Миглена Йорданова посвещава 15 години от живота си на здравословния начин на живот

15 години Миглена Йорданова се опитва да живее и се храни здравословно по съветите на д-р Емилова. Тя е родом от Генерал Тошево, но от години живее в Южна Испания. В търсене на щастие и по-добър живот Миглена намира своя втори дом в туристическия град Торемолинос. Ценител на топлото време, активния спорт и хубавата храна в свободното време, Миглена успява да съхрани здрав дух в здраво тяло и да вярва в доброто. Първата й среща с д-р Емилова е през 2004-та година. Така тя избира пътят на здравето, щастието и пълноценния живот.

- Аз съм пациент на д-р Емилова от 2004 година. Тази година промени моя живот, за което много й благодаря. Смятам, че оттогава живея един здравословен начин на живот, наситен с повече щастливи дни. Това е моето трето посещение при д-р Емилова. Дойдох при нея, защото търсех място, където да си почина и да направя това, което се казва в израза: „здрав дух в здраво тяло“. Мисля, че в клиниката е най-доброто място, където може да се съчетаят и двете.

Имахте ли здравословен проблем?

- Не съм имала. Дойдох, за да видя дали това, което се говори за клиниката е истина. Всичко, което казваше д-р Емилова, беше напълно логично! Оттогава станах неин почитател. Тя за мен е пример за добър и здравословен начин на живот!

Какво се случи с Вас след като направихте за първи път програма на плодове, чай и мед?

- Почувствах се съвършено различна и осъзнах, че може да се живее щастливо наистина и с малко неща. Разбрах, че човек няма нужда от всичко, което ни заобикаля, а може да живеем доста по-просто. Здравословният начин на живот не изисква много средства и ни прави по-щастливи!

Какво променихте в начина си на живот?

- Промених мисленето и храненето. Това промени и килограмите ми, което дава по-добър начин на живот. Спортувам повече, но така живея по-добре и мисля по-добре!  Полезна съм повече и на себе си, и на близките си.

Вашият пример как се отрази на семейството Ви?

- Много положително!  Моят син и моята майка също посетиха клиниката на д-р Емилова и след това ми повярваха и започнаха да живеят по същия начин и да се хранят здравословно. Синът ми е вегетарианец вече 6 години. Той споделя, че така се чувства много щастлив.

Вие живеете в Испания. Как спазвате там съветите на д-р Емилова?

- Когато стане много топло, аз веднага започвам гладуване, което ми помага да се справя с ежедневните си задължения, да се чувствам добре и пълна с енергия. Правя здравословната диета в продължение на 20 дни на плодове и чай с мед, след което до края на лятото оставам само на домати. Два – три месеца съм на домати, добавям и маслинка и салати. По този начин успявам да се „преборя“ с високите температури и ежедневната работа, която е свързана с много пътуване.

Благодаря на д-р Емилова за всичко, което е направила за нас, българите! Искам да кажа на всички българи, че е голямо щастие да имаме д-р Емилова. Тя е подарък за нашето поколение!

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  е в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

В клиниката на д-р Емилова съм като у дома си

Най-хубавото място. Така една млада дама определя клиниката на д-р Емилова, с която се среща преди 15 години. Казвам се Веселина Таслакова. От Поморие. На 49 години съм . Първата ми среща и първата ми  най-най-хубава  почивка в живота ми беше преди 15 години, когато за първи път дойдох тук. Тогава се запознах и с д-р  Емилова, екипа..

публикувано на 17.11.19 в 19:05

Картофът - приятел или враг?

Заради различни писания в социалните мрежи напоследък има един зеленчук, който се опитваме да забравим и да изтикаме от трапезата. Става дума за картофа. Д-р Емилова, имат ли основания подобни писания?  Картофите са изключително ценен зеленчук. Най-употребявания в света. Картофът става "европеец" чак през 16 век. В България още по-късно пристига...

публикувано на 10.11.19 в 19:05

Д-р Емилова: "Храната е нашето лекарство"

„Нека храната да е вашето лекарство, а лекарството да е вашата храна“ – тези думи на Стийв Джобс са изключително популярни в социалните мрежи. Оказва се, че той цитира Хипократ. Д-р Емилова, вашата практика какво показва – 26 години вече сте последовател на Лидия Ковачева? Не случайно Стийв Джобс си спечели доста години в живота,..

публикувано на 04.11.19 в 06:00

Клиниката на д-р Емилова - ХРАМ НА ЗДРАВЕТО

След 12 години отново в клиниката на д-р Людмила Емилова идва една българка, която почти целият си съзнателен живот е прекарала в чужбина. В момента тя е финансов консултант в Италия, живяла и работила е и в Швейцария, има изключително успешна кариера. Катя Радева Брандализе  живее повече от 10 години край Венеция. Връща се в..

публикувано на 27.10.19 в 13:29

Защо крушата може да замести кафето?

В средата на есента ще говорим за един плод с древна история – за крушите. Д-р Емилова, винаги ли присъстват на вашата трапеза? Много често в този сезон с тях започвам деня, т.к. в нашето село имаме много круши, а те са изключително ценни и полезни плодове. В Китай са обожествявали крушата като вечно дърво, защото е имало круши,..

публикувано на 21.10.19 в 11:27

С блага дума и обяснение д-р Емилова прави магия

В Клиниката на д-р Людмила Емилова само час преди да отпътуват за Далас се срещаме с две дами от България. Това са  Силвия от София и нейната дъщеря Елица Касабова. Те  са сбъднали своята американска мечта и няма от какво да се оплачат. Тогава какво ги е довело в България и то при д-р Емилова чуйте в звуковия файл Наши приятели ни разказаха..

публикувано на 12.10.19 в 19:50

Клиниката на д-р Емилова е точното място с точните лекари, за да си здрав

Таня и Атанас Атанасови от години вече живеят в САЩ. Те се връщат в родината си, за да намерят "точните лекари" в клиниката на д-р Людмила Емилова. За докторката те четат и слушат още зад океана и със 100 процента вяра идват при нея.  Семейството знае, че в основата на здравето е правилното хранене, но идват в клиниката, за да научат тънкостите и..

публикувано на 06.10.19 в 20:11