Радио Варна - другата сцена!

„Умно майче, богата майка“ във Варна - премиера

| обновено на 05.03.19 в 19:04

06 март, сряда, Арт салон на Радио Варна, голяма зала, 18.30 часа 

Издателска къща "Жануа’98" ви кани на представянето на книгата „Умно майче, богата майка“ на Кимбърли Палмър. Представят Мая Вуцова и Zhana Ivanova

Книгата ще можете да закупите на място.„Истината е, че ние жените и особено – мамите – ежедневно се разпореждаме с доста пари, което се отразява не само на нас, но и на нашите семейства. Всъщност изследванията сочат, че жените (и най-вече майките) имат гигантска мощ, що се отнася до парите в семейството: според „Фиделити“ по-голямата част (85%) от покупките на потребители се правят от жени, като пак ние – жените – влияем на 95% от покупките на стоки и храни въобще. През 2020 г. жените ще контролират 2/3 от богатството на страната, а същевременно 90% от нас ще управляват финансите си сами през някаква част от живота си, често поради настъпила смърт или развод. Ние осигуряваме прехраната в семейството много повече от преди – изследване на „Пю Рисърч Сентър“ сочи, че в четири от десет домакинства с деца мамите са и глави на семейството.

Като мами, ние имаме все по-голяма власт да менажираме и оформяме семейното богатство – и сега, и в бъдеще – колкото повече нарастват нашите семейства и колкото повече порастват нашите деца. Тази книга ще ви помогне да направите избори, които ще ви донесат благоденствие и просперитет – за вас и за вашите семейства. Заедно ще разгледаме всички специфични проблеми и трудности, които обикновено срещат майките, и ще помислим как да се справим с тях – от работата, през спестяването и инвестирането, до научаването на децата как да се справят финансово от самото начало.", пише Кимбърли Палмър.

Вход: свободен



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!