Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиан Илиев призна за детектора. Георги Илиев-възмутен.

Автор:

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, призна, че “моряците” са минали през детектора на лъжата.
 
“Неприятне момент, но трябваше да го направим. На Ради Василев и Кононго им бяха предложени договори, но те решиха да продължат кариерите си извън България. Другите момчета предпочетоха да потърсят други отбори, тъй като нямаха много шанс за изява", сподели Илиев.

"Не искам да коментирам подобни теми, тъй като смятам, че това е абсурдно. Никой треньор не вярва в подобни неща. Не можем да осъзнаем какво се случи. Доста е неприятно. Ако зависеше от мен, аз нямаше да освободя никого. В сряда от ръководството ми казаха, че не мога да разчитам на тези играчи”, добави Илиев.

Освободеният от Черно море Георги Илиев изрази дълбокото си възмущение от скандала около него и другите му съотборници.

“ Не само аз, но и семейството ми и тези на другите момчета са възмутени. Не знам кой болен и развален мозък може да роди такива неща. Ние сме хората, които искаме истината да излезе наяве. Всеки, който ме познава, знае какъв човек съм.

Хартийките в банката са за тези, които създават тези истории. Нямам идея откъде се появиха. Който има някакви доказателства, да се обади. Тези дни не ми остава много време да мисля за футбол, занимавам се с тези глупости ”, заяви Илиев.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Много контузени в Черно море

Половин отбор футболисти са с проблеми след мача с Левски на „Тича“, спечелен от варненци с 3:1. Петима от играчите на Илиан Илиев имат травми, като трима от тях до последно ще са под въпрос за последния мач от редовния сезон – срещу Пирин Благоевград. Става въпрос за Влатко Дробаров, Даниел Димов и Андреас Калкан. Дробаров е със счупен пръст на..

публикувано на 17.04.24 в 15:19

Във Варна започна важен турнир

Заключителен турнир по баскетбол за 17-годишни във Варна. Надпреварата е само в рамките на днешния ден. Участват шест отбора, като първите два в крайното класиране отиват директно на финалите за тази възраст. На старта домакините от Черно мореТича записаха победа срещу състава на Шумен.

публикувано на 17.04.24 в 15:18

Българските отбори научиха съперниците си

С участието на президента на БФХ Росен Добрев и председателя на комисията по плажен хандбал в EHF – Габриела Хорват, днес в централата на европейската федерация във Виена беше теглен жребият за двете големи прояви, на които страната ни ще бъде домакин това лято във Варна. Както е известно, след великолепно проведеното и отразено със суперлативи ЕП по..

публикувано на 17.04.24 в 15:16

Петя Димитрова: Амбицирани сме на тази възраст да се доказваме

Интересна инициатива реализираха в клуба по художествена гимнастика „Грация“ във Варна. Бивши треньорки и други желаещи дами на малко по-сериозна възраст направиха група, която ще практикува гимнастика и ще представя града ни на състезания. Днес ви срещаме с тях. Петя Димитрова

публикувано на 17.04.24 в 11:50

Тежък турнир очакват волейболистите на "Черно море"

Волейболистите на "Черно море", юноши старша възраст заминават в петък за Пазарджик. Там ще се проведе квалификационният турнир за тази възраст, който ще определи двата отбора, които ще играят на финалите за разпределение на медалите Варненският отбор с треньор Норман Недков пътува в петък, като за вечерта е предвидена тренировка. "Моряците"..

публикувано на 17.04.24 в 10:44

Сребърен медал за две варненки

Двойката Рея Кирчева и Габриела Джолева стана вицешампион при девойките на завършилия Държавен личен шампионат по бадминтон в град Стара Загора. След многото изиграни четвъртфинали от варненските състезатели във възраст U17, единствено Габи и Рея като подводачи в схемата успяха да пробият в борбата за медалите, но на финала загубиха от..

публикувано на 17.04.24 в 10:41

Съпричастие от футболистите на Спартак /Варна/

Футболистите на ФК Спартак вдъхнаха кураж на Джейми Емпие часове след операцията на ахилеса. Младият нападател на соколите пострада тежко в последните секунди на мача с Добруджа и се наложи хирургическа интервенция. Важни фигури в състава сред които капитаните Виктор Митев и Румен Руменов посетиха белгиеца в болница Еврохоспитал в най-трудния..

публикувано на 17.04.24 в 10:40