"POST FACTUM" с Валери Великов, на 12 юни

Снимка: Радио Варна

„Радио POST-ер” – денят в пет минути.

На посещение в Община Варна днес е посланикът на Кралство Дания Сьорен Якобсен. Подробностите са от Даниела Стойнова.

Първото издание на Форум „Икономика, инфраструктура, инвестиции” ще се проведе във Варна. Един от акцентите е развитието на пазара на недвижими имоти, а още за това ще научим в интервюто на Мартин Николов с Ивайло Градев и Юлия Хвърчилкова от Национално сдружение „Недвижими имоти” – Варна.

Акцент в рубриката „Пост на деня” е една публикация в сайта на Радио Варна. Ще си говорим за това, че само за един ден облякоха и... съблякоха момиченцето със стомната от известната чешма в Морската градина във Варна /на снимката/.


ВИЖТЕ ОЩЕ

"На светло" на Еньовден

В деня на билките започваме следобедната програма на Радио Варна "На светло" с репортаж на Ваня Славова от Музея на медицината, където днес отвори врати поредното училище за билки. Общинските съветници обсъдиха и приеха годишните отчети на общинските предприятия. Репортаж от заседанията на Нина Милошевич. Докъде и с каква скорост ще бъде разширена..

публикувано на 24.06.19 в 13:55

"Новият ден" на 24 юни с Мариела Димитрова

Еньовден в Музея за История на медицината от 10.00 до 14.00 часа ще се проведе за втора поредна година „Училище за билки“. Входът е свободен. Разказваме в 8.10 часа с доц. Илия Желев от Факултет по фармация на Медицински университет – Варна. Новият Закон за устройство на черноморското крайбрежие налага ограничения за дивото къмпингуване и..

публикувано на 24.06.19 в 07:00

Разговори на тротоара: Даниел Димитров от RockSchool-Варна

Един от цветните хора във Варна безспорно е Даниел Димитров. Той е мениджър на музикалното рок училище в града, а с него миналата седмица се срещнахме на “Улицата на готвачите”. Тогава зададохме на Даниел традиционните десет въпроса, а той отговори свежо и непринудено: С коя песен или музикален стил асоциираш Варна? Реге може би. Това е..

публикувано на 22.06.19 в 17:15

В "Улица "Събота" днес

“Герои на седмицата” - съоснователят на фестивала “Moving Body” Искра Иванова и хореографът Жана Пенчева - за събитието, което е в разгара си, за любовта към танца и начините на изразяване чрез движение. “Дума на седмицата” обобщава и днес събитие или случка, които описват изминалите дни. Отклоняваме вниманието на Добо от отпуската за миг и го питаме -..

публикувано на 22.06.19 в 13:46

"Позиция" с Жоро Бекяров, 22 юни

Преразпределението на на новите евродепутати продължава един месец след изборите. В студиото на "Позиция" гостува новият стар евродепутат от ЕНП и ГЕРБ Емил Радев, с когото ще коментираме странната ситуация с британските депутати, трудния избор на новия председател на ЕП и новата разстановка в европарламента. Отзвук след евроизборите, ГЕРБ се откъсват с..

публикувано на 21.06.19 в 16:03

В "Гравитация нула" на 21 юни с Мартин Николов

Изложба "Нещо странно..." в Арт салона на Радио Варна на ученици от НУИ "Добри Христов" – Варна и художника Светлан Стефанов; Изложба на Милко Божков в „Галерия 8”; Разговор на Светлана Вълкова с режисьора Атанас Киряков; В навечерието на ММФ „Варненско лято”; Пети международен филмов фестивал „Карантината” във Варна; Ретроспективна изложба на..

публикувано на 21.06.19 в 12:00
Chart

#546 ТОП 20 (21.06.2019-28.06.2019)

публикувано на 21.06.19 в 07:12