Радио Варна - другата сцена!

Владимир Сълов и "Тракийският код"

| обновено на 02.08.19 в 18:06

ИК Жанет 45 представя Владимир Сълов и "Тракийският код"

8 август, четвъртък, Радио Варна, малка зала, 18:30 часа

С романа си „Тракийският код“ Владимир Сълов намира убедителна и увлекателна връзка между Древна Тракия, реални артефакти, намерени по нашите земи, различни светилища в България и символи по тях, с Древен Египет и времената, когато боговете, може би дошли от митичната Атлантида, са били все още сред нас...
Героите на книгата са обикновени хора, въвлечени по волята на случайността в намирането на един артефакт и разкриването на загадките, които крие той. По пътя си те изследват светилища и находки, сблъскват се с коварни противници, участват в много приключения, за да открият неочаквани връзки във времето и пространството и своеобразен код, с който древните са защитили своите мистерии.

Владимир Сълов е роден през 1972 г. във Варна, където завършва Английска гимназия, а по-късно и висше образование. Понастоящем е професор и доктор по информатика в Икономически университет – Варна и автор на над 50 научни публикации. В свободното си време е фотограф, пътешественик, приключенец и изследовател на древни световни и български мистерии и учения.

/вход свободен/



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия