В клиниката на д-р Емилова получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Изключително доволна си тръгва от клиниката на д-р Емилова една дама от Добрич, която за първи път се е доверила на плодолечението.

Казвам се Стоянка Ганчева Циброва. Строителен инженер по професия. Действително идвам за първи път. Имам доста стари заболявания -  висок холестерол,  омазнен черен дроб, сърдечни проблеми... И всичко това в рамките на 20-дневния престой аз успях да коригирам. Не да ликвидирам, но да променя в положителна посока.

Тръгвате си доволна. С какви резултати все пак?

След 20-дневно захранване ефектът се удвои. Резултатите ми са добри. Организмът ми се изчисти. Поздравявам себе си за решението, което съм взела, да дойда при д-р Емилова! И както се усещам сега, с тези добри изследвания, месо вече не ми се прияжда. Спазвам си природосъобразния начин на живот, храненето, количествата. Дойдох с по-минимални знания по определени въпроси, а сега са в изобилие

Най-важното, което научихте?

Слонът е огромно животно, знаем всички. То е огромно и има силни мускули, а е тревопасно. Аз мога да бъда здрава и силна, да бъда във форма, макар да съм си фина по натура, просто тревопасното в мен проговори...Чувствам се невероятно

Нормално кръвно налягане, имам сън дълбок и спокоен, какъвто никога не съм спала

Вече съм на възраст, в която мога да си позволя да не работя толкова под напрежение. Напрежението създава проблеми.  Отдава ми се за момента да готвя тези рецепти на д-р Емилова

Коя рецепта ще прилагате във всекидневието?

О, те са много. Зеленчуци с булгур, например.

Дойдохте с приятели в клиника?

Да. От тях разбрах колко е полезно плодолечението.  При тях ефектът беше също невероятен. Моите приятели от 2000-2001 година посещават клиниката на д-р Емилова. Всяка година отделят време да дойдат в клиниката, а те са заети бизнесмени.

Обстановката тук, вниманието на докторите, уважението от персонала...Тук получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Невероятно се чувствам. И годините не личат. Старостта е привилегия и не всеки може да я дочака. А аз искам да остарявам като катедрала.

Благодаря от сърце на д-р Емилова!

Клиниката на д-р Людмила Емилова остава в хотел "Аква Азур" до 15 юни, след което от началото на месец юли ще бъде в курорта "Боровец".
Телефонът за връзка с клиниката е 0888 951 288.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Лападът - полезен, но какво още трябва да знаем

След големите пролетни празници на трапезата ни все по-често са големите салати. Сега им е времето. Лападът е един от продуктите, които мнозина предпочитат и има защо, обясни д-р Людмила Емилова: Защо, д-р Емилова, с какво е полезен лападът? Изключително полезен за хората зеленчук е лападът.  Той е побратим с киселеца и помним..

публикувано на 19.05.19 в 18:50

Кръвно налягане в норма след програмата на плодове

Грижа за здравето – това е основната причина, която довежда в клиниката на д-р Людмила Емилова 42-годишната Тоба Димитрио от Кипър. Идвам в клиниката, за да се погрижа за своето здраве. Имах висок холестерол, високо кръвно налягане и се тревожех, че може да имам и проблем със сърцето. Кръвното ми бе много високо – над 200. Бях..

публикувано на 05.05.19 в 18:50

Направеното добро ти дава „криле“

Честито Възкресение Христово! – това пожелава на всички християни обичаната по цял свят д-р Людмила Емилова: На Великден всеки от нас си дава равносметка доколко е допринесъл за доброто. Мисля, че всички ние трябва да се замислим върху това какво сме правили през цялата година и дали доброто преобладава в това, което остава след..

публикувано на 28.04.19 в 18:45

Българка от Кипър: Благодаря на д-р Емилова! Нейната клиника е най-големия подарък за здравето ни, но трябва да го разберем !

Специално за клиниката на д-р Людмила Емилова от Кипър идва българка, защото е убедена в здравословния ефект на плодолечението. Черният дроб вече е в норма, намалели са камъните в жлъчката, а тя самата е с много енергия. Чуйте разказа на Галина от Кипър: Аз съм Галина. В клиниката дойдох, защото усещах, че здравето ми се..

публикувано на 21.04.19 в 18:45

Златина от Бургас: Правилното хранене лекува всички хора!

Бронхиална астма и загуба на обонянието след проблеми със синусите  довеждат в клиниката на д-р Емилова  Златина от Бургас. С добри резултати и свалени килограми си тръгва и нейният съпруг. Дамата е изключително доволна, че може да усети ароматите: Аз съм на 48 години. Дойдох при д-р Емилова заради бронхиална астма, която е от много..

публикувано на 14.04.19 в 18:15

Борбата за здравето и срещу килограмите продължава

Посрещайте трудностите с усмивка – това е новата философия на живот на една дама от Варна, която е променила своя начин на живот в клиниката на д-р Людмила Емилова. Тя се казва Марияна Николова и е от Варна. Марияна Разказва, че попада в клиниката на д-р Емилова с голямо наднормено тегло. "Тръгвам си с много свалени килограми и подобрено здраве",..

публикувано на 07.04.19 в 18:05

Плодолечението помага на децата да бъдат здрави

В началото на пролетната ваканция много семейства традиционно отделят време, за да засилят имунитета на своите деца. Клиниката на д-р Емилова е едно от местата, където това може да се случи. Стотици са децата, чийто живот се е променил към добро след като са направили програма от 5 дни на плодове, чай и мед и след това още толкова захранване...

публикувано на 31.03.19 в 18:05