"POST FACTUM" на 4 юни с Емилия Николова

„Радио POST-ер” – денят в пет и повече минути

Лъжливите политици в трикове и хватки. Невербалната комуникация в изборната 2019 година през погледа на психолога

Социологът Кънчо Стойчев - за мултиполярния свят, новата регионална структура и мястото на България в китайските интереси

POST на деня” – Рамбо и премиерът на четири очи във „Фейсбук”. Какво си казаха?


ВИЖТЕ ОЩЕ

"На светло" на 17 юли с Емилия Николова

След пробива в системата на НАП, има ли риск за други сектори в икономиката и коя е най-добрата защита срещу киберпрестъпления? Албена Спасова, председател на Международната академия за обучение по киберразследвания Варна стана дигитална – как се оцелява в дигиталната онлайн среда? Репортаж от фолклорния фестивал «Света Марина» в..

публикувано на 17.07.19 в 12:45

"Новият ден" на 17 юли с Доротея Николова

В края на октомври последната българска подводница "Слава" ще бъде базирана за последно. Мястото е край ферибота в Белослав, на южния бряг на езерото в непосредствена близост до Музея на стъклото. Там "Слава" ще бъде превърната в музей, преди това обаче - до края на годината, виртуален тур ще разказва и пресъздава над 100-годишната история на..

публикувано на 17.07.19 в 08:01

НОВИЯТ ДЕН на 16 юли със Светлана Вълкова

Рибари от Северното Черноморие възнегодуваха още в края на миналата седмица и обявиха намерението си да блокират пътя Балчик – Констанца в края на тази. Защо? Тема с продължение: отново за пешеходния достъп до хипермаркет по пътя за варненския квартал „Виница“ Пицарят Анатоли Колев за предстоящата Световната купа за пицари..

публикувано на 16.07.19 в 06:22

Разговори на тротоара: Дана Момчилова

В рубриката "Разговори на тротоара" на традиционните десет въпроса ни отговори авторът на рубриката "#Дани" и репортер в Радио Варна Дана Момчилова. Свежа и слънчева е тя, и има изключително позитивна енергия, която заразява всички наоколо. Дани прави добра компания на останалите събеседници, записани на тротоара на "Улица "Събота". Как би..

публикувано на 15.07.19 в 15:40

"На светло" на 15 юли с Емилия Николова

Колко време ни е необходимо, за да свикнем с отпускарския живот,  дотолкова че да не ни се връща в офиса? Авиационното пръскане срещу комари не е ефективно, смятат специалисти по „Дезинфекция, Дезинсекция и Дезакаризация”. Опасно ли е наземното за хората? С Павлин Косев, председател на Варненската асоциация на хотелиерите и..

публикувано на 15.07.19 в 11:43

"Новият ден" на 15 юли

В студиото гостува началникът на РУ на МОН Венцислава Генова, с която ще говодим за дуалните паралелки и защо към тях има най-малък интерес или поне е така според кандидат-учениците след 7-ми клас. Какви са причините бизнесът да на иска да си отглежда кадри? Светлана Вълкова ще ни заведе до варненския филиал на НИМХ, където с дежурния метеоролог Искрен..

публикувано на 15.07.19 в 07:15

"Позиция" с Валери Великов, на 13 юли

Достъпът на автомобили в Морската градина и инфраструктурните проекти са основни теми в разговора с госта в студиото - Васко Василев – председател на ДСБ-Варна От 1 януари догодина доставките на руски газ за България и Европа може да спрат, твърди председателят на АБВ Румен Петков. Подробностите са в интервюто на Даниела Стойнова. Тома..

обновено на 13.07.19 в 08:55