Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лечков се цели в престола

Автор:

Първият вицепрезидент на футболната ни централа Йордан Лечков е подал жалба в съда срещу новия бос на централата Михаил Касабов.

“По закон първият вицепрезидент заема поста на президента. Аз не съм подавал оставка, нито писмено съм се отказал. Законите трябва да се спазват”, каза Йордан Лечков. Той отказа да дава повече подробности, като се измъкна с коментара, че сега има много важна работа свързана с националния отбор.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ВИДЕО: Рея Кирчева и Габи Джолева донесоха сребърни медали във Варна

Две млади и чаровни дами от Варна спечелиха сребърни медали от държавното първенство по бадминтон. Шампионатът се проведе в Ст. Загора, а Рея Кирчева и Габриела Джолева станаха вицешампионки до 17 години на България. Щастливи и емоционални двете ни разказват за участието си. Габриела Джолева Рая Кирчева

публикувано на 24.04.24 в 11:50

Петър Колев пое Монтана

Петър Колев е новият старши треньор на ПФК Монтана. Договорът му с клуба е за година и половина. 49-годишният специалист заменя на поста Николай Митов, който разтрогна по взаимно съгласие. Дебютът на бившия наставник на Берое ще бъде в събота срещу лидера в класирането Спартак (Варна). .

публикувано на 24.04.24 в 10:36

Боксьорките на България перфектни в Белград

Женският ни национален отбор продължава с перфектното си представяне на Европейското първенство в Белград. Светлана Каменова донесе нова, впечатляваща победа на ринга в сръбската столица. В категория до 57 килограма европейската вицешампионка и трета в света българка се класира по безапелационен начин на полуфинал. Под наставленията на Борислав..

публикувано на 24.04.24 в 10:35

"Левски" на победа от титлата

Волейболистите на Левски София поведоха във финалната серия с 2-0 победи. Те се наложиха над ЦСКА с 3:1 (25:20, 30:28, 19:25, 25:22) във втората среща.В първия мач "сините" спечелиха с 3:2 гейма. Третата среща е на 26 април (петък) от 19:00 часа в зала "Левски София".

публикувано на 24.04.24 в 10:34

Равен резултат за 15-годишните национали

Юношеският национален отбор на България до 15 г. завърши наравно 1:1 с връстниците си от Косово в приятелски мач, игран в Прищина. Двата отбора ще се срещнат отново в четвъртък, 25 април, от 16:00 ч. Първата проверка помежду им се изигра на изключително тежък терен заради силния дъжд, изсипал се над косовската столица. И двете попадения паднаха..

публикувано на 24.04.24 в 10:33

Една легенда в тениса на маса отбеляза 90 години

Иван Василев е легендарна фигура в спорта тенис на маса за Варна и България. Остава непобедим в годините в градските първенства. Национален състезател в продължение на пет години, с участия на много турнири и спечелени много награди. Само преди 48 часа Иван Василев отпразнува своя 90-годишен юбилей. Заедно с вас се връщаме в спомените му..

публикувано на 23.04.24 в 11:50

Дончич напусна Локомотив /София/, Балъков го наследява

Локомотив София освободи Данило Дончич.Ръководството на клуба взе решение да се раздели с досегашния старши треньор на клуба. С него си тръгват още помощник-треньорът и главен анализатор на тима Ивайло Захариев, треньорът на вратарите Владимир Манолков, както и кондиционният специалист Николай Георгиев.Начело на тима застава легендата на българския..

публикувано на 23.04.24 в 10:24