Направеното добро ти дава „криле“

Честито Възкресение Христово! – това пожелава на всички християни обичаната по цял свят д-р Людмила Емилова:

На Великден всеки от нас си дава равносметка доколко е допринесъл за доброто. Мисля, че всички ние трябва да се замислим върху това какво сме правили през цялата година и дали доброто преобладава в това, което остава след нас.  На този ден аз си спомням за много мои пациенти, които са били отчаяни. Най-вече когато детето е болно и родителите са отчаяни, ако ти можеш да им помогнеш, това ти дава много сили на теб самия.  Дава ти буквално „криле“.

Вие самата сте от хората, които дават надежда на други, попаднали в тежка ситуация. Разкажете един от многото случаи във Вашата практика?

Ще споделя за един 5-годишен Гошко от Белица. Родителите дойдоха при мен, защото здравословното му състояние се влошило след тежко прекаран грип. За три месеца детето приемало 7 антибиотика без подобрение. Температурата ежедневно била 37,2 – 37,5 градуса. От едно жизнено дете той се превръща в уморено дете, което през по-голямата част от деня лежи. Чувства се отпаднал и не излиза навън да играе. Изследванията на кръвта, черния дроб и далака показват, че нещо не е съвсем наред.  Лекуващата лекарка на детето споделила, че има съмнения за рак. Изключително притеснени, родителите търсят изход. Споделят за проблема с една зъболекарка, която се оказва моя пациентка и тя веднага ги свърза с мен.  Изследванията на детето потвърдиха, че има увеличен черен дроб, далака също. Ехографистът се съмняваше, че има инфекциозна мононуклеоза, но когато разбрахме, че е пил 3 месеца различни антибиотици, не искахме да бързаме в поставянето на тежки диагнози.

Направихме само 5 дни програма на плодове, чай и мед, защото Гошко беше само на 5 годинки. Температурата се нормализира още на втория ден и спря кашлицата, която е била постоянна през всички три месеца.

След направеното захранване, изследванията на кръвта показаха, че всичко е в норма. Вече не бяха уголемени черния дроб и далака. Така Гошко оздравя! / смее се/.

За десет дни!

Да! След това неговата майка смени начина на хранене, за да се увеличат защитните сили на организма и да не боледува често, както преди. Минаха 15 години, нашето момче е живо и здраво, отново е палав и не е болен!

Как да засилим своя имунитет, тъй като пролетта е времето, когато защитните сили на организма намаляват?

Намаляваме приема на животински храни. Не е случайно, че Великденските пости са именно пролетта, когато защитните сили на организма са намалели след зимата. По време на поста не само не се приема животинска храна, но не се пие алкохол и трябва да си изчистим мислите, да даваме прошка, в този момент ние увеличаваме защитните сили на организма. Идва пролетта, започваме да ядем много салатки, малко по-късно се появяват първите плодове, всичко е добре и ние сме здрави, бодри, усмихнати и лъчезарни!

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  ще бъде до 15 юни в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Чесънът възпрепятства развитието на раковите клетки

Чесънът има повече от 150 ценни съставки в съдържанието си, но най-важната сред тях е алицинът. Той се намира в цитоплазмата на клетката. Във вакуолите се намира ензим, който превръща по-сложните съединения в алицин. И за това най-полезен за здравето ни е чесънът, когато го смачкаме, разказва д-р Людмила Емилова. И както старите глави чесън,..

публикувано на 16.09.19 в 06:00

Плодолечението дава заряд, сила и енергия

13 години Татяна Стоянова посещава клиниката на д-р Людмила Емилова и споделя идеята за здравословен начин на живот в ежедневието си. През 2003-та година Татяна опитва за първи път лечебното гладуване с резервираното убеждение, че то е несъвместимо с нейното обичайно ниско кръвно. Много бързо обаче разбира, че режимът на плодове и чай я кара да..

публикувано на 09.09.19 в 06:00

Природосъобразният живот е разковничето да си здрав

Няколко сериозни диагнози и необходимостта от спазване на природосъобразен живот, но задължително под лекарски контрол. Това са причините българското семейство Манови, които от години живеят в САЩ, да потърсят  помощ от д-р Людмила Емилова. Здравейте! Каква е Вашата история накратко? Казвам се Красимир Манов, роден съм в България, но от 30 години..

публикувано на 02.09.19 в 15:45

Здрави и спокойни са децата, родени след плодолечение при д-р Емилова

Тотална промяна  се случва в живота на бившата гимнастичка Милена Георгиева от  София след срещата и с д-р Людмила Емилова. Първата ми среща с д-р Емилова беше след тежка бременност и раждане. Качих 30 килограма. Възстановяването беше трудно и тежко. Така реших да опитам в клиниката на д-р Емилова. В началото беше трудно. Чувствах се отпаднала и..

публикувано на 26.08.19 в 14:26

Три поколения жени с пълно доверие към д-р Емилова

"Плодолечението е моето лечение и за всичко се доверявам на д-р Емилова". Така Феня Динкова от Пазарджик започва разказа си защо избира  да отпразнува 63 си рожден ден с дъщерята и внучката в клиниката при д-р Людмила Емилова. Всяка година тя поне по два пъти се среща с докторката и провежда гладолечение под нейно наблюдение.  Резултатите,..

публикувано на 19.08.19 в 12:50

Плодолечението помага и при анорексия

Програмата за природосъобразен начин на живот на д-р Людмила Емилова помага не само на хора с повече килограми, но и на такива, които са под нормата. За това разказва д-р Донна Спасова, която е последното попълнение в клиниката на д-р Емилова. -   Какво се случи при Вас? -   Аз не бях с наднормено тегло, а тежах 55 килограма...

публикувано на 12.08.19 в 06:00

При д-р Емилова си поемам дъх

Необходимостта да обърне духовните очи към себе си е една от причините Маргарита Хофер да дойде отново в клиниката на д-р Емилова. Тя идва от Швейцария, където живее в продължение на десетилетия. "Посвещават те в теб самия и ти казват да се вземеш в ръце“. Така звучи случващото се в клиниката на д-р Емилова през очите на една от нейните..

публикувано на 05.08.19 в 06:00