Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българка от Кипър: Благодаря на д-р Емилова! Нейната клиника е най-големия подарък за здравето ни, но трябва да го разберем !

Специално за клиниката на д-р Людмила Емилова от Кипър идва българка, защото е убедена в здравословния ефект на плодолечението. Черният дроб вече е в норма, намалели са камъните в жлъчката, а тя самата е с много енергия. Чуйте разказа на Галина от Кипър:

Аз съм Галина. В клиниката дойдох, защото усещах, че здравето ми се влошава и исках да разбера „какво се случва“. Придружих и една много добра приятелка. В клиниката откриха, че имам уголемяване на черния дроб и камъни в жлъчката, което е доста неприятно.

С първата програма камъните се намалиха почти 2 мм.

А колко бяха?

Те са много, то е цял „грозд“. Най-големият беше около 11 мм и след това се намали. Черният би дроб се изчисти. Аз продължих програмата и след престоя ми в клиниката и се чувствам много добре, макар че съм на 48 години. Имам много енергия …

СнимкаКогато дойдох първия път, когато се събуждах, се усещах като чувал с камъни, била съм бита цяла вечер и нямах енергия за нищо.  Сега е съвсем различно. Събуждам се сутрин рано и отивам да тичам, радвам се на живота и съм много енергична благодарение на методите, които ми препоръчаха в клиниката.

Трудно ли се спазват препоръките, които дава екипът на д-р Емилова?

Въобще не е трудно! Мисля обаче, че е до нагласата на самия човек. Трябва да го вярваш, трябва да осъзнаеш, че това е Божи дар и ти трябва да го въведеш в своя живот , ако искаш да имаш по-добро здраве и да се радваш на енергията и лекотата, с която преминават дните ти! Мисля, че всичко е до нагласа! Трябва да имаш решението, че това ще бъде твоят живот и така да бъде. Аз спазвам препоръката на д-р Емилова и сутрин до 10 часа приемам чай, плод. Позволявам си и кафе. Премахнала съм изцяло млякото и съм го заместила с кокосово мляко, защото пия много лате – в Кипър се пие много кафе! Вечерям преди 19 часа с нещо по-леко – с много салати и много плодове. Аз не ям много месо и спазвам препоръката й  веднъж седмично за животинска храна. Така се чувствам много, много добре!

СнимкаА защо се налага да идвате в България в клиниката на д-р Емилова? В Кипър няма ли подобни клиники?

В Кипър няма и аз мисля, че тази клиника е дар Божи. Това, което предлага д-р Емилова , е много хубаво – ние изчистваме не само токсините от тялото, но и токсините от стреса и забързания ни живот и така се получава много хубава детоксикация. Мисля, че тук се зареждам с много позитивна енергия. С гимнастиката, с разговорите с хората, с екскурзиите.. Затова решихме с моята приятелка, че това е един подарък за нас – да си правим  всяка година този подарък и да се радваме на този Божи подарък.

Много се радвам, че България има такава клиника, защото в други страни няма такива клиники.

Много благодаря на д-р Емилова, че е създала това и продължава, защото така помага на много хора!

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  ще бъде до 15 юни в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

"Гладната революция на д-р Емилова" - премиера на книгата във Варна на 26 април

Новата книга на д-р Емилова ще бъде представена тази сряда, 26 април, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА. Книгата „Гладната революция на д-р Емилова“ разказва историите на 25-ма от нейните пациенти - вече излекувани или дори спасени. И срещата с всекиго от тях  оставя  трайна следа в живота и - заради изпитанията, рисковете,..

публикувано на 23.04.23 в 14:25

„Керанка – глад за живот“ с премиера във Варна на 9 март

„Глад за живот“ е вдъхновяващата история за изцеление то на Керанка Костова. Това е филм за изумителния дух и страстта да живее, които тази млада жена има, за да се спаси от множествената склероза. Прожекцията във Варна е на 9 март от 19 часа във във Фестивален и конгресен център - Варна.   Днес Керанка е усмихната..

публикувано на 05.03.23 в 18:45

Бавно, но сигурно, последиците от ковид-19 отзвучават с плодолечение

Сезонът край морето започна за Клиниката на д-р Емилова . Много от пациентите постъпват, за да се възстановят след коронавирус. Постковид синдром – така медиците наричат  хроничното заболяване, което може да се проявява в най-различни форми. Според данни, цитирани от Дойче веле, около 15% от преболедувалите, продължават да страдат от..

публикувано на 18.11.21 в 07:25

Д-р Емилова спасява здравето, променя живота

Светлана Рачева е от хората, променили живота си към по-добро. В Клиниката на д-р Емилова тя идва от Бургас с намерение за пълна почивка, съчетана   с профилактика: https://bnr.bg/varna/post/101549936/d-r-emilova-balgarskata-sharlot-gerson Нямах основни заболявания, нямах основателна причина, когато дойдох за първи път в клиниката..

публикувано на 15.11.21 в 07:05

В Клиниката на д-р Емилова се отварят очите на хората

В Клиниката на д-р Емилова отварят очите на хората за здравето - как то е свързано с вътрешната чистота на тялото, за освобождаването от токсичните отрови на модерния свят, за значението на природосъобразното хранене и гладуването.  Как  пациентите пристигат уморени, притеснени, с болки, без настроение и потиснати.  Как само няколко дни,..

публикувано на 07.11.21 в 19:05

Д-р Емилова - българската Шарлот Герсон

Когато абсолютно обикновени хора превръщат личната си кауза в обществено добро, спокойно казваме, че са будители. На 1 ноември разказваме за д-р Людмила Емилова – един лекар, който за мнозина е просветител, след срещите с когото хората поглеждат по друг начин на живота си, преосмислят го и го променят, към по-добро. Такъв е примерът на..

публикувано на 01.11.21 в 12:24

Със здравословен начин на живот се преодолява постковид синдромът

При здравословен начин на живот постковид синдромът отстъпва. Това показва практиката в Клиниката на д-р  Людмила Емилова край Варна. Как помагат там на пациентите, преминали изпитанието коронавирус, обясни д-р Емилова: Правим всичко възможно да пречистим пациентите както от самото заболяване и от всички поражения, които е нанесло на различните..

обновено на 26.10.21 в 12:27