Природосъобразният живот е разковничето да си здрав

Няколко сериозни диагнози и необходимостта от спазване на природосъобразен живот, но задължително под лекарски контрол. Това са причините българското семейство Манови, които от години живеят в САЩ, да потърсят  помощ от д-р Людмила Емилова.

Здравейте! Каква е Вашата история накратко?

Казвам се Красимир Манов, роден съм в България, но от 30 години живея в САЩ.

Напоследък имам сериозни медицински проблеми -сърдечна недостатъчност. Имам два инфаркта и операция на сърцето, при която е сменена една клапа.

Какво беше конкретната причина, за да дойдете в клиниката?

Четохме много в интернет за доктор Емилова, знаем от приятели, които са посещавали  нейната клиника, и те са с много добри впечатления от престоя си в нея. Така решихме, че най-добрата алтернатива  за мен е това здравословно хранене. За мен то трябва да е под лекарски контрол.

Фактически за дванадесет дена то имаше невероятни резултати, продължава разговора съпругата на г-н Манов.

Дойдохме с големи надежди и големи очаквания, а резултатите надминаха и надеждите, и очакванията ни. 

Красимир свали 10 килограма за 10 дни. Това е изключително постижение като се има предвид, че той продължава да се храни, а сваля килограми като продължава да взема инсулин и неговите лекарства.

Колко единици взема на ден?

Той вземаше на ден около 70 единици инсулин. От последните 12 дни, през които сме тук, е взел общо 10 единици за 10 дена. Той има инсулинова помпа, която спряха на втория ден. Така от втория ден чак на шестия взе две единици и преди два дена взе още осем единици. Това е било за целия ни престой, който до днес е 12 дни.

   СнимкаА с другите лекарства как е?

Другите лекарства не ги  взима.

Те за какво бяха?

Другите лекарства бяха за сърцето, за отводняване. Той взимаше силни лекарства, две до три, в зависимост от това какви са му килограмите, за да се помогне на отводняването. В момента взема само едно от лекарствата и то е най-слабото.

Колко лекарства вземаше изобщо в началото?

Искате ли да ви покажа? Те нямат брой.

Цялата чантичка?

Цялата чантичка. 8 или 10 лекарства в зависимост от дневното състояние. В момента взима едно лекарство за отводняване, инсулинът е спрян, и едно лекарство за разреждане на кръвта, което ще е до края на живота, защото предпазва от нов инфаркт.

Вие сега се чувствате добре и се усмихвате щастливо

Да, и се надявам и занапред да е така. Защото сме решили и в къщи да продължим така.

В Америка?

Да. В Америка. Д-р Емилова ще ни даде рецептурник как да продължаваме това природосъобразно хранене, защото то за момента е разковничето.

Както ви казах ние знаехме за този клиника преди това, но цялото обслужване, цялата грижа надмина абсолютно нашето очакване.

И ние най-сърдечно благодарим на д-р Емилова, на д-р Милев, д-р Тошева. На целия екип, който е изключителен, подбран и толкова бяха сърдечни, толкова бяха загрижени.

И не защото сме дошли да отслабваме, а защото искаме да бъдем  здрави. И за да имаме по-квалитетен живот.

Нямам думи, за да им пожелая от сърце и от душа всичко най-добро,  от сега нататък само успехи. Ние сме безкрайно доволни и безкрайно благодарни.


Клиниката на д-р Людмила Емилова  от 20 септември отново  е край Варна  в хотел "АКВА АЗУР".

Телефонът за връзка с нейния екип е: 0888 951 288

Още информация има на сайта: emilova.org


Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Защо крушата може да замести кафето?

В средата на есента ще говорим за един плод с древна история – за крушите. Д-р Емилова, винаги ли присъстват на вашата трапеза? Много често в този сезон с тях започвам деня, т.к. в нашето село имаме много круши, а те са изключително ценни и полезни плодове. В Китай са обожествявали крушата като вечно дърво, защото е имало круши,..

публикувано на 21.10.19 в 11:27

С блага дума и обяснение д-р Емилова прави магия

В Клиниката на д-р Людмила Емилова само час преди да отпътуват за Далас се срещаме с две дами от България. Това са  Силвия от София и нейната дъщеря Елица Касабова. Те  са сбъднали своята американска мечта и няма от какво да се оплачат. Тогава какво ги е довело в България и то при д-р Емилова чуйте в звуковия файл Наши приятели ни разказаха..

публикувано на 12.10.19 в 19:50

Клиниката на д-р Емилова е точното място с точните лекари, за да си здрав

Таня и Атанас Атанасови от години вече живеят в САЩ. Те се връщат в родината си, за да намерят "точните лекари" в клиниката на д-р Людмила Емилова. За докторката те четат и слушат още зад океана и със 100 процента вяра идват при нея.  Семейството знае, че в основата на здравето е правилното хранене, но идват в клиниката, за да научат тънкостите и..

публикувано на 06.10.19 в 20:11

Д-р Емилова: Профилактиката е на първо място

Клиниката на д-р Людмила Емилова  отново е  край морето – в хотел Аква Азур край Варна. Най-нетърпеливите пациенти вече са там. Екипът започва сезона със свежи сили За разлика от предходни години, сега започваме по-рано, през септември. Имаме желание пациентите да се възползват от все още хубавото слънце, да се къпят в морето – водата..

публикувано на 29.09.19 в 19:05

Природосъобразният начин на живот е път към здраве и щастие

Туба Димитриу е от Турция, но живее в Кипър. Водена от желанието за здравословен начин на живот. Туба е сред доволните пациенти на д-р Емилова. На 42 години от пациент с хронични заболявания, Туба се превръща в щастлив и здрав човек, който води природосъобразен начин на живот.  Какви здравословни проблеми имахте? Аз имах висок..

публикувано на 23.09.19 в 06:00

Чесънът възпрепятства развитието на раковите клетки

Чесънът има повече от 150 ценни съставки в съдържанието си, но най-важната сред тях е алицинът. Той се намира в цитоплазмата на клетката. Във вакуолите се намира ензим, който превръща по-сложните съединения в алицин. И за това най-полезен за здравето ни е чесънът, когато го смачкаме, разказва д-р Людмила Емилова. И както старите глави чесън,..

публикувано на 16.09.19 в 06:00

Плодолечението дава заряд, сила и енергия

13 години Татяна Стоянова посещава клиниката на д-р Людмила Емилова и споделя идеята за здравословен начин на живот в ежедневието си. През 2003-та година Татяна опитва за първи път лечебното гладуване с резервираното убеждение, че то е несъвместимо с нейното обичайно ниско кръвно. Много бързо обаче разбира, че режимът на плодове и чай я кара да..

публикувано на 09.09.19 в 06:00