При д-р Емилова си поемам дъх

Необходимостта да обърне духовните очи към себе си е една от причините Маргарита Хофер да дойде отново в клиниката на д-р Емилова. Тя идва от Швейцария, където живее в продължение на десетилетия.

"Посвещават те в теб самия и ти казват да се вземеш в ръце“. Така звучи случващото се в клиниката на д-р Емилова през очите на една от нейните многобройни пациентки. "Тя много ми импонира като човек заради своята целеустременост, разказва Маргарита Хофер. Д-р Емилова е като вулкан и иска да даде всичко на хората. Обяснява това, което знае по един много непретенциозен начин.

Имахте ли здравословни проблеми?

Единствено ниското кръвно налягане, което ми прави проблем. Но имах нужда от нещо, което да ме сдруса и да ми обясни така нещата, както моят дядо ми обясняваше всичко с приказки и примери. Тук при д-р Емилова намерих това нещо. Аз работя за двама или трима души. Това понякога изисква да се спреш и да си поемеш дъх. Когато идвам при д-р Емилова, аз правя именно това – поемам си дъх от водовъртежа, в който сама се сложих.

За кой път идвате при д-р Емилова?

Може би за осми или девети. Видях колко й е трудно да обяснява всеки божи ден  какво природата е дала на човек и как това, което е започнало леко да куца, пак да го изправи на крака и пак да се вземе в ръцете си. Това е, което най-много ми е харесало и което най-много ми трябваше.

Вие идвате във Варна от Швейцария ?

Да, но нейните лекции са нещо невероятно! Еднакво я разбира и обикновеният човек, дори и най-образованият. Тя умее да увлича и да мотивира хората, което е много важно. Аз имах нужда именно от това Тук се чувствам като у дома. Атмосферата и хората са приятни.

Върнахте се от разходка сред природата?

Да, научих се постепенно да навлизам в програмата. На д-р Емилова мога да пожелая да е жива и здрава. Тя не може по друг начин. С такава всеотдаденост човек се ражда. Който иска да намери пътя към себе си, да осъзнае всичко, не трябва да я пропуска. Това са хора, които се раждат такива, а ние гледаме все надалеч и не виждаме какво има до нас.

Целият разговор на Габриела Гаврилова можете да чуете в звуковия файл.

КЛИНИКАТА НА Д-Р ЛЮДМИЛА ЕМИЛОВА  е в хотел "АКВА АЗУР" в курорта "Св. Св. Константин и Елена". Информация може да получите на тел. 0888 951 288.
ВИЖТЕ ОЩЕ

С блага дума и обяснение д-р Емилова прави магия

В Клиниката на д-р Людмила Емилова само час преди да отпътуват за Далас се срещаме с две дами от България. Това са  Силвия от София и нейната дъщеря Елица Касабова. Те  са сбъднали своята американска мечта и няма от какво да се оплачат. Тогава какво ги е довело в България и то при д-р Емилова чуйте в звуковия файл Наши приятели ни разказаха..

публикувано на 12.10.19 в 19:50

Клиниката на д-р Емилова е точното място с точните лекари, за да си здрав

Таня и Атанас Атанасови от години вече живеят в САЩ. Те се връщат в родината си, за да намерят "точните лекари" в клиниката на д-р Людмила Емилова. За докторката те четат и слушат още зад океана и със 100 процента вяра идват при нея.  Семейството знае, че в основата на здравето е правилното хранене, но идват в клиниката, за да научат тънкостите и..

публикувано на 06.10.19 в 20:11

Д-р Емилова: Профилактиката е на първо място

Клиниката на д-р Людмила Емилова  отново е  край морето – в хотел Аква Азур край Варна. Най-нетърпеливите пациенти вече са там. Екипът започва сезона със свежи сили За разлика от предходни години, сега започваме по-рано, през септември. Имаме желание пациентите да се възползват от все още хубавото слънце, да се къпят в морето – водата..

публикувано на 29.09.19 в 19:05

Природосъобразният начин на живот е път към здраве и щастие

Туба Димитриу е от Турция, но живее в Кипър. Водена от желанието за здравословен начин на живот. Туба е сред доволните пациенти на д-р Емилова. На 42 години от пациент с хронични заболявания, Туба се превръща в щастлив и здрав човек, който води природосъобразен начин на живот.  Какви здравословни проблеми имахте? Аз имах висок..

публикувано на 23.09.19 в 06:00

Чесънът възпрепятства развитието на раковите клетки

Чесънът има повече от 150 ценни съставки в съдържанието си, но най-важната сред тях е алицинът. Той се намира в цитоплазмата на клетката. Във вакуолите се намира ензим, който превръща по-сложните съединения в алицин. И за това най-полезен за здравето ни е чесънът, когато го смачкаме, разказва д-р Людмила Емилова. И както старите глави чесън,..

публикувано на 16.09.19 в 06:00

Плодолечението дава заряд, сила и енергия

13 години Татяна Стоянова посещава клиниката на д-р Людмила Емилова и споделя идеята за здравословен начин на живот в ежедневието си. През 2003-та година Татяна опитва за първи път лечебното гладуване с резервираното убеждение, че то е несъвместимо с нейното обичайно ниско кръвно. Много бързо обаче разбира, че режимът на плодове и чай я кара да..

публикувано на 09.09.19 в 06:00

Природосъобразният живот е разковничето да си здрав

Няколко сериозни диагнози и необходимостта от спазване на природосъобразен живот, но задължително под лекарски контрол. Това са причините българското семейство Манови, които от години живеят в САЩ, да потърсят  помощ от д-р Людмила Емилова. Здравейте! Каква е Вашата история накратко? Казвам се Красимир Манов, роден съм в България, но от 30 години..

публикувано на 02.09.19 в 15:45