"На светло" на 13 август с Емилия Николова

Общинският съвет на Варна заседава предпразнично. Решенията до момента обобщава Ваня Славова

Архитектът на промяната Явор Панев коментира съдбата на варненската „дупка”

Североизточният вятър вече задуха и морето се обръща – за какво да внимават плажуващите?

Парад на хвърчилата в небето на Аспаруховия плаж в края на седмицата. Какво е новото?

Международен салон на подводната фотография се организира за първи път в България. В тайнството на подводния свят ни пренася фотографска изложба в Градската художествена галерия във Варна

Открит урок по живопис се провежда тази вечер в рамките на Международния панаир на занаятите и изкуствата

Интервю с проф. Златко Златев, мениджър на Юнашкия салон във Варна

Всеки девети жител на планетата има повод да празнува Международния ден на левичарите


ВИЖТЕ ОЩЕ

"Новият ден" на 19 август

Ако се разходите по улица „Братя Миладинови” в частта и в близост до Община Варна, ще видите, че на мястото има засадени млади широколистни дървета.   Те са на разстояние от 2 до 5 метра едно от друго и са разположени предимно от страната на четните номера на улицата. Как изглеждат те и как се поддържат, чуйте в репортажа на Дана Момчилова . Ваня..

публикувано на 19.08.19 в 06:00

В "Улица "Събота" на 17 август

"Местни герои" - въвлечените в предстоящото Сърф състезание - лека аматьорска среща на плаж “Кабакум”. “Разговори на тротоара” - Кирил Хаджиев-Тино; Иван Ценков и Калоян Василев - за огнените шоу програми, новите техники за въртене на огън и запалването на искрата; “Сериалите на Златков” -  след като ни представи успешния сериал “Sence8”на..

публикувано на 17.08.19 в 12:34

В "Гравитация нула" на 16 август с Мартин Николов

- Фестивалът „Varna Rock 2019“ – разговор в студиото със Светлана Близнакова и Рали Велинов от група SEVI; - Баритонът Кирил Манолов в специално интервю за Радио Варна; - Радио Варна с награда от Българска асоциация на работодателите в областта на културата; - Почетни граждани на Варна – професор доктор Димитър Камбуров, композиторът професор Милко..

публикувано на 16.08.19 в 11:39

Разговори на тротоара: Мартин Николов

В рубриката "Разговори на тротоара" ви срещаме с интересните хора във Варна. Цветни са и хората в екипа на Радио Варна – познавате ги от ефира ни, от техните предавания и репортажите в програмата, но не познавате и тяхната друга страна – страната им на обикновени хора. Един от тях е Мартин Николов – автор и водещ на предаването за тежка музика..

публикувано на 15.08.19 в 16:10
Chart

#554 ТОП 20 (16.08.2019-23.08.2019)

публикувано на 15.08.19 в 13:58

"На светло" на 15 август с Емилия Николова

Варна празнува – репортаж от градските чествания Минаваме  „С 30 км/ч в града” - кампанията популяризира модели на безопасност на движението по пътищата Уникален   арт локомотив на БДЖ бе композиран във Варна. Какво символизира? Любовните графити на Варна през погледа на стажант-репортера  Дана Камбурова  „Варна Рок..

публикувано на 15.08.19 в 12:16

"Новият ден"на 15 август с Мариела Димитрова

В празничния за Варна ден ще ви запознаем с пловдивчанката Мария Иванова, която избра да живее във Варна. За този житейски избор, за местните традиции, които я изненадаха, какво от Пловдив й липсва във Варна и как празнува имения си ден, чуйте в 8.10 часа. Рибарско корабче, плавало някога по Дунав, а днес оборудвано с образователни игри и екрани с..

публикувано на 15.08.19 в 07:15