Да научим езика на природата сред природата кани д-р Емилова

В средата на лятото екипът на д-р Емилова е в курорта Боровец.

За хората това е почивка, но не и за лекарите

Да научим езика на природата сред природата дава възможност клиниката на д-р Людмила Емилова в Боровец

Да, ние работим най-усилено през лятото.

През това време цели семейства посещават нашия център. Идват редовни пациенти и от чужбина, водят със себе си приятели

Снимка

На Боровец идват много пациенти, защото е много хубаво в планината, правим много походи, има интересни горски пътеки

Снимка

Там наистина съчетаваме лечебното гладуване с много горски плодове – малини, ягодки, къпини

Отново правим и разходки рано сутрин с Веско Станков. Той е еколог, биолог и показва диворастящите ядливи растения .

Някои от тях той използва следобед в кулинарното училище, за да приготви бързи ястия и пациентите да се убедят лично, че може да няма нищо животинско в храната и тя пак да е изключително вкусна.

В планината идват и всички специалисти, които работят с нас

Хотелската база е най-добрата в Боровец. Имаме всеки ден разходки, хора, правим йога и китайска гимнастика, също каланетика, има спа-центрове, правим водна гимнастика

Снимка

Децата се оказва, че особен харесват книжката, която издадохте „Заедно със зеленчуците“ и Боровец е тяхно любимо място

Правим си специални вечери, в които децата показват своите таланти.

Идват българчета от цял свят и е много интересно да видиш как малките, говорещи различни езици, се разбират и играят заедно.

Осигурили сме на обяд и вечеря да звучи пиано. На него свири Ани и е изключително приятна атмосферата за всички, докато пият чай, а децата играят и танцуват.

Да научим езика на природата сред природата дава възможност клиниката на д-р Людмила Емилова в курорта Боровец.

Телефонът за връзка със секретарите е: 0888 951 288

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

С блага дума и обяснение д-р Емилова прави магия

В Клиниката на д-р Людмила Емилова само час преди да отпътуват за Далас се срещаме с две дами от България. Това са  Силвия от София и нейната дъщеря Елица Касабова. Те  са сбъднали своята американска мечта и няма от какво да се оплачат. Тогава какво ги е довело в България и то при д-р Емилова чуйте в звуковия файл Наши приятели ни разказаха..

публикувано на 12.10.19 в 19:50

Клиниката на д-р Емилова е точното място с точните лекари, за да си здрав

Таня и Атанас Атанасови от години вече живеят в САЩ. Те се връщат в родината си, за да намерят "точните лекари" в клиниката на д-р Людмила Емилова. За докторката те четат и слушат още зад океана и със 100 процента вяра идват при нея.  Семейството знае, че в основата на здравето е правилното хранене, но идват в клиниката, за да научат тънкостите и..

публикувано на 06.10.19 в 20:11

Д-р Емилова: Профилактиката е на първо място

Клиниката на д-р Людмила Емилова  отново е  край морето – в хотел Аква Азур край Варна. Най-нетърпеливите пациенти вече са там. Екипът започва сезона със свежи сили За разлика от предходни години, сега започваме по-рано, през септември. Имаме желание пациентите да се възползват от все още хубавото слънце, да се къпят в морето – водата..

публикувано на 29.09.19 в 19:05

Природосъобразният начин на живот е път към здраве и щастие

Туба Димитриу е от Турция, но живее в Кипър. Водена от желанието за здравословен начин на живот. Туба е сред доволните пациенти на д-р Емилова. На 42 години от пациент с хронични заболявания, Туба се превръща в щастлив и здрав човек, който води природосъобразен начин на живот.  Какви здравословни проблеми имахте? Аз имах висок..

публикувано на 23.09.19 в 06:00

Чесънът възпрепятства развитието на раковите клетки

Чесънът има повече от 150 ценни съставки в съдържанието си, но най-важната сред тях е алицинът. Той се намира в цитоплазмата на клетката. Във вакуолите се намира ензим, който превръща по-сложните съединения в алицин. И за това най-полезен за здравето ни е чесънът, когато го смачкаме, разказва д-р Людмила Емилова. И както старите глави чесън,..

публикувано на 16.09.19 в 06:00

Плодолечението дава заряд, сила и енергия

13 години Татяна Стоянова посещава клиниката на д-р Людмила Емилова и споделя идеята за здравословен начин на живот в ежедневието си. През 2003-та година Татяна опитва за първи път лечебното гладуване с резервираното убеждение, че то е несъвместимо с нейното обичайно ниско кръвно. Много бързо обаче разбира, че режимът на плодове и чай я кара да..

публикувано на 09.09.19 в 06:00

Природосъобразният живот е разковничето да си здрав

Няколко сериозни диагнози и необходимостта от спазване на природосъобразен живот, но задължително под лекарски контрол. Това са причините българското семейство Манови, които от години живеят в САЩ, да потърсят  помощ от д-р Людмила Емилова. Здравейте! Каква е Вашата история накратко? Казвам се Красимир Манов, роден съм в България, но от 30 години..

публикувано на 02.09.19 в 15:45