Клиниката на д-р Емилова е точното място с точните лекари, за да си здрав

Таня и Атанас Атанасови от години вече живеят в САЩ. Те се връщат в родината си, за да намерят "точните лекари" в клиниката на д-р Людмила Емилова.

За докторката те четат и слушат още зад океана и със 100 процента вяра идват при нея. 

Семейството знае, че в основата на здравето е правилното хранене, но идват в клиниката, за да научат тънкостите и да поправят грешките, които са допускали:

Причината, за да дойдем в България, е нашето здравословно състояние, разказва Таня Атанасова.

Но основното е, че четях колко хората са доволни, щастливи и  оздравяват при д-р Емилова, допълва тя.

Снимка

Вие с какъв проблем дойдохте?

Аз имам ревматоиден артрит. В САЩ  ми приложиха нужното лечение, но нямаше ефект. Не можех да стъпвам и затова реших да дойда при д-р Емилова.

Каква програма направихте?

Десет дни на плод и чай. Но преди клиниката направих 15 дни в САЩ, за да се уверя, че програмата работи.Разбрах, че има резултат  и дойдохме тук.

Хвърлих проходилки, хвърлих бастуни, всички помощни средства съм изоставила. Ето вече мога да ходя и да изкачвам стълбите спокойно.

Когато Ви видях за първи път изобщо не очаквах, че сте имали такъв проблем

О, не можех да стъпя, спях седнала на стола и само плачех от болка. Толкова зле бях.

И съм толкова благодарна на д-р Емилова! Ние знаехме за нея, не чуваме за първи път, но все отлагаме

Благодарни сме изключително много и на д-р Красимир Милев - той е истинско бижу, както и самата д-р Емилова. Просто един букет са целия екип! 

И много, много сме им благодарни!

Снимка

Атанас,  Вие защо сте тук?

Аз имам проблеми със сърцето и болни бъбреци. Започнах тази плодова диета, захраних се и всички тези заболявания отшумяват.  Петдесет години имах хроничен гастрит и спря да ме дразни. Краката спряха да отичат на втория ден. Бъбреците спряха да ме болят и така нататък.

То е като магия да влезеш тук! Всичко, всичко лошо си заминава.

Трябва време, естествено, за пълното лечение, но дори началото ти показва, че си дошъл на точното място при точните лекари.

За да можеш да се излекуваш и да станеш нормален човек, трябва да се храниш здравословно. Това е в основата на всички заболявания.

Тук разбрахме, че всички заболявания се лекуват с гладолечение и правилно хранене, за което ни насочи д-р Емилова.  Това е правилното хранене.

Ще ви бъде ли трудно в Америка да се храните по този начин?

Снимка

Не, изобщо няма да е трудно там, защото в Америка има всичко. Това е страната, където каквото пожелаеш, можеш да го намериш.

По-трудно е да се намери точно чистата храна, но когато човек търси я намира.

Успяхте ли да научите тънкостите за здравословния живот?

Таня: О, да успяхме. И съм от сърце благодарна на д-р Емилова, че ми показа грешките, които съм допускала.

Научихме, защо не трябва да използваме храни от животински произход. Разбрахме, че трябва да сме уверени, в това което правим.

Със сто процента вяра съм дошла, че ще успеем.

Атанас: Аз си изградих такъв девиз: Храната ни разболява, храната трябва да ни излекува.

В основата е правилното хранене. От там започва нормалния живот на човека - без болки, без притеснения, че нещо ще се случи.


Клиниката на д-р Емилова е в хотел „Аква азур“ край Варна.

Телефонът за връзка със секретарите е: 0888 951 288.

Повече информация вижте на страницата: www.emilova.orgВИЖТЕ ОЩЕ

Защо крушата може да замести кафето?

В средата на есента ще говорим за един плод с древна история – за крушите. Д-р Емилова, винаги ли присъстват на вашата трапеза? Много често в този сезон с тях започвам деня, т.к. в нашето село имаме много круши, а те са изключително ценни и полезни плодове. В Китай са обожествявали крушата като вечно дърво, защото е имало круши,..

публикувано на 21.10.19 в 11:27

С блага дума и обяснение д-р Емилова прави магия

В Клиниката на д-р Людмила Емилова само час преди да отпътуват за Далас се срещаме с две дами от България. Това са  Силвия от София и нейната дъщеря Елица Касабова. Те  са сбъднали своята американска мечта и няма от какво да се оплачат. Тогава какво ги е довело в България и то при д-р Емилова чуйте в звуковия файл Наши приятели ни разказаха..

публикувано на 12.10.19 в 19:50

Д-р Емилова: Профилактиката е на първо място

Клиниката на д-р Людмила Емилова  отново е  край морето – в хотел Аква Азур край Варна. Най-нетърпеливите пациенти вече са там. Екипът започва сезона със свежи сили За разлика от предходни години, сега започваме по-рано, през септември. Имаме желание пациентите да се възползват от все още хубавото слънце, да се къпят в морето – водата..

публикувано на 29.09.19 в 19:05

Природосъобразният начин на живот е път към здраве и щастие

Туба Димитриу е от Турция, но живее в Кипър. Водена от желанието за здравословен начин на живот. Туба е сред доволните пациенти на д-р Емилова. На 42 години от пациент с хронични заболявания, Туба се превръща в щастлив и здрав човек, който води природосъобразен начин на живот.  Какви здравословни проблеми имахте? Аз имах висок..

публикувано на 23.09.19 в 06:00

Чесънът възпрепятства развитието на раковите клетки

Чесънът има повече от 150 ценни съставки в съдържанието си, но най-важната сред тях е алицинът. Той се намира в цитоплазмата на клетката. Във вакуолите се намира ензим, който превръща по-сложните съединения в алицин. И за това най-полезен за здравето ни е чесънът, когато го смачкаме, разказва д-р Людмила Емилова. И както старите глави чесън,..

публикувано на 16.09.19 в 06:00

Плодолечението дава заряд, сила и енергия

13 години Татяна Стоянова посещава клиниката на д-р Людмила Емилова и споделя идеята за здравословен начин на живот в ежедневието си. През 2003-та година Татяна опитва за първи път лечебното гладуване с резервираното убеждение, че то е несъвместимо с нейното обичайно ниско кръвно. Много бързо обаче разбира, че режимът на плодове и чай я кара да..

публикувано на 09.09.19 в 06:00

Природосъобразният живот е разковничето да си здрав

Няколко сериозни диагнози и необходимостта от спазване на природосъобразен живот, но задължително под лекарски контрол. Това са причините българското семейство Манови, които от години живеят в САЩ, да потърсят  помощ от д-р Людмила Емилова. Здравейте! Каква е Вашата история накратко? Казвам се Красимир Манов, роден съм в България, но от 30 години..

публикувано на 02.09.19 в 15:45