Благотворителна изложба на талантливите деца на Сдружение Арт-Визия

| обновено на 03.10.19 в 13:02

Сдружение Арт-Визия има удоволствието да покани всички ценители на детското творчество на БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА, в подкрепа на малките художници от сдружението. Заповядайте да разгледате и отнесете частица от великолепната колекцията от рисунки, сътворени през учебните години и творческите пленери. За 12-та поредна година Арт- Визия създава условия на децата да следват мечтите си . Да не забравят, че всичко създадено с любов, труд и старание, в една подкрепяща среда, е стълбичката към успеха!

Ще Ви очакваме на изложбата - с усмивка и добро настроение!

Събитието е част от програмата на Радио Варна в подкрепа на талантливи деца и младежи.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Европейския международен конкурс за детска песен „Златни искри“

На 19 и 20 октомври във Варна предстои седмото издание на Европейския международен конкурс за детска песен „Златни искри“. Той се провежда ежегодно във Варна, в две конкурсни линии - за песен и за изпълнител. Този конкурс е единствен по рода си в страната - международен конкурс за песен, създадена от професионални автори. Тази година..

обновено на 17.10.19 в 09:51

Сродните души - три гледни точки към темата. Кръгла маса

3 ноември, неделя, Концертно студио на Радио Варна, от 10:00 ч. до 17:00 ч. Фондация "Слово" ви представя тема с продължение - СРОДНИТЕ ДУШИ. Тази тема беше дискутирана първо на конференцията, организирана от фондацията през септември, след това на публично четене на неделната беседа "Сродните души" от Учителя Петър Дънов и поради големия интерес..

публикувано на 15.10.19 в 09:10

Да се пренесеш в света на танца

Школата “Let’s Dance” ви кани да се разтоварите от проблемите на ежедневието и да се пренесете в света на танца. Ако все още не сте се запознали с магията на социалните танци, ако искате да изживеете нова емоция и да внесете разнообразие в своето ежедневие, това е мястото и моментът. Чрез танца можеш да изразиш всичките си емоции при това..

публикувано на 18.09.19 в 11:39