Да научим езика на природата сред природата кани д-р Емилова

В средата на лятото екипът на д-р Емилова е в курорта Боровец.

За хората това е почивка, но не и за лекарите

Да научим езика на природата сред природата дава възможност клиниката на д-р Людмила Емилова в Боровец

Да, ние работим най-усилено през лятото.

През това време цели семейства посещават нашия център. Идват редовни пациенти и от чужбина, водят със себе си приятели

Снимка

На Боровец идват много пациенти, защото е много хубаво в планината, правим много походи, има интересни горски пътеки

Снимка

Там наистина съчетаваме лечебното гладуване с много горски плодове – малини, ягодки, къпини

Отново правим и разходки рано сутрин с Веско Станков. Той е еколог, биолог и показва диворастящите ядливи растения .

Някои от тях той използва следобед в кулинарното училище, за да приготви бързи ястия и пациентите да се убедят лично, че може да няма нищо животинско в храната и тя пак да е изключително вкусна.

В планината идват и всички специалисти, които работят с нас

Хотелската база е най-добрата в Боровец. Имаме всеки ден разходки, хора, правим йога и китайска гимнастика, също каланетика, има спа-центрове, правим водна гимнастика

Снимка

Децата се оказва, че особен харесват книжката, която издадохте „Заедно със зеленчуците“ и Боровец е тяхно любимо място

Правим си специални вечери, в които децата показват своите таланти.

Идват българчета от цял свят и е много интересно да видиш как малките, говорещи различни езици, се разбират и играят заедно.

Осигурили сме на обяд и вечеря да звучи пиано. На него свири Ани и е изключително приятна атмосферата за всички, докато пият чай, а децата играят и танцуват.

Да научим езика на природата сред природата дава възможност клиниката на д-р Людмила Емилова в курорта Боровец.

Телефонът за връзка със секретарите е: 0888 951 288

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Най-добрата почивка, която човек може да си подари, е при д-р Емилова

Сериозни усложнения след счупване на крайник са причината една българка да прелети хиляди километри и да дойде в клиниката на д-р Емилова. Жената сега се движи сама Какво точно се случи? Казвам се Наталия Шиндзик. Родом съм от България, но от много години живея във Франция и Швейцария. Миналата година си счупих глезена и в..

публикувано на 14.07.19 в 19:35

Защо дивите ягодки и царя от пътя отбиват

Д-р Емилова, посрещате джулая в планината, а не край морето - как се чувствате с екипа на Боровец? Толкова много се радваме по това време на годината да сме на Боровец - и екипът , и пациентите. Затова тук имаме най-много пациенти - приз юли и август. Освен прекрасния боров въздух, тук вече има и първите узрели диви горски ягоди. С какво ще ни помогнат..

публикувано на 01.07.19 в 06:15

Д-р Емилова: Гладуването се дели на черешово и всички останали

На Еньовден честит празник, д-р Емилова! Вие особено цените билките и всичко, което се съдържа в природата около нас.   В сезона на черешите сме – какво е важно да знаем за тях и защо е важно да не ги пропускаме? Винаги гладуванията при пациентите и при себе си ги деля на два вида – черешово гладуване и всички останали. Започваме с..

публикувано на 24.06.19 в 06:30

Д-р Емилова: "Най-често всички, които идват за първи път, не го правят за последен"

Лятото е сезонът, в който повечето хора обръщат внимание на това как изглеждат Винаги e подходящо човек да направи нещо за себе си. Има периоди в годината обаче,  които са особено подходящи  - от днес започва Петровият пост. Д-р Емилова, какво е хубаво да направим- сега има и много пресни сезонни зеленчуци Прекрасно време..

публикувано на 17.06.19 в 15:41

Трябва да сте горди, че д-р Емилова е от Варна

Марияна Пантелеева e от Пазарджик. Тя вярва в програмата на д-р  Емилова защото я е изпитала.  Пациентка е от 2001 година. Тук успявам да разтоваря стреса си, негативните преживявания от нормалния живот. Гладът помага и при автоимунните ми заболявания. Почти 20 години спазвате тази програма? За съжаление у дома не успявам да..

публикувано на 09.06.19 в 19:05

Миглена Йорданова посвещава 15 години от живота си на здравословния начин на живот

15 години Миглена Йорданова се опитва да живее и се храни здравословно по съветите на д-р Емилова. Тя е родом от Генерал Тошево, но от години живее в Южна Испания. В търсене на щастие и по-добър живот Миглена намира своя втори дом в туристическия град Торемолинос. Ценител на топлото време, активния спорт и хубавата храна в свободното време,..

публикувано на 03.06.19 в 05:25

Чесънът - природният антибиотик

Чесънът е неизменна част от трапезата и от много готварски рецепти в българската кухня. Мнозина обаче го избягват заради неприятната миризма въпреки полезните съставки. Според д-р Людмила Емилова пресният чесън е много по-полезен и неговата антиоксидантна сила е в пъти по-голяма от тази на стария. За предпочитане е той да бъде доставен от..

публикувано на 27.05.19 в 05:00