"Паметта на водата" тази вечер на камерна сцена "Стоян Камбарев"

ПАМЕТТА НА ВОДАТА

24 юни, 19.00, Сцена Филиал, Камерна сцена „Стоян Камбарев“ 

ПАМЕТТА НА ВОДАТА - Награда ВАРНА 2013 за екипа

Драма от Шийла Стивънсън. Постановка Стоян Радев Ге. К. Сценография и костюми Мира Каланова.

В ролите:

ВАЙЪЛЕТ – Теодора Михайлова

ТЕРЕЗА – Даниела Викторова  Номинация АСКЕЕР за ролята

МЕРИ – Веселина Михалкова

КАТРИН – Гергана Плетньова

МАЙК – Владислав Виолинов

ФРАНК – Николай Божков

Продължителност: 120 мин.


ВИЖТЕ ОЩЕ

5-ият Международен салон за дигитална и принт арт фотография Варна отваря врати

Изложба на отличените творби от 5-ия Международен салон за дигитална и принт арт фотография Варна 2019 се открива на 14 ноември от 18 часа в Градската художествена галерия "Борис Георгиев ". Ще бъдат представени отличените творби и избрано от финалната селекция на принт секциите от конкурса. Международния салон се проведе под патронажа на трите най..

публикувано на 14.11.19 в 15:38

Китаристът Мирослав Иванов с трети самостоятелен албум

Преди почти две десетилетия свързвахме името на Мирослав Иванов с група Safo, чийто създател е китаристът. Днес той е част от голям брой български музикални проекти, сред които Обичайните заподозрени на Стефан Вълдобрев, групите Saint Electrics, Funkallero и Metaformoza, а освен това свири с имена като Камелия Тодорова, Васил Найденов, Графа и много..

публикувано на 13.11.19 в 07:57

Шуменският театър гостува с „Хора на древните професии”

„Хора на древните професии” от Данила Привалов Режисьор и музикална среда: Димитър Мартинов Костюми: Мариета Ценова С актьорите: Валентин Ченков, Джанер Якуб и Янислава Линкова В спектакъла звучи музика на Иво Папазов - Ибряма Системата отглежда приличащи си хора. Героите в пиесата са превърнати в същества, действащи само по рефлекс...

публикувано на 13.11.19 в 06:12

Георгий Михеев от НУИ "Д.Христов" с награда от Ротари клуб "Варна-Евксиноград"

За 12-и път Ротари клуб "Варна-Евксиноград" награди изявени средношколци. Церемонията се състоя на 11 ноември в Юнашкия салон във Варна. Раздадени бяха 16 отличия в 4 категории: обществени и хуманитарни науки; природо-математически и естествени науки; техника и изкуство.При изявени номинации във всяка категория се връчва Голяма награда..

публикувано на 12.11.19 в 09:49

„Сряда 5“ открива изложба във вторник

Трети съвместен проект представя Арт група „Сряда 5“. „Синя нишка“ е творческо изследване на отношенията, връзките, късане на връзките между отделните хора, между човека и природата. Артистите търсят вниманието на публиката и откриват своята изложба на 12 ноември от 18 часа в Градската художествена галерия „Борис Георгиев“ - Варна...

публикувано на 12.11.19 в 08:10

Нина Николина и Държавна опера Русе гостуват във Варна с „Традиция & Класика“

Съвместният проект на Нина Николина „Традиция & Класика“ с Държавна опера Русе е инспириран от Златните хитове на българския песенен фолклор, поднесен на световно ниво, с висока класа и неподражаем стил е с оркестрацията на Георги Милтиядов. В репертоара са включени песните от първия концертен албум на изпълнителката „Нина..

публикувано на 09.11.19 в 08:38

9-ти ноември е Ден на новите кинематографисти във Варна

"ДЕН НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ" започва в 10:00 ч. в зала 5 на Фестивален и конгресен център Варна. Посетителите ще бъдат въведен в кино - изкуството, ще научат кои са изразните средства и как да ги използват. Оранизаторите от Artin Vision Film Academy ще разкажат какво е да си част от екипа на едни от най-гледаните български филми и сериали в..

публикувано на 09.11.19 в 07:55