19:25

Защо дивите ягодки и царя от пътя отбиват

Д-р Емилова, посрещате джулая в планината, а не край морето - как се чувствате с екипа на Боровец? Толкова много се радваме по това време на годината да сме на Боровец - и екипът , и пациентите. Затова тук имаме най-много пациенти - приз юли и август. Освен прекрасния боров въздух, тук вече има и първите узрели диви горски ягоди. С какво ще ни помогнат..

публикувано на 01.07.19 в 06:15

Д-р Емилова: Гладуването се дели на черешово и всички останали

На Еньовден честит празник, д-р Емилова! Вие особено цените билките и всичко, което се съдържа в природата около нас.   В сезона на черешите сме – какво е важно да знаем за тях и защо е важно да не ги пропускаме? Винаги гладуванията при пациентите и при себе си ги деля на два вида – черешово гладуване и всички останали. Започваме с..

публикувано на 24.06.19 в 06:30

Д-р Емилова: "Най-често всички, които идват за първи път, не го правят за последен"

Лятото е сезонът, в който повечето хора обръщат внимание на това как изглеждат Винаги e подходящо човек да направи нещо за себе си. Има периоди в годината обаче,  които са особено подходящи  - от днес започва Петровият пост. Д-р Емилова, какво е хубаво да направим- сега има и много пресни сезонни зеленчуци Прекрасно време..

публикувано на 17.06.19 в 15:41

Трябва да сте горди, че д-р Емилова е от Варна

Марияна Пантелеева e от Пазарджик. Тя вярва в програмата на д-р  Емилова защото я е изпитала.  Пациентка е от 2001 година. Тук успявам да разтоваря стреса си, негативните преживявания от нормалния живот. Гладът помага и при автоимунните ми заболявания. Почти 20 години спазвате тази програма? За съжаление у дома не успявам да..

публикувано на 09.06.19 в 19:05

Миглена Йорданова посвещава 15 години от живота си на здравословния начин на живот

15 години Миглена Йорданова се опитва да живее и се храни здравословно по съветите на д-р Емилова. Тя е родом от Генерал Тошево, но от години живее в Южна Испания. В търсене на щастие и по-добър живот Миглена намира своя втори дом в туристическия град Торемолинос. Ценител на топлото време, активния спорт и хубавата храна в свободното време,..

публикувано на 03.06.19 в 05:25