Трябва да сте горди, че д-р Емилова е от Варна

Марияна Пантелеева e от Пазарджик. Тя вярва в програмата на д-р  Емилова защото я е изпитала.  Пациентка е от 2001 година.

Тук успявам да разтоваря стреса си, негативните преживявания от нормалния живот. Гладът помага и при автоимунните ми заболявания.


Почти 20 години спазвате тази програма?

За съжаление у дома не успявам да спазвам всички правила. За себе си съм преценила, че два пъти в годината този режим на лечебно гладуване е много полезен. Дори да не се спазва всичко, изчистването е на 100%. Така през следващите  6 месеца дори да не спазваш правилата се чувстваш перфектно.

Самият организъм си го иска. Някакъв биологичен часовник ти подсказва, че е време да направиш изчистването. Много добре се повлиявам тук.

Снимка

Това е мястото, където най-добре се случва програмата.  В къщи не се справям толкова добре и затова предпочитам да дойда тук.

Доктор Емилова има изключителна енергия, изключително позитивен човек е, сърдечен човек е и зарежда всеки пациент.

Скоро разбраха, че 50 хиляди човека са минали. Представете си един стадион с толкова много хора.

Всеки е минал през центъра и е оставил диря в нейното сърце, защото тя е човек сърцат. Вече я познавам докторката от многото ми пребивавания.

Д-р Емилова е изключителен човек и трябва да сте горди, че е от вашия град

Трудна ли е програмата за спазване?

Не бих казала. Трудна е у дома. Там ежедневието те води, инерцията

В клиниката се случват нещата по много лесен начин. Няма как да дойдеш и да не го направиш. Не трябва хората да се колебаят. Лесно е. Има една обща енергия за справяне. Затова идваме тук, нищо, че знаем как се прави. По-добре е тук с д-р Емилова.

Вземате ли хапчета?

Не. В момента съм спряла всички таблетки. И се чувствам добре. Даже аз се учудвам, защото пиех много висока доза. Спрях ги и съм сигурна, че ще ми помогне и се доверявам на 100%

След разговора ни къде отивате? На екскурзия, до морето?

На разходка в Морската градина.  Трябва да се движим. Това другото важно условие. Тук ни създават абсолютни условия за разходки и приятни преживявания.

Има на всеки два часа нещо, което се случва – пилатес, хора, водна гимнастика, йога, спортни танци – просто не ни оставят да скучаем. 

Предоставят се всякакви възможности за весело гладуване

  След третия ден обикновено идва една енергия, почваме да контактуваме, създават се много приятелства. Има и много хора от чужбина и българи, довели приятели от там

Получава се една интернационална компания, в която всички са на макс.

Клиникато на д-р Людмила Емилова остава в хотел „Аква Азур“ до 15 юни. След това от началото на юли ще бъде в курорта Боровец.

Телефонът за връзка със секретарите е: 0888 951 288Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Д-р Емилова: Гладуването се дели на черешово и всички останали

На Еньовден честит празник, д-р Емилова! Вие особено цените билките и всичко, което се съдържа в природата около нас.   В сезона на черешите сме – какво е важно да знаем за тях и защо е важно да не ги пропускаме? Винаги гладуванията при пациентите и при себе си ги деля на два вида – черешово гладуване и всички останали. Започваме с..

публикувано на 24.06.19 в 06:30

Д-р Емилова: "Най-често всички, които идват за първи път, не го правят за последен"

Лятото е сезонът, в който повечето хора обръщат внимание на това как изглеждат Винаги e подходящо човек да направи нещо за себе си. Има периоди в годината обаче,  които са особено подходящи  - от днес започва Петровият пост. Д-р Емилова, какво е хубаво да направим- сега има и много пресни сезонни зеленчуци Прекрасно време..

публикувано на 17.06.19 в 15:41

Миглена Йорданова посвещава 15 години от живота си на здравословния начин на живот

15 години Миглена Йорданова се опитва да живее и се храни здравословно по съветите на д-р Емилова. Тя е родом от Генерал Тошево, но от години живее в Южна Испания. В търсене на щастие и по-добър живот Миглена намира своя втори дом в туристическия град Торемолинос. Ценител на топлото време, активния спорт и хубавата храна в свободното време,..

публикувано на 03.06.19 в 05:25

Чесънът - природният антибиотик

Чесънът е неизменна част от трапезата и от много готварски рецепти в българската кухня. Мнозина обаче го избягват заради неприятната миризма въпреки полезните съставки. Според д-р Людмила Емилова пресният чесън е много по-полезен и неговата антиоксидантна сила е в пъти по-голяма от тази на стария. За предпочитане е той да бъде доставен от..

публикувано на 27.05.19 в 05:00

Лападът - полезен, но какво още трябва да знаем

След големите пролетни празници на трапезата ни все по-често са големите салати. Сега им е времето. Лападът е един от продуктите, които мнозина предпочитат и има защо, обясни д-р Людмила Емилова: Защо, д-р Емилова, с какво е полезен лападът? Изключително полезен за хората зеленчук е лападът.  Той е побратим с киселеца и помним..

публикувано на 19.05.19 в 18:50

В клиниката на д-р Емилова получаваш всичко – и за душата, и за здравето

Изключително доволна си тръгва от клиниката на д-р Емилова една дама от Добрич, която за първи път се е доверила на плодолечението. Казвам се Стоянка Ганчева Циброва. Строителен инженер по професия. Действително идвам за първи път. Имам доста стари заболявания -  висок холестерол,  омазнен черен дроб, сърдечни проблеми... И всичко това в..

публикувано на 13.05.19 в 18:29

Кръвно налягане в норма след програмата на плодове

Грижа за здравето – това е основната причина, която довежда в клиниката на д-р Людмила Емилова 42-годишната Тоба Димитрио от Кипър. Идвам в клиниката, за да се погрижа за своето здраве. Имах висок холестерол, високо кръвно налягане и се тревожех, че може да имам и проблем със сърцето. Кръвното ми бе много високо – над 200. Бях..

публикувано на 05.05.19 в 18:50