Трябва да сте горди, че д-р Емилова е от Варна

Марияна Пантелеева e от Пазарджик. Тя вярва в програмата на д-р  Емилова защото я е изпитала.  Пациентка е от 2001 година.

Тук успявам да разтоваря стреса си, негативните преживявания от нормалния живот. Гладът помага и при автоимунните ми заболявания.


Почти 20 години спазвате тази програма?

За съжаление у дома не успявам да спазвам всички правила. За себе си съм преценила, че два пъти в годината този режим на лечебно гладуване е много полезен. Дори да не се спазва всичко, изчистването е на 100%. Така през следващите  6 месеца дори да не спазваш правилата се чувстваш перфектно.

Самият организъм си го иска. Някакъв биологичен часовник ти подсказва, че е време да направиш изчистването. Много добре се повлиявам тук.

Снимка

Това е мястото, където най-добре се случва програмата.  В къщи не се справям толкова добре и затова предпочитам да дойда тук.

Доктор Емилова има изключителна енергия, изключително позитивен човек е, сърдечен човек е и зарежда всеки пациент.

Скоро разбраха, че 50 хиляди човека са минали. Представете си един стадион с толкова много хора.

Всеки е минал през центъра и е оставил диря в нейното сърце, защото тя е човек сърцат. Вече я познавам докторката от многото ми пребивавания.

Д-р Емилова е изключителен човек и трябва да сте горди, че е от вашия град

Трудна ли е програмата за спазване?

Не бих казала. Трудна е у дома. Там ежедневието те води, инерцията

В клиниката се случват нещата по много лесен начин. Няма как да дойдеш и да не го направиш. Не трябва хората да се колебаят. Лесно е. Има една обща енергия за справяне. Затова идваме тук, нищо, че знаем как се прави. По-добре е тук с д-р Емилова.

Вземате ли хапчета?

Не. В момента съм спряла всички таблетки. И се чувствам добре. Даже аз се учудвам, защото пиех много висока доза. Спрях ги и съм сигурна, че ще ми помогне и се доверявам на 100%

След разговора ни къде отивате? На екскурзия, до морето?

На разходка в Морската градина.  Трябва да се движим. Това другото важно условие. Тук ни създават абсолютни условия за разходки и приятни преживявания.

Има на всеки два часа нещо, което се случва – пилатес, хора, водна гимнастика, йога, спортни танци – просто не ни оставят да скучаем. 

Предоставят се всякакви възможности за весело гладуване

  След третия ден обикновено идва една енергия, почваме да контактуваме, създават се много приятелства. Има и много хора от чужбина и българи, довели приятели от там

Получава се една интернационална компания, в която всички са на макс.

Клиникато на д-р Людмила Емилова остава в хотел „Аква Азур“ до 15 юни. След това от началото на юли ще бъде в курорта Боровец.

Телефонът за връзка със секретарите е: 0888 951 288Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Чесънът възпрепятства развитието на раковите клетки

Чесънът има повече от 150 ценни съставки в съдържанието си, но най-важната сред тях е алицинът. Той се намира в цитоплазмата на клетката. Във вакуолите се намира ензим, който превръща по-сложните съединения в алицин. И за това най-полезен за здравето ни е чесънът, когато го смачкаме, разказва д-р Людмила Емилова. И както старите глави чесън,..

публикувано на 16.09.19 в 06:00

Плодолечението дава заряд, сила и енергия

13 години Татяна Стоянова посещава клиниката на д-р Людмила Емилова и споделя идеята за здравословен начин на живот в ежедневието си. През 2003-та година Татяна опитва за първи път лечебното гладуване с резервираното убеждение, че то е несъвместимо с нейното обичайно ниско кръвно. Много бързо обаче разбира, че режимът на плодове и чай я кара да..

публикувано на 09.09.19 в 06:00

Природосъобразният живот е разковничето да си здрав

Няколко сериозни диагнози и необходимостта от спазване на природосъобразен живот, но задължително под лекарски контрол. Това са причините българското семейство Манови, които от години живеят в САЩ, да потърсят  помощ от д-р Людмила Емилова. Здравейте! Каква е Вашата история накратко? Казвам се Красимир Манов, роден съм в България, но от 30 години..

публикувано на 02.09.19 в 15:45

Здрави и спокойни са децата, родени след плодолечение при д-р Емилова

Тотална промяна  се случва в живота на бившата гимнастичка Милена Георгиева от  София след срещата и с д-р Людмила Емилова. Първата ми среща с д-р Емилова беше след тежка бременност и раждане. Качих 30 килограма. Възстановяването беше трудно и тежко. Така реших да опитам в клиниката на д-р Емилова. В началото беше трудно. Чувствах се отпаднала и..

публикувано на 26.08.19 в 14:26

Три поколения жени с пълно доверие към д-р Емилова

"Плодолечението е моето лечение и за всичко се доверявам на д-р Емилова". Така Феня Динкова от Пазарджик започва разказа си защо избира  да отпразнува 63 си рожден ден с дъщерята и внучката в клиниката при д-р Людмила Емилова. Всяка година тя поне по два пъти се среща с докторката и провежда гладолечение под нейно наблюдение.  Резултатите,..

публикувано на 19.08.19 в 12:50

Плодолечението помага и при анорексия

Програмата за природосъобразен начин на живот на д-р Людмила Емилова помага не само на хора с повече килограми, но и на такива, които са под нормата. За това разказва д-р Донна Спасова, която е последното попълнение в клиниката на д-р Емилова. -   Какво се случи при Вас? -   Аз не бях с наднормено тегло, а тежах 55 килограма...

публикувано на 12.08.19 в 06:00

При д-р Емилова си поемам дъх

Необходимостта да обърне духовните очи към себе си е една от причините Маргарита Хофер да дойде отново в клиниката на д-р Емилова. Тя идва от Швейцария, където живее в продължение на десетилетия. "Посвещават те в теб самия и ти казват да се вземеш в ръце“. Така звучи случващото се в клиниката на д-р Емилова през очите на една от нейните..

публикувано на 05.08.19 в 06:00