Направеното добро ти дава „криле“

Честито Възкресение Христово! – това пожелава на всички християни обичаната по цял свят д-р Людмила Емилова:

На Великден всеки от нас си дава равносметка доколко е допринесъл за доброто. Мисля, че всички ние трябва да се замислим върху това какво сме правили през цялата година и дали доброто преобладава в това, което остава след нас.  На този ден аз си спомням за много мои пациенти, които са били отчаяни. Най-вече когато детето е болно и родителите са отчаяни, ако ти можеш да им помогнеш, това ти дава много сили на теб самия.  Дава ти буквално „криле“.

Вие самата сте от хората, които дават надежда на други, попаднали в тежка ситуация. Разкажете един от многото случаи във Вашата практика?

Ще споделя за един 5-годишен Гошко от Белица. Родителите дойдоха при мен, защото здравословното му състояние се влошило след тежко прекаран грип. За три месеца детето приемало 7 антибиотика без подобрение. Температурата ежедневно била 37,2 – 37,5 градуса. От едно жизнено дете той се превръща в уморено дете, което през по-голямата част от деня лежи. Чувства се отпаднал и не излиза навън да играе. Изследванията на кръвта, черния дроб и далака показват, че нещо не е съвсем наред.  Лекуващата лекарка на детето споделила, че има съмнения за рак. Изключително притеснени, родителите търсят изход. Споделят за проблема с една зъболекарка, която се оказва моя пациентка и тя веднага ги свърза с мен.  Изследванията на детето потвърдиха, че има увеличен черен дроб, далака също. Ехографистът се съмняваше, че има инфекциозна мононуклеоза, но когато разбрахме, че е пил 3 месеца различни антибиотици, не искахме да бързаме в поставянето на тежки диагнози.

Направихме само 5 дни програма на плодове, чай и мед, защото Гошко беше само на 5 годинки. Температурата се нормализира още на втория ден и спря кашлицата, която е била постоянна през всички три месеца.

След направеното захранване, изследванията на кръвта показаха, че всичко е в норма. Вече не бяха уголемени черния дроб и далака. Така Гошко оздравя! / смее се/.

За десет дни!

Да! След това неговата майка смени начина на хранене, за да се увеличат защитните сили на организма и да не боледува често, както преди. Минаха 15 години, нашето момче е живо и здраво, отново е палав и не е болен!

Как да засилим своя имунитет, тъй като пролетта е времето, когато защитните сили на организма намаляват?

Намаляваме приема на животински храни. Не е случайно, че Великденските пости са именно пролетта, когато защитните сили на организма са намалели след зимата. По време на поста не само не се приема животинска храна, но не се пие алкохол и трябва да си изчистим мислите, да даваме прошка, в този момент ние увеличаваме защитните сили на организма. Идва пролетта, започваме да ядем много салатки, малко по-късно се появяват първите плодове, всичко е добре и ние сме здрави, бодри, усмихнати и лъчезарни!

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  ще бъде до 15 юни в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Трябва да сте горди, че д-р Емилова е от Варна

Марияна Пантелеева e от Пазарджик. Тя вярва в програмата на д-р  Емилова защото я е изпитала.  Пациентка е от 2001 година. Тук успявам да разтоваря стреса си, негативните преживявания от нормалния живот. Гладът помага и при автоимунните ми заболявания. Почти 20 години спазвате тази програма? За съжаление у дома не успявам да..

публикувано на 09.06.19 в 19:05

Миглена Йорданова посвещава 15 години от живота си на здравословния начин на живот

15 години Миглена Йорданова се опитва да живее и се храни здравословно по съветите на д-р Емилова. Тя е родом от Генерал Тошево, но от години живее в Южна Испания. В търсене на щастие и по-добър живот Миглена намира своя втори дом в туристическия град Торемолинос. Ценител на топлото време, активния спорт и хубавата храна в свободното време,..

публикувано на 03.06.19 в 05:25

Чесънът - природният антибиотик

Чесънът е неизменна част от трапезата и от много готварски рецепти в българската кухня. Мнозина обаче го избягват заради неприятната миризма въпреки полезните съставки. Според д-р Людмила Емилова пресният чесън е много по-полезен и неговата антиоксидантна сила е в пъти по-голяма от тази на стария. За предпочитане е той да бъде доставен от..

публикувано на 27.05.19 в 05:00

Лападът - полезен, но какво още трябва да знаем

След големите пролетни празници на трапезата ни все по-често са големите салати. Сега им е времето. Лападът е един от продуктите, които мнозина предпочитат и има защо, обясни д-р Людмила Емилова: Защо, д-р Емилова, с какво е полезен лападът? Изключително полезен за хората зеленчук е лападът.  Той е побратим с киселеца и помним..

публикувано на 19.05.19 в 18:50

В клиниката на д-р Емилова получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Изключително доволна си тръгва от клиниката на д-р Емилова една дама от Добрич, която за първи път се е доверила на плодолечението. Казвам се Стоянка Ганчева Циброва. Строителен инженер по професия. Действително идвам за първи път. Имам доста стари заболявания -  висок холестерол,  омазнен черен дроб, сърдечни проблеми... И всичко това в..

публикувано на 13.05.19 в 18:29

Кръвно налягане в норма след програмата на плодове

Грижа за здравето – това е основната причина, която довежда в клиниката на д-р Людмила Емилова 42-годишната Тоба Димитрио от Кипър. Идвам в клиниката, за да се погрижа за своето здраве. Имах висок холестерол, високо кръвно налягане и се тревожех, че може да имам и проблем със сърцето. Кръвното ми бе много високо – над 200. Бях..

публикувано на 05.05.19 в 18:50

Българка от Кипър: Благодаря на д-р Емилова! Нейната клиника е най-големия подарък за здравето ни, но трябва да го разберем !

Специално за клиниката на д-р Людмила Емилова от Кипър идва българка, защото е убедена в здравословния ефект на плодолечението. Черният дроб вече е в норма, намалели са камъните в жлъчката, а тя самата е с много енергия. Чуйте разказа на Галина от Кипър: Аз съм Галина. В клиниката дойдох, защото усещах, че здравето ми се..

публикувано на 21.04.19 в 18:45