Кръвно налягане в норма след програмата на плодове

Грижа за здравето – това е основната причина, която довежда в клиниката на д-р Людмила Емилова 42-годишната Тоба Димитрио от Кипър.

Идвам в клиниката, за да се погрижа за своето здраве.

Имах висок холестерол, високо кръвно налягане и се тревожех, че може да имам и проблем със сърцето. Кръвното ми бе много високо – над 200. Бях приета в болница след като припаднах при такива високи стойности. По принцип кръвното ми е над 170/180.

От колко време е така?

Три години имам високо кръвно налягане и вземам лекарствата, които ми предписаха лекарите.

С тези медикаменти кръвното налягане „влизаше“ ли в норма?

Аз вземах лекарствата, кръвното беше в норма, но аз не се чувствах добре. Тялото ми трепереше, огладнявах, ядях много и се чувствах зле. Може би хапчетата сваляха много бързо кръвното ми и  не бях добре.

А как това се отрази върху килограмите Ви?

Досега никога не съм имала проблеми с теглото, но в момента, в който започнах с медикаментите, килограмите ми се повишиха. Аз не се чувствах добре, не се чувствах щастлива и исках да спра да се въртя в тази спирала. Исках да бъда отново здрава и щастлива без медикаменти!

Колко време сте в клиниката на д-р Емилова и какво се случи с медикаментите?

Сега съм за втори път в клиниката.

Миналата година бях за първи път. Още на първия-втория ден кръвното ми падна толкова много, че дори ми позволиха да изпия едно кафе, за да регулирам кръвното си налягане!

Веднага усетих разликата още при първия си престой. Като се прибрах в къщи, не съм вземала нито едно лекарство за кръвно налягане. Проследявах редовно кръвното си налягане, защото д-р Емилова ме посъветва да го контролирам и да посещавам лекар. Бяха ми казали когато кръвното ми налягане премине горна граница 150, да взема медикаменти. Но за една година това не се случи нито веднъж!

Но Вие самата сте спазвали здравословния начин на живот!

Не бях много стриктна. Върнах се в къщи и се чувствах много добре. Постепенно се върнаха старите ми навици и затова кръвното ми започна отново да се покачва. Това беше причината отново да дойда в клиниката на д-р Емилова! Този път обещавам вече да спазвам препоръките! Обещавам да бъда добро момиче и да следвам съветите на д-р Емилова!

Аз много вярвам на програмата и за да съм добре, просто трябва да спазвам това, което ми казват!  Убедена съм, че това ще ми помогне, затова съм решена да го направя!

Чувствам се щастлива в клиниката на д-р Емилова! Харесвам обстановката, вярвам на програмата. Винаги съм търсела алтернативни начини да съхраня своето здраве. Тук се чувствам добре – кръвното ми налягане е в норма, холестерола и теглото – също. Ще продължа да идвам всяка година в клиниката на д-р Емилова.

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  ще бъде до 15 юни в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Д-р Емилова: "Най-често всички, които идват за първи път, не го правят за последен"

Лятото е сезонът, в който повечето хора обръщат внимание на това как изглеждат Винаги e подходящо човек да направи нещо за себе си. Има периоди в годината обаче,  които са особено подходящи  - от днес започва Петровият пост. Д-р Емилова, какво е хубаво да направим- сега има и много пресни сезонни зеленчуци Прекрасно време..

публикувано на 17.06.19 в 15:41

Трябва да сте горди, че д-р Емилова е от Варна

Марияна Пантелеева e от Пазарджик. Тя вярва в програмата на д-р  Емилова защото я е изпитала.  Пациентка е от 2001 година. Тук успявам да разтоваря стреса си, негативните преживявания от нормалния живот. Гладът помага и при автоимунните ми заболявания. Почти 20 години спазвате тази програма? За съжаление у дома не успявам да..

публикувано на 09.06.19 в 19:05

Миглена Йорданова посвещава 15 години от живота си на здравословния начин на живот

15 години Миглена Йорданова се опитва да живее и се храни здравословно по съветите на д-р Емилова. Тя е родом от Генерал Тошево, но от години живее в Южна Испания. В търсене на щастие и по-добър живот Миглена намира своя втори дом в туристическия град Торемолинос. Ценител на топлото време, активния спорт и хубавата храна в свободното време,..

публикувано на 03.06.19 в 05:25

Чесънът - природният антибиотик

Чесънът е неизменна част от трапезата и от много готварски рецепти в българската кухня. Мнозина обаче го избягват заради неприятната миризма въпреки полезните съставки. Според д-р Людмила Емилова пресният чесън е много по-полезен и неговата антиоксидантна сила е в пъти по-голяма от тази на стария. За предпочитане е той да бъде доставен от..

публикувано на 27.05.19 в 05:00

Лападът - полезен, но какво още трябва да знаем

След големите пролетни празници на трапезата ни все по-често са големите салати. Сега им е времето. Лападът е един от продуктите, които мнозина предпочитат и има защо, обясни д-р Людмила Емилова: Защо, д-р Емилова, с какво е полезен лападът? Изключително полезен за хората зеленчук е лападът.  Той е побратим с киселеца и помним..

публикувано на 19.05.19 в 18:50

В клиниката на д-р Емилова получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Изключително доволна си тръгва от клиниката на д-р Емилова една дама от Добрич, която за първи път се е доверила на плодолечението. Казвам се Стоянка Ганчева Циброва. Строителен инженер по професия. Действително идвам за първи път. Имам доста стари заболявания -  висок холестерол,  омазнен черен дроб, сърдечни проблеми... И всичко това в..

публикувано на 13.05.19 в 18:29

Направеното добро ти дава „криле“

Честито Възкресение Христово! – това пожелава на всички християни обичаната по цял свят д-р Людмила Емилова: На Великден всеки от нас си дава равносметка доколко е допринесъл за доброто. Мисля, че всички ние трябва да се замислим върху това какво сме правили през цялата година и дали доброто преобладава в това, което остава след..

публикувано на 28.04.19 в 18:45