Радио Варна - другата сцена!

Представяне на "Записки от селската кръчма" на Николай Илчевски

На 21 май от 18.30 часа в Арт салона на Радио Варна ще бъде представeна новата книга на Николай Илчевски "Записки от селската кръчма". Издателство „Алитеа“ има честта да представи първия голям сборник от разкази на писателя, който се прочу с нестандартните..

обновено на 20.05.19 в 21:45

Кирилицата е много повече от това, което досега сме знаели

10 май, петък, Арт салона на Радио Варна, 18.00 часа Представяне на книгата "КИРИЛИЦА - Тайни от дълбините на езика български" и дискусия с автора . Представяне на една любопитна книжчица, която е малка по обем, но огромна по съдържание и..

обновено на 10.05.19 в 13:14

Пролетен салон на изкуствата 2019 представя „Книга за Никола Радев“

Пролетен салон на изкуствата - Варна 2019 представя „Книга за Никола Радев“. Никола Радев е най-стойностният български маринист. В неговите творби с военноморски теми..

обновено на 19.04.19 в 16:32

Премиера на монографията „Нови художествени практики във Варна“ от д-р Ирена Димитрова

Второто издание на Пролетния салон на изкуствата е за всички любители на музиката, литературата и танца. Събитието се провежда под патронажа на кмета на Община Варна Иван Портних и с благословията на Варненския и Великопреславски митрополит..

обновено на 08.04.19 в 06:51

ДУМИ ОТ ДЪЛГИЯ ПЪТ - представяне на книга за поета Борис Христов

Второто издание на Пролетния салон на изкуствата е за всички любители на музиката, литературата и танца. Събитието се провежда под патронажа на кмета на Община Варна Иван Портних и с благословията на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан...

обновено на 03.04.19 в 10:00

ГОВОРЕЩИЯТ С КАМЪНИ Валери Станков

Представяне на стихосбирката "Говорещият с камъни" на Валери Станков. ЕДНО БУКЕТЧЕ МОМИНИ СЪЛЗИ ... от пропасти ли с преспи мръснобели, през острите бодили на плета ще кажеш, че я дърпаха с ченгели! – и цялата във дрипи – пролетта, из дворчетата..

публикувано на 21.03.19 в 18:31

"Забранено за тъщи" - с много хумор представя Баба Либертина

Представяне на първата книга на Димитринка Костелянчик "Забранено за тъщи". Всички любители на хумористичната поезия могат да открият Димитринка в интернет пространството, където публикува под творческия псевдоним Баба Либертина .  ПРЕЛЮДИЯ 10 години..

обновено на 19.03.19 в 15:08

„Умно майче, богата майка“ във Варна - премиера

06 март, сряда, Арт салон на Радио Варна, голяма зала, 18.30 часа  Издателска къща "Жануа’98" ви кани на представянето на книгата „Умно майче, богата майка“ на Кимбърли Палмър. Представят Мая Вуцова и Zhana Ivanova Книгата ще можете да закупите на..

обновено на 05.03.19 в 19:04

Представяне на книгата "Приказки отвъд мъглите", част 2

Представяне на новата книга на Ана Стефанова от издателство Gaiana book&art studio с изложба на илюстрации. Водещ Рада Петрова. Светът го навиват с ключе през лятото. Така за всяко нещо си има точен момент. Пружините му се въртят и денем, и нощем..

обновено на 07.12.18 в 13:06

Красимир Чернев представя "Портрет на морски фар по залез"

Красимир Чернев представи новата си стихосбирка "Портрет на морски фар по залез" в Арт салона на Радио Варна. "За мен брегът е този, който е надвесен над залива. Това е истинския бряг. Морето е присъствало в стиховете ми и тогава, когато не съм..

публикувано на 05.12.18 в 19:45