Здрави и спокойни са децата, родени след плодолечение при д-р Емилова

Тотална промяна  се случва в живота на бившата гимнастичка Милена Георгиева от  София след срещата и с д-р Людмила Емилова.

Първата ми среща с д-р Емилова беше след тежка бременност и раждане. Качих 30 килограма. Възстановяването беше трудно и тежко. Така реших да опитам в клиниката на д-р Емилова.

В началото беше трудно. Чувствах се отпаднала и с много тежко главоболие. Не можех да търпя никого около мен - музика, светлина, шум не понасях. Затварях се в стаята и мислех, че правя огромна грешка

На третия ден обаче се случи чудо. Събудих се без главоболие и почувствах прилив на енергия. Всяка сутрин  лекцията на д-р Емилова ме зареждаше и ми даваше сила да продължа.

Така при първото гладуване свалих 14-15 кг .

Промених си тотално начина на живот, начина на мислене, начина на  хранене и  отношението си към близки, семейство и природа.

Снимка

В клиниката не сте сама този път ?

Тук съм с моята дъщеричка, която е на 11 години. От самото забременяване и преди това бях на глад при д-р Емилова, за да изчистя организма и бременността да е по-лека и бебенцето да се роди здраво.

Разликата между двете деца е огромна! Синът ми плачеше и беше много неспокоен, аз също. Дъщеричката ми от раждането си още  е много спокойно, не боледува до ден днешен и е много по-здрава.  С огромно внимание и отношение е към живота - спортува, храни се здравословно и тн

А в къщи спазвате ли препоръките на д-р Емилова за природосъобразен начин на живот?

В къщи се старая да спазвам, но не да налагам. Да давам личен пример, но все пак децата ходят на училище, на тренировка, на лагери и там няма фрешове,  крем-супи и смутита. Трябва да има от всичко по малко. Иначе сме тук при докторката и ето моята дъщеричка изкара 24 часа на фрешове и плодове, след което захранваме с леки храни. Тя сама усеща колко по-добре се чувства. Даваме шанс на добрия начин на живот.

Вие самата някакви заболявания имахте ли?

О, дори съм забравила за тези неща.

В клиниката от постъпването ми се води картотека, но аз съм забравила за голяма част от моите оплаквания и болести.

Те са били по цялото тяло - вътрешни органи, опорно-двигателен апарат, други болки ..По време на първото ми гладуване от цялото ми тяло се отделяха секрети - от ушите тъмна течност, през гениталиите също. Оказа се, че съм имала кистичка, за която не знаех. Силно притеснена отидох при докторката за помощ и тя ме успокои, че организмът отделя всичко, което не му е нужно и трябва да бъде изчистен по този начин.

  Лично препоръчвам на  всекиго да дойде тук в клиниката при д-р Емилова.

Снимка

 Защото сам се гладува трудно - в къщи максимум три дни се издържа и започва безразборно хранене и стават големи бели. Затова трябва в клиниката, че да се направят необходимите изследвания  и  прегледи. Много добре ни обгрижват всички тук. Правим разходки, екскурзии, целодневно имаме  занимания, сутрешна гимнастика, йога, пилатес.., а ако не желаете да бъдете активни, то може да си почивате.

Клиниката на д-р Людмила Емилова до края на месец август е в курорта Боровец.

Телефонът за връзка с нейния екип е: 0888 951 288

Още информация има на сайта: emilova.org


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

С блага дума и обяснение д-р Емилова прави магия

В Клиниката на д-р Людмила Емилова само час преди да отпътуват за Далас се срещаме с две дами от България. Това са  Силвия от София и нейната дъщеря Елица Касабова. Те  са сбъднали своята американска мечта и няма от какво да се оплачат. Тогава какво ги е довело в България и то при д-р Емилова чуйте в звуковия файл Наши приятели ни разказаха..

публикувано на 12.10.19 в 19:50

Клиниката на д-р Емилова е точното място с точните лекари, за да си здрав

Таня и Атанас Атанасови от години вече живеят в САЩ. Те се връщат в родината си, за да намерят "точните лекари" в клиниката на д-р Людмила Емилова. За докторката те четат и слушат още зад океана и със 100 процента вяра идват при нея.  Семейството знае, че в основата на здравето е правилното хранене, но идват в клиниката, за да научат тънкостите и..

публикувано на 06.10.19 в 20:11

Д-р Емилова: Профилактиката е на първо място

Клиниката на д-р Людмила Емилова  отново е  край морето – в хотел Аква Азур край Варна. Най-нетърпеливите пациенти вече са там. Екипът започва сезона със свежи сили За разлика от предходни години, сега започваме по-рано, през септември. Имаме желание пациентите да се възползват от все още хубавото слънце, да се къпят в морето – водата..

публикувано на 29.09.19 в 19:05

Природосъобразният начин на живот е път към здраве и щастие

Туба Димитриу е от Турция, но живее в Кипър. Водена от желанието за здравословен начин на живот. Туба е сред доволните пациенти на д-р Емилова. На 42 години от пациент с хронични заболявания, Туба се превръща в щастлив и здрав човек, който води природосъобразен начин на живот.  Какви здравословни проблеми имахте? Аз имах висок..

публикувано на 23.09.19 в 06:00

Чесънът възпрепятства развитието на раковите клетки

Чесънът има повече от 150 ценни съставки в съдържанието си, но най-важната сред тях е алицинът. Той се намира в цитоплазмата на клетката. Във вакуолите се намира ензим, който превръща по-сложните съединения в алицин. И за това най-полезен за здравето ни е чесънът, когато го смачкаме, разказва д-р Людмила Емилова. И както старите глави чесън,..

публикувано на 16.09.19 в 06:00

Плодолечението дава заряд, сила и енергия

13 години Татяна Стоянова посещава клиниката на д-р Людмила Емилова и споделя идеята за здравословен начин на живот в ежедневието си. През 2003-та година Татяна опитва за първи път лечебното гладуване с резервираното убеждение, че то е несъвместимо с нейното обичайно ниско кръвно. Много бързо обаче разбира, че режимът на плодове и чай я кара да..

публикувано на 09.09.19 в 06:00

Природосъобразният живот е разковничето да си здрав

Няколко сериозни диагнози и необходимостта от спазване на природосъобразен живот, но задължително под лекарски контрол. Това са причините българското семейство Манови, които от години живеят в САЩ, да потърсят  помощ от д-р Людмила Емилова. Здравейте! Каква е Вашата история накратко? Казвам се Красимир Манов, роден съм в България, но от 30 години..

публикувано на 02.09.19 в 15:45