Кръвно налягане в норма след програмата на плодове

Грижа за здравето – това е основната причина, която довежда в клиниката на д-р Людмила Емилова 42-годишната Тоба Димитрио от Кипър.

Идвам в клиниката, за да се погрижа за своето здраве.

Имах висок холестерол, високо кръвно налягане и се тревожех, че може да имам и проблем със сърцето. Кръвното ми бе много високо – над 200. Бях приета в болница след като припаднах при такива високи стойности. По принцип кръвното ми е над 170/180.

От колко време е така?

Три години имам високо кръвно налягане и вземам лекарствата, които ми предписаха лекарите.

С тези медикаменти кръвното налягане „влизаше“ ли в норма?

Аз вземах лекарствата, кръвното беше в норма, но аз не се чувствах добре. Тялото ми трепереше, огладнявах, ядях много и се чувствах зле. Може би хапчетата сваляха много бързо кръвното ми и  не бях добре.

А как това се отрази върху килограмите Ви?

Досега никога не съм имала проблеми с теглото, но в момента, в който започнах с медикаментите, килограмите ми се повишиха. Аз не се чувствах добре, не се чувствах щастлива и исках да спра да се въртя в тази спирала. Исках да бъда отново здрава и щастлива без медикаменти!

Колко време сте в клиниката на д-р Емилова и какво се случи с медикаментите?

Сега съм за втори път в клиниката.

Миналата година бях за първи път. Още на първия-втория ден кръвното ми падна толкова много, че дори ми позволиха да изпия едно кафе, за да регулирам кръвното си налягане!

Веднага усетих разликата още при първия си престой. Като се прибрах в къщи, не съм вземала нито едно лекарство за кръвно налягане. Проследявах редовно кръвното си налягане, защото д-р Емилова ме посъветва да го контролирам и да посещавам лекар. Бяха ми казали когато кръвното ми налягане премине горна граница 150, да взема медикаменти. Но за една година това не се случи нито веднъж!

Но Вие самата сте спазвали здравословния начин на живот!

Не бях много стриктна. Върнах се в къщи и се чувствах много добре. Постепенно се върнаха старите ми навици и затова кръвното ми започна отново да се покачва. Това беше причината отново да дойда в клиниката на д-р Емилова! Този път обещавам вече да спазвам препоръките! Обещавам да бъда добро момиче и да следвам съветите на д-р Емилова!

Аз много вярвам на програмата и за да съм добре, просто трябва да спазвам това, което ми казват!  Убедена съм, че това ще ми помогне, затова съм решена да го направя!

Чувствам се щастлива в клиниката на д-р Емилова! Харесвам обстановката, вярвам на програмата. Винаги съм търсела алтернативни начини да съхраня своето здраве. Тук се чувствам добре – кръвното ми налягане е в норма, холестерола и теглото – също. Ще продължа да идвам всяка година в клиниката на д-р Емилова.

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  ще бъде до 15 юни в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Чесънът възпрепятства развитието на раковите клетки

Чесънът има повече от 150 ценни съставки в съдържанието си, но най-важната сред тях е алицинът. Той се намира в цитоплазмата на клетката. Във вакуолите се намира ензим, който превръща по-сложните съединения в алицин. И за това най-полезен за здравето ни е чесънът, когато го смачкаме, разказва д-р Людмила Емилова. И както старите глави чесън,..

публикувано на 16.09.19 в 06:00

Плодолечението дава заряд, сила и енергия

13 години Татяна Стоянова посещава клиниката на д-р Людмила Емилова и споделя идеята за здравословен начин на живот в ежедневието си. През 2003-та година Татяна опитва за първи път лечебното гладуване с резервираното убеждение, че то е несъвместимо с нейното обичайно ниско кръвно. Много бързо обаче разбира, че режимът на плодове и чай я кара да..

публикувано на 09.09.19 в 06:00

Природосъобразният живот е разковничето да си здрав

Няколко сериозни диагнози и необходимостта от спазване на природосъобразен живот, но задължително под лекарски контрол. Това са причините българското семейство Манови, които от години живеят в САЩ, да потърсят  помощ от д-р Людмила Емилова. Здравейте! Каква е Вашата история накратко? Казвам се Красимир Манов, роден съм в България, но от 30 години..

публикувано на 02.09.19 в 15:45

Здрави и спокойни са децата, родени след плодолечение при д-р Емилова

Тотална промяна  се случва в живота на бившата гимнастичка Милена Георгиева от  София след срещата и с д-р Людмила Емилова. Първата ми среща с д-р Емилова беше след тежка бременност и раждане. Качих 30 килограма. Възстановяването беше трудно и тежко. Така реших да опитам в клиниката на д-р Емилова. В началото беше трудно. Чувствах се отпаднала и..

публикувано на 26.08.19 в 14:26

Три поколения жени с пълно доверие към д-р Емилова

"Плодолечението е моето лечение и за всичко се доверявам на д-р Емилова". Така Феня Динкова от Пазарджик започва разказа си защо избира  да отпразнува 63 си рожден ден с дъщерята и внучката в клиниката при д-р Людмила Емилова. Всяка година тя поне по два пъти се среща с докторката и провежда гладолечение под нейно наблюдение.  Резултатите,..

публикувано на 19.08.19 в 12:50

Плодолечението помага и при анорексия

Програмата за природосъобразен начин на живот на д-р Людмила Емилова помага не само на хора с повече килограми, но и на такива, които са под нормата. За това разказва д-р Донна Спасова, която е последното попълнение в клиниката на д-р Емилова. -   Какво се случи при Вас? -   Аз не бях с наднормено тегло, а тежах 55 килограма...

публикувано на 12.08.19 в 06:00

При д-р Емилова си поемам дъх

Необходимостта да обърне духовните очи към себе си е една от причините Маргарита Хофер да дойде отново в клиниката на д-р Емилова. Тя идва от Швейцария, където живее в продължение на десетилетия. "Посвещават те в теб самия и ти казват да се вземеш в ръце“. Така звучи случващото се в клиниката на д-р Емилова през очите на една от нейните..

публикувано на 05.08.19 в 06:00