Миглена Йорданова посвещава 15 години от живота си на здравословния начин на живот

15 години Миглена Йорданова се опитва да живее и се храни здравословно по съветите на д-р Емилова. Тя е родом от Генерал Тошево, но от години живее в Южна Испания. В търсене на щастие и по-добър живот Миглена намира своя втори дом в туристическия град Торемолинос. Ценител на топлото време, активния спорт и хубавата храна в свободното време, Миглена успява да съхрани здрав дух в здраво тяло и да вярва в доброто. Първата й среща с д-р Емилова е през 2004-та година. Така тя избира пътят на здравето, щастието и пълноценния живот.

- Аз съм пациент на д-р Емилова от 2004 година. Тази година промени моя живот, за което много й благодаря. Смятам, че оттогава живея един здравословен начин на живот, наситен с повече щастливи дни. Това е моето трето посещение при д-р Емилова. Дойдох при нея, защото търсех място, където да си почина и да направя това, което се казва в израза: „здрав дух в здраво тяло“. Мисля, че в клиниката е най-доброто място, където може да се съчетаят и двете.

Имахте ли здравословен проблем?

- Не съм имала. Дойдох, за да видя дали това, което се говори за клиниката е истина. Всичко, което казваше д-р Емилова, беше напълно логично! Оттогава станах неин почитател. Тя за мен е пример за добър и здравословен начин на живот!

Какво се случи с Вас след като направихте за първи път програма на плодове, чай и мед?

- Почувствах се съвършено различна и осъзнах, че може да се живее щастливо наистина и с малко неща. Разбрах, че човек няма нужда от всичко, което ни заобикаля, а може да живеем доста по-просто. Здравословният начин на живот не изисква много средства и ни прави по-щастливи!

Какво променихте в начина си на живот?

- Промених мисленето и храненето. Това промени и килограмите ми, което дава по-добър начин на живот. Спортувам повече, но така живея по-добре и мисля по-добре!  Полезна съм повече и на себе си, и на близките си.

Вашият пример как се отрази на семейството Ви?

- Много положително!  Моят син и моята майка също посетиха клиниката на д-р Емилова и след това ми повярваха и започнаха да живеят по същия начин и да се хранят здравословно. Синът ми е вегетарианец вече 6 години. Той споделя, че така се чувства много щастлив.

Вие живеете в Испания. Как спазвате там съветите на д-р Емилова?

- Когато стане много топло, аз веднага започвам гладуване, което ми помага да се справя с ежедневните си задължения, да се чувствам добре и пълна с енергия. Правя здравословната диета в продължение на 20 дни на плодове и чай с мед, след което до края на лятото оставам само на домати. Два – три месеца съм на домати, добавям и маслинка и салати. По този начин успявам да се „преборя“ с високите температури и ежедневната работа, която е свързана с много пътуване.

Благодаря на д-р Емилова за всичко, което е направила за нас, българите! Искам да кажа на всички българи, че е голямо щастие да имаме д-р Емилова. Тя е подарък за нашето поколение!

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  е в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Най-добрата почивка, която човек може да си подари, е при д-р Емилова

Сериозни усложнения след счупване на крайник са причината една българка да прелети хиляди километри и да дойде в клиниката на д-р Емилова. Жената сега се движи сама Какво точно се случи? Казвам се Наталия Шиндзик. Родом съм от България, но от много години живея във Франция и Швейцария. Миналата година си счупих глезена и в..

публикувано на 14.07.19 в 19:35

Да научим езика на природата сред природата кани д-р Емилова

В средата на лятото екипът на д-р Емилова е в курорта Боровец. За хората това е почивка, но не и за лекарите Да научим езика на природата сред природата дава възможност клиниката на д-р Людмила Емилова в Боровец Да, ние работим най-усилено през лятото. През това време цели семейства посещават нашия център. Идват редовни пациенти и от..

публикувано на 07.07.19 в 19:25

Защо дивите ягодки и царя от пътя отбиват

Д-р Емилова, посрещате джулая в планината, а не край морето - как се чувствате с екипа на Боровец? Толкова много се радваме по това време на годината да сме на Боровец - и екипът , и пациентите. Затова тук имаме най-много пациенти - приз юли и август. Освен прекрасния боров въздух, тук вече има и първите узрели диви горски ягоди. С какво ще ни помогнат..

публикувано на 01.07.19 в 06:15

Д-р Емилова: Гладуването се дели на черешово и всички останали

На Еньовден честит празник, д-р Емилова! Вие особено цените билките и всичко, което се съдържа в природата около нас.   В сезона на черешите сме – какво е важно да знаем за тях и защо е важно да не ги пропускаме? Винаги гладуванията при пациентите и при себе си ги деля на два вида – черешово гладуване и всички останали. Започваме с..

публикувано на 24.06.19 в 06:30

Д-р Емилова: "Най-често всички, които идват за първи път, не го правят за последен"

Лятото е сезонът, в който повечето хора обръщат внимание на това как изглеждат Винаги e подходящо човек да направи нещо за себе си. Има периоди в годината обаче,  които са особено подходящи  - от днес започва Петровият пост. Д-р Емилова, какво е хубаво да направим- сега има и много пресни сезонни зеленчуци Прекрасно време..

публикувано на 17.06.19 в 15:41

Трябва да сте горди, че д-р Емилова е от Варна

Марияна Пантелеева e от Пазарджик. Тя вярва в програмата на д-р  Емилова защото я е изпитала.  Пациентка е от 2001 година. Тук успявам да разтоваря стреса си, негативните преживявания от нормалния живот. Гладът помага и при автоимунните ми заболявания. Почти 20 години спазвате тази програма? За съжаление у дома не успявам да..

публикувано на 09.06.19 в 19:05

Чесънът - природният антибиотик

Чесънът е неизменна част от трапезата и от много готварски рецепти в българската кухня. Мнозина обаче го избягват заради неприятната миризма въпреки полезните съставки. Според д-р Людмила Емилова пресният чесън е много по-полезен и неговата антиоксидантна сила е в пъти по-голяма от тази на стария. За предпочитане е той да бъде доставен от..

публикувано на 27.05.19 в 05:00