"Новият ден" на 22 октомври с Емилия Николова

Към новия ден
Снимка: Емилия Николова

Скенер на абсурда – за цената на моралните щети, за епидемията от нехайство към пациента, за прага на отговорност... За всичко това разговаряме с адвоката по медицинско право Олга Томова-Куцарова, председател на Сдружението за равни права в здравеопазването

Визия за Варна в интервюто с новоизбрания председател на Камарата на строителите

Директна среща с гуруто на директния маркетинг Дрейтън Бърд

След първо място на фестивал във Варна, анимацията „Задачи за деня” стана претендент за „Оскар”, научаваме от режисьора Петя Златева

За удовлетворението да помагаш на хора в нужда и за заряда на младите доброволци от БЧК-Варна - в срещата с Нурхан Фехим и Тодор Тачев 

ВИЖТЕ ОЩЕ

"POST FACTUM" на 22 ноември с Емилия Николова

Коя е основната версия на Районната прокуратура в Генерал Тошево за натровените деца от Кардам? За втори път майки от "Системата ни убива" искат главата на Валери Симеонов. Има ли външна намеса в протестите им? 20 години България в ЦЕРН - кое е най-голямото откритие на международния екип? Украсиха Варна празнично и градът ще свети,  докато цъфнат..

публикувано на 22.11.19 в 15:49

ГРАВИТАЦИЯ НУЛА на 22 ноември със Светлана Вълкова

„Физика на тъгата“: филм–събитие на Теодор Ушев по романа на Георги Господинов Искра Благоева – „Черни картини от радостни събития“ Актьорът Стоян Радев за театъра и политиката „Фрагменти от Рая“ – живопис на Цветан Лазаров Експозиция икони на Атанас Атанасов и Станимир Желев Седмица на португалската култура във..

публикувано на 22.11.19 в 13:45

"Новият ден"на 22 ноември с Мариела Димитрова

„Зелен петък“ за събиране на шишенца от парфюми за рециклиране организира Обществения център за околна среда и устойчиво развитие във Варна. Инициативата започна преди няколко седмици и „зелените“ петъци набират скорост. Всеки донесъл шише за рециклиране ще има възможност да си избере книга или списание срещу символичната цена от 1 лев. Книгите са..

публикувано на 22.11.19 в 07:10
Chart

#566 ТОП 20 (22.11.2019-29.11.2019)

публикувано на 22.11.19 в 06:57

"Post Factum" с Валери Великов, на 21 ноември

Системата "бонус-малус" отново възкръсна. Ще се стигне ли до цена на Застраховка "Гражданска отговорност" от 1200 лева и ще има ли реално намаление за изрядните шофьори? Коментираме със специалиста по пътна безопасност Настимир Ананиев. В началото на прехода се питахме "Кога ще ги стигнем американците?". В края на прехода вече започваме да се питаме..

публикувано на 21.11.19 в 15:55

"Новият ден" на 21 ноември 2019 г. с Димитрина Дончева

По какъв начин читалището може да бъде част от възпитанието на децата и да играе важна роля в предаването на българските традиции? Каква е ролята на фестивалите за привличането на туристи в България? От какво се нуждае Центърът за социална рехабилитация и интеграция „Живот под дъгата” за деца с аутизъм във Варна? Днес ще се..

публикувано на 21.11.19 в 06:00

"Море и бряг" с Валери Великов, на 20 ноември

Как може да бъде решен проблемът с отпадните черупки от рапани и миди? Какво означава за промишлените риболовци увеличението на квотата на калкана за България? Ще бъдат ли зонирано скоро Черно море? Отговорите търсим с председателя на Консултативния съвет за Черно море и шеф на Асоциация БГ ФИШ Йордан Господинов. Военноморското училище "Никола Йонков..

публикувано на 20.11.19 в 10:18