Край на главоболието с плодолечение

За втори път в клиниката на д-р Людмила Емилова край Варна идва една дама от Русия. Доволна е от постигнатите резултати и продължава борбата за своето здраве.

Аз се казвам Людмила Седорина и съм от Москва. Имам много познати, които са били при д-р Емилова и са много доволни, защото имат отлични резултати. Затова по тяхна препоръка аз дойдох миналата година и съм много доволна. Но аз имам повече килограми и здравословни проблеми с кръвоносните съдове. Но както казват лекарите тук, като се освободя от здравословните проблеми, ще съм решила и тези с килограмите. Направих миналата година 20 дни плодолечение, 10 дни захранване и се прибрах в Москва, като през това се опитвах да спазвам съветите, които ми дадоха лекарите. Сега съм отново тук.

Този път идвате със своя съпруг?

Сега сме двамата, защото моят съпруг видя резултати и реши също да обърне внимание на своето здраве. Сега съм осми ден на програма и се чувствам много добре.

Какво е здравословното състояние на Людмила обяснява неврологът д-р Катя Казакова:

Людмила Седорина пристига в центъра на д-р Емилова тази година за втори път. Дойде с много силен шум в лявото ухо.  При изследването се установи, че една от артериите, които отговарят за кръвоснабдяването на мозъка и на вътрешното ухо, е със снижен кръвоток поради промени в шийните прешлени.  В областта на шията, нервите и артериите се провират през много тесни пространства. Но освен мускули, в тази област се отлагат и мазнини, които понякога правят отворите, през които минават, по-тесни. Такъв беше случаят с Людмила Седорина. На две нива, преминавайки през специфични пръстени на шийните прешлени, тя имаше притискане на тази артерия. В резултат на това се появява и този дразнещ шум. Когато се появи шум в ухото или световъртеж, имаме 20 дни, за да повлияем. След това нерва се възстановява с дефект и дори да се премахнат причините, остава един постоянен или променящ се във времето шум. Такъв е случаят с тази пациентка. Миналата година тя направи 20 дневно плодолечение и 10 дни захранване. Година по-късно в резултат на това аз не откривам проблеми с кръвоснабдяването в тази артерия. Няма ги отложените там мазнини, възстановен е кръвотока и частично е възстановена функцията. Има шум, но той е по-търпим и е по-малък. Човешката мазнина е зърнеста и ако в тези тесни пространства и едно зърно да се отложи, може да притесни артерията, защото тя е куха и не може да се разгърне и да пулсира с необходимата амплитуда.

Колко време е необходимо, за да се възстанови и да се разградят мазнините?

Моят опит показва, че особено когато се касае за механичен проблем - там, където се притиска артерията в областта на шията, измененията започват още с първия загубен килограм, защото в първите дни, когато се спре солта, се изхвърлят много течности. Не по-рано от 8 ден аз мога да видя резултатите с възстановяване на кръвния ток. Така че при нея този режим се е оказал разумен.

Но зависи и от степента на затруднение, може и 10 дни да са необходими. При нея беше значимо, за да се види и на Доплеровото изследване.

Тази година с Людмила дойде и нейният съпруг. Той има висок холестерол, значимо задебеляване на съдовите стени, защото има и повишени стойности на кръвното налягане и значимо омазняване на черния дроб. Ние сме наблюдавали много пациенти и знаем, че след осмия ден ще настъпи облекчение в омазняването на черния дроб, че жлъчката ще се сгъсти и резултатите ще бъдат други. Но смятам, че с тези 8 дни ще стабилизираме резултатите на Людмила и да дадем един добър тласък на нейния съпруг.

Людмила Седорина, ще се върнете ли отново в клиниката на д-р Емилова?

Да, подобрението в моето здраве е причината отново да съм тук. Доволна съм от намалялата болка в главата и от това, което д-р Казакова ми каза след прегледа. В менюто ми продължава да присъства месо и риба, но в по-малки количества. Стараем се да спазваме съветите, които ни дадоха тук, но не винаги успявам. Въпреки това се чувствам отлично.

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  е в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.


ВИЖТЕ ОЩЕ

С блага дума и обяснение д-р Емилова прави магия

В Клиниката на д-р Людмила Емилова само час преди да отпътуват за Далас се срещаме с две дами от България. Това са  Силвия от София и нейната дъщеря Елица Касабова. Те  са сбъднали своята американска мечта и няма от какво да се оплачат. Тогава какво ги е довело в България и то при д-р Емилова чуйте в звуковия файл Наши приятели ни разказаха..

публикувано на 12.10.19 в 19:50

Клиниката на д-р Емилова е точното място с точните лекари, за да си здрав

Таня и Атанас Атанасови от години вече живеят в САЩ. Те се връщат в родината си, за да намерят "точните лекари" в клиниката на д-р Людмила Емилова. За докторката те четат и слушат още зад океана и със 100 процента вяра идват при нея.  Семейството знае, че в основата на здравето е правилното хранене, но идват в клиниката, за да научат тънкостите и..

публикувано на 06.10.19 в 20:11

Д-р Емилова: Профилактиката е на първо място

Клиниката на д-р Людмила Емилова  отново е  край морето – в хотел Аква Азур край Варна. Най-нетърпеливите пациенти вече са там. Екипът започва сезона със свежи сили За разлика от предходни години, сега започваме по-рано, през септември. Имаме желание пациентите да се възползват от все още хубавото слънце, да се къпят в морето – водата..

публикувано на 29.09.19 в 19:05

Природосъобразният начин на живот е път към здраве и щастие

Туба Димитриу е от Турция, но живее в Кипър. Водена от желанието за здравословен начин на живот. Туба е сред доволните пациенти на д-р Емилова. На 42 години от пациент с хронични заболявания, Туба се превръща в щастлив и здрав човек, който води природосъобразен начин на живот.  Какви здравословни проблеми имахте? Аз имах висок..

публикувано на 23.09.19 в 06:00

Чесънът възпрепятства развитието на раковите клетки

Чесънът има повече от 150 ценни съставки в съдържанието си, но най-важната сред тях е алицинът. Той се намира в цитоплазмата на клетката. Във вакуолите се намира ензим, който превръща по-сложните съединения в алицин. И за това най-полезен за здравето ни е чесънът, когато го смачкаме, разказва д-р Людмила Емилова. И както старите глави чесън,..

публикувано на 16.09.19 в 06:00

Плодолечението дава заряд, сила и енергия

13 години Татяна Стоянова посещава клиниката на д-р Людмила Емилова и споделя идеята за здравословен начин на живот в ежедневието си. През 2003-та година Татяна опитва за първи път лечебното гладуване с резервираното убеждение, че то е несъвместимо с нейното обичайно ниско кръвно. Много бързо обаче разбира, че режимът на плодове и чай я кара да..

публикувано на 09.09.19 в 06:00

Природосъобразният живот е разковничето да си здрав

Няколко сериозни диагнози и необходимостта от спазване на природосъобразен живот, но задължително под лекарски контрол. Това са причините българското семейство Манови, които от години живеят в САЩ, да потърсят  помощ от д-р Людмила Емилова. Здравейте! Каква е Вашата история накратко? Казвам се Красимир Манов, роден съм в България, но от 30 години..

публикувано на 02.09.19 в 15:45