Как да бъдем въздействащи и убедителни пред публика?

Varna Toastmasters - Среща №11 в Арт салона на Радио Варна

| обновено на 14.10.19 в 09:56

14 октомври, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 18:30 часа

Varna Toastmasters е първият Toastmasters клуб на българското Черноморие и първия клуб в цял свят, в който срещите се провеждат на български език. Екипът на Varna Toastmasters расте с пълни обороти и набира членове, които са готови да развият своите умения за говорене пред публика. Скъпи Toastmaster-и и приятели на Varna Toastmasters,

Срещите на Varna Toastmasters са отворени и за гости (напълно безплатен и свободен достъп).
👉 Разберете повече за нас: bit.ly/About-Varna-Toastmasters
👉 Вижте как протече нашата първа демонстрационна среща: bit.ly/Varna-Toastmasters-Demo
💡 За кого е събитието и защо да станеш част от Varna Toastmasters?

Най-големият страх за повечето хора е да говорят пред публика. Toastmasters е начин да подобрите ефективността на вашата комуникация като говорите в приятелска аудитория и получавате полезна обратна връзка, за да подобрите уменията си за публично говорене.

Ако искаш да се научиш:
👉 Как да разчупиш леда и да започнеш да говориш пред публика
👉 Как да подготвиш реч, за да бъде тя полезна и увлекателна
👉 Как да работиш с езика на тялото си и да подобриш начина си на изразяване
👉 Как да бъдеш убедителен по време на дискусия и да вдъхновиш аудиторията с твоите идеи

🔔 Потвърдете своето присъствие като попълните тази форма: https://forms.gle/yukYRA8pF5ZuxkmLA
Очакваме те!

Ако имате въпроси свържете се с нас на varnatoastmasters@gmail.com или като ни изпратите съобщение в нашата Facebook страница facebook.com/varnatoastmasters.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Урологът: Мъжете над 50 г. да се изследват за рак на простатата

Статистиката на заболелите от рак на простатата у нас показва, че честотата на това заболяване изправерва дори рака на белия дроб. Близо 6000 са хоспитализираните с тази диагноза, малко над 1000 са починалите - това съобщи във Варна проф.Чавдар Славов - онкоуролог от университетската болница „Царица Йоанна”, който участва в 10-то юбилейно издание..

публикувано на 17.10.19 в 16:36

100 години от създаването на войнишкия паметник в с. Щипско отбелязаха днес

100 години от създаването на паметника на загиналите във войните отбелязаха днес в село Щипско. Жители и гости поднесоха венци и цветя на монумента, който се намира в центъра на населеното място. Войнишкият паметник е изграден през 1919 г. Инициативен комитет през 2015 г. събира дарения, с които се построяват нови две плочи, на които са написани..

публикувано на 17.10.19 в 16:09

България губи 140 млн. лева от "симптома на прегарянето у работниците"

Загубите за бизнеса в България заради така наречения "симптом на прегарянето у работниците" възлизат на 140 милиона лева, сочат проучванията на Националния статистически институт. Половината от болничните в страната се дължат на стреса на работното място, а за 30% от молбите за напускане причината е отново заради синдрома на прегарянето. Тези данни бяха..

публикувано на 17.10.19 в 16:02

Слънчево и топло за сезона - поне до изборите

В следващите 7 дни времето ще остане без съществена промяна – с променлива облачност, по-значителна в часовете след полунощ, сутринта с образуване на мъгла или ниска слоеста облачност. Това съобщи за Радио Варна дежурният синоптик Соня Калайджиева. До обяд на повечето места облачността постепенно ще се разкъсва и намалява и в следобедните часове ще..

публикувано на 17.10.19 в 15:37

18-и октомври: Европейски ден за борба с трафика на хора

Информационна кампания по повод 18-и октомври - Европейски ден за борба с трафика на хора, започва във Варна. Тя е организирана от общинската дирекция „Превенции“, съвместно с местната и националната комисии за борба с трафика на хора. Партньори са превантивни клубове от I ЕГ, III ПМГ „Акад. Методий Попов“, IV ЕГ „Фредерик Жолио-Кюри“, ГПЧЕ „Йоан Екзарх“,..

публикувано на 17.10.19 в 15:13

Арменската общност иска избор на нов архиерей

Епархийският съвет на Арменската апостолическа епархия в България сваля своето доверие от служебно назначения архиерейски наместник епископ Татев Акобян, заради поведението му, което е изчерпало възможния диалог. Това се казва в позиция на съвета, оповестена във Варна от Антраник Шакариян  - председател на Епархийския съвет в България (повече..

публикувано на 17.10.19 в 15:11

Нови изисквания за отглеждането на животни в личните дворове

Максималният брой прасета, които могат да бъдат отглеждани в лични дворове, ще бъде намален от пет на три. Това предвиждат проектопромени в Наредбата за ветеринарномедицинските изисквания. Африканската чума по свинете налага въвеждането на нови мерки за биосигурност, в това число и в стопанствата тип "заден двор". Освен че ще намалят прасетата,..

публикувано на 17.10.19 в 14:40