В клиниката на д-р Емилова получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Изключително доволна си тръгва от клиниката на д-р Емилова една дама от Добрич, която за първи път се е доверила на плодолечението.

Казвам се Стоянка Ганчева Циброва. Строителен инженер по професия. Действително идвам за първи път. Имам доста стари заболявания -  висок холестерол,  омазнен черен дроб, сърдечни проблеми... И всичко това в рамките на 20-дневния престой аз успях да коригирам. Не да ликвидирам, но да променя в положителна посока.

Тръгвате си доволна. С какви резултати все пак?

След 20-дневно захранване ефектът се удвои. Резултатите ми са добри. Организмът ми се изчисти. Поздравявам себе си за решението, което съм взела, да дойда при д-р Емилова! И както се усещам сега, с тези добри изследвания, месо вече не ми се прияжда. Спазвам си природосъобразния начин на живот, храненето, количествата. Дойдох с по-минимални знания по определени въпроси, а сега са в изобилие

Най-важното, което научихте?

Слонът е огромно животно, знаем всички. То е огромно и има силни мускули, а е тревопасно. Аз мога да бъда здрава и силна, да бъда във форма, макар да съм си фина по натура, просто тревопасното в мен проговори...Чувствам се невероятно

Нормално кръвно налягане, имам сън дълбок и спокоен, какъвто никога не съм спала

Вече съм на възраст, в която мога да си позволя да не работя толкова под напрежение. Напрежението създава проблеми.  Отдава ми се за момента да готвя тези рецепти на д-р Емилова

Коя рецепта ще прилагате във всекидневието?

О, те са много. Зеленчуци с булгур, например.

Дойдохте с приятели в клиника?

Да. От тях разбрах колко е полезно плодолечението.  При тях ефектът беше също невероятен. Моите приятели от 2000-2001 година посещават клиниката на д-р Емилова. Всяка година отделят време да дойдат в клиниката, а те са заети бизнесмени.

Обстановката тук, вниманието на докторите, уважението от персонала...Тук получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Невероятно се чувствам. И годините не личат. Старостта е привилегия и не всеки може да я дочака. А аз искам да остарявам като катедрала.

Благодаря от сърце на д-р Емилова!

Клиниката на д-р Людмила Емилова остава в хотел "Аква Азур" до 15 юни, след което от началото на месец юли ще бъде в курорта "Боровец".
Телефонът за връзка с клиниката е 0888 951 288.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Най-добрата почивка, която човек може да си подари, е при д-р Емилова

Сериозни усложнения след счупване на крайник са причината една българка да прелети хиляди километри и да дойде в клиниката на д-р Емилова. Жената сега се движи сама Какво точно се случи? Казвам се Наталия Шиндзик. Родом съм от България, но от много години живея във Франция и Швейцария. Миналата година си счупих глезена и в..

публикувано на 14.07.19 в 19:35

Да научим езика на природата сред природата кани д-р Емилова

В средата на лятото екипът на д-р Емилова е в курорта Боровец. За хората това е почивка, но не и за лекарите Да научим езика на природата сред природата дава възможност клиниката на д-р Людмила Емилова в Боровец Да, ние работим най-усилено през лятото. През това време цели семейства посещават нашия център. Идват редовни пациенти и от..

публикувано на 07.07.19 в 19:25

Защо дивите ягодки и царя от пътя отбиват

Д-р Емилова, посрещате джулая в планината, а не край морето - как се чувствате с екипа на Боровец? Толкова много се радваме по това време на годината да сме на Боровец - и екипът , и пациентите. Затова тук имаме най-много пациенти - приз юли и август. Освен прекрасния боров въздух, тук вече има и първите узрели диви горски ягоди. С какво ще ни помогнат..

публикувано на 01.07.19 в 06:15

Д-р Емилова: Гладуването се дели на черешово и всички останали

На Еньовден честит празник, д-р Емилова! Вие особено цените билките и всичко, което се съдържа в природата около нас.   В сезона на черешите сме – какво е важно да знаем за тях и защо е важно да не ги пропускаме? Винаги гладуванията при пациентите и при себе си ги деля на два вида – черешово гладуване и всички останали. Започваме с..

публикувано на 24.06.19 в 06:30

Д-р Емилова: "Най-често всички, които идват за първи път, не го правят за последен"

Лятото е сезонът, в който повечето хора обръщат внимание на това как изглеждат Винаги e подходящо човек да направи нещо за себе си. Има периоди в годината обаче,  които са особено подходящи  - от днес започва Петровият пост. Д-р Емилова, какво е хубаво да направим- сега има и много пресни сезонни зеленчуци Прекрасно време..

публикувано на 17.06.19 в 15:41

Трябва да сте горди, че д-р Емилова е от Варна

Марияна Пантелеева e от Пазарджик. Тя вярва в програмата на д-р  Емилова защото я е изпитала.  Пациентка е от 2001 година. Тук успявам да разтоваря стреса си, негативните преживявания от нормалния живот. Гладът помага и при автоимунните ми заболявания. Почти 20 години спазвате тази програма? За съжаление у дома не успявам да..

публикувано на 09.06.19 в 19:05

Миглена Йорданова посвещава 15 години от живота си на здравословния начин на живот

15 години Миглена Йорданова се опитва да живее и се храни здравословно по съветите на д-р Емилова. Тя е родом от Генерал Тошево, но от години живее в Южна Испания. В търсене на щастие и по-добър живот Миглена намира своя втори дом в туристическия град Торемолинос. Ценител на топлото време, активния спорт и хубавата храна в свободното време,..

публикувано на 03.06.19 в 05:25