В клиниката на д-р Емилова получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Изключително доволна си тръгва от клиниката на д-р Емилова една дама от Добрич, която за първи път се е доверила на плодолечението.

Казвам се Стоянка Ганчева Циброва. Строителен инженер по професия. Действително идвам за първи път. Имам доста стари заболявания -  висок холестерол,  омазнен черен дроб, сърдечни проблеми... И всичко това в рамките на 20-дневния престой аз успях да коригирам. Не да ликвидирам, но да променя в положителна посока.

Тръгвате си доволна. С какви резултати все пак?

След 20-дневно захранване ефектът се удвои. Резултатите ми са добри. Организмът ми се изчисти. Поздравявам себе си за решението, което съм взела, да дойда при д-р Емилова! И както се усещам сега, с тези добри изследвания, месо вече не ми се прияжда. Спазвам си природосъобразния начин на живот, храненето, количествата. Дойдох с по-минимални знания по определени въпроси, а сега са в изобилие

Най-важното, което научихте?

Слонът е огромно животно, знаем всички. То е огромно и има силни мускули, а е тревопасно. Аз мога да бъда здрава и силна, да бъда във форма, макар да съм си фина по натура, просто тревопасното в мен проговори...Чувствам се невероятно

Нормално кръвно налягане, имам сън дълбок и спокоен, какъвто никога не съм спала

Вече съм на възраст, в която мога да си позволя да не работя толкова под напрежение. Напрежението създава проблеми.  Отдава ми се за момента да готвя тези рецепти на д-р Емилова

Коя рецепта ще прилагате във всекидневието?

О, те са много. Зеленчуци с булгур, например.

Дойдохте с приятели в клиника?

Да. От тях разбрах колко е полезно плодолечението.  При тях ефектът беше също невероятен. Моите приятели от 2000-2001 година посещават клиниката на д-р Емилова. Всяка година отделят време да дойдат в клиниката, а те са заети бизнесмени.

Обстановката тук, вниманието на докторите, уважението от персонала...Тук получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Невероятно се чувствам. И годините не личат. Старостта е привилегия и не всеки може да я дочака. А аз искам да остарявам като катедрала.

Благодаря от сърце на д-р Емилова!

Клиниката на д-р Людмила Емилова остава в хотел "Аква Азур" до 15 юни, след което от началото на месец юли ще бъде в курорта "Боровец".
Телефонът за връзка с клиниката е 0888 951 288.
ВИЖТЕ ОЩЕ

С блага дума и обяснение д-р Емилова прави магия

В Клиниката на д-р Людмила Емилова само час преди да отпътуват за Далас се срещаме с две дами от България. Това са  Силвия от София и нейната дъщеря Елица Касабова. Те  са сбъднали своята американска мечта и няма от какво да се оплачат. Тогава какво ги е довело в България и то при д-р Емилова чуйте в звуковия файл Наши приятели ни разказаха..

публикувано на 12.10.19 в 19:50

Клиниката на д-р Емилова е точното място с точните лекари, за да си здрав

Таня и Атанас Атанасови от години вече живеят в САЩ. Те се връщат в родината си, за да намерят "точните лекари" в клиниката на д-р Людмила Емилова. За докторката те четат и слушат още зад океана и със 100 процента вяра идват при нея.  Семейството знае, че в основата на здравето е правилното хранене, но идват в клиниката, за да научат тънкостите и..

публикувано на 06.10.19 в 20:11

Д-р Емилова: Профилактиката е на първо място

Клиниката на д-р Людмила Емилова  отново е  край морето – в хотел Аква Азур край Варна. Най-нетърпеливите пациенти вече са там. Екипът започва сезона със свежи сили За разлика от предходни години, сега започваме по-рано, през септември. Имаме желание пациентите да се възползват от все още хубавото слънце, да се къпят в морето – водата..

публикувано на 29.09.19 в 19:05

Природосъобразният начин на живот е път към здраве и щастие

Туба Димитриу е от Турция, но живее в Кипър. Водена от желанието за здравословен начин на живот. Туба е сред доволните пациенти на д-р Емилова. На 42 години от пациент с хронични заболявания, Туба се превръща в щастлив и здрав човек, който води природосъобразен начин на живот.  Какви здравословни проблеми имахте? Аз имах висок..

публикувано на 23.09.19 в 06:00

Чесънът възпрепятства развитието на раковите клетки

Чесънът има повече от 150 ценни съставки в съдържанието си, но най-важната сред тях е алицинът. Той се намира в цитоплазмата на клетката. Във вакуолите се намира ензим, който превръща по-сложните съединения в алицин. И за това най-полезен за здравето ни е чесънът, когато го смачкаме, разказва д-р Людмила Емилова. И както старите глави чесън,..

публикувано на 16.09.19 в 06:00

Плодолечението дава заряд, сила и енергия

13 години Татяна Стоянова посещава клиниката на д-р Людмила Емилова и споделя идеята за здравословен начин на живот в ежедневието си. През 2003-та година Татяна опитва за първи път лечебното гладуване с резервираното убеждение, че то е несъвместимо с нейното обичайно ниско кръвно. Много бързо обаче разбира, че режимът на плодове и чай я кара да..

публикувано на 09.09.19 в 06:00

Природосъобразният живот е разковничето да си здрав

Няколко сериозни диагнози и необходимостта от спазване на природосъобразен живот, но задължително под лекарски контрол. Това са причините българското семейство Манови, които от години живеят в САЩ, да потърсят  помощ от д-р Людмила Емилова. Здравейте! Каква е Вашата история накратко? Казвам се Красимир Манов, роден съм в България, но от 30 години..

публикувано на 02.09.19 в 15:45