Полицейска акция в Дреновец

При специализирана полицейска операция на територията на село Дреновец са извършени шест претърсвания на частни имоти и автомобили, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Видин. Открити и иззети са 8 монети, пръстен и предмет с..

публикувано на 14.11.19 в 09:25

Светлин Сретениев започна третия си кметски мандат в Бойчиновци

Светлин Сретениев положи клетва за кмет на община Бойчиновци. Клетва пред областният управител на Монтана Росен Белчев положиха още съветниците и новоизбраните кметове на седем села.  Губернаторът на Монтана призова да се загърбят изборните..

публикувано на 14.11.19 в 09:00

Организират търг за активите на "Химко"

Нов търг ще има за активите на "Химко", той е организиран от частен съдебен изпълнител по искане на банка /Инвестбанк/, която финансира сделката по покупката на фалиралия торов завод преди 3 години. Началната цена, за която се предлагат над 700 дка...

публикувано на 14.11.19 в 08:40

Детска градина във Враца отбеляза Седмицата на бащата

По повод Националната седмица на бащата, детска градина "Европейчета" организира "Тиймбилдинг  игри с татко". В мероприятието, което се проведе в спортната зала на ППМГ "Акад. Иван Ценов", заедно със своите родители, се включиха над 150..

публикувано на 14.11.19 в 08:30

Снимката на 13 ноември 2019 година

Без служебен автомобил ще ходи на работа кметът на Видин Цветан Ценков, обявиха от общинската администрация. Както и досега, той   ще разчита на своя велосипед, с който се придвижва в града от много години.  Последните  3 нископодови..

обновено на 13.11.19 в 18:34

Беседа за видовете наркотици и влиянието им проведоха в Белоградчик

Дискусионна беседа за видовете наркотици и влиянието им върху човешкия организъм, проведоха от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към община Белоградчик сред ученици от VI клас на СУ "Христо..

публикувано на 13.11.19 в 18:09

Представители на 4 държави посетиха Община Враца

Делегация от четири държави, които участват в международен проект "LET’S USE ENERGY USEFULLY", по програма Еразъм+, прие заместник-кметът Петя Долапчиева. На срещата присъстваха преподаватели и възпитаници на учебни заведения от Италия, Турция,..

публикувано на 13.11.19 в 17:29

Осъдиха таксиметров шофьор за фалшиви банкноти евро

Окръжен съд – Монтана осъди на три години затвор таксиметров шофьор, пуснал в обръщение фалшиви евро банкноти.  Съдът е осъдил И.И.М. на една година "лишаване от свобода", добавил е и още една години за други 4 дела, завършили с присъди срещу него...

публикувано на 13.11.19 в 17:01

Във Враца учредиха нова структура в помощ на образованието за възрастни

Областна координационна група за учене през целия живот учредиха във Враца, съобщават от областната администрация . В състава ѝ влизат представители на Областна администрация, РУО, общини от областта, Дирекция "Бюро по труда" - Враца, ДРСЗ - Монтана,..

публикувано на 13.11.19 в 16:50

70-годишен без сериозни наранявания след тежка катастрофа край Враца

Шофьор, който предизвика зрелищна каскада край Враца, се отърва без сериозни наранявания.  Инцидентът е станал днес преди обяд, близо до популярно крайпътно заведение на пътя за Оряхово.  Възрастният водач, от село Баница, който е на повече от 70..

публикувано на 13.11.19 в 16:19