Най-красивата българка е от Северозападна България

3
Снимка: Петър Цонев

Седем години след като Юлия Юревич от Козлодуй стана Мис България, титлата отново е при нас. Симона Евгениева от Монтана е новата Мис България, избрана в 25-ото юбилейно издание на конкурса. Перфектната жена, с мерки 90-62-90, е родена и израснала в Монтана. Мечтата й да бъде земеделец я отвежда във висше училище по агробизнес в София. Тя е носителка на титлите Мис Монтана, Мис Северозапад, Мис Туризъм. Разговаряхме с нея часове след като бе удостоена с короната.В "Свободна БГ зона" тя сподели с нас  емоцията от наградата.
 
"Ако за мен тази година е била успешна, за много хора е била трагична- станахме свидетели на много човешки трагедии, умовете и сърцата на пострадалите все още са изпълнени с тревога, още нищо не е отшумяло. Сега като Мис България 2014 година ще бъда част от много благотворителни кампании"- каза Симона.

Снимка: Петър ЦоневА мениджърът Ивайло Йосифов човекът, който бе до нея през изминалите 3 години, обеща:

"Няма да пускаме повече короната, пожелавам си тя да остане в Северозапада!"

Повече чуйте във звуковият файл.


Галерия

Вижте още

Благодарността е придобивка, която трябва да украсява нашите взаимоотношения

Неделята, в която се намираме днес е утвърдена като Дванайсета неделя след Неделя подир Въздвижение – на десетте прокажени . Това означава, че богослужебният ред ни предлага Евангелска сцена, в която Христос изцелява десет човека, болни от проказа. "Свети апостол и евангелист Лука свидетелства, че когато Иисус Христос отивал..

публикувано на 20.01.19 в 08:00

Социализацията- важен момент за хората с интелектуални затруднения

Желанието да помогнат на собствените си деца преди почти 30 години събира родители от Видин с обща съдба. Създават Регионално дружество за подкрепа на лица с умствени затруднения , което е сред първите в страната. Част е от мрежата на Българска асоциация за лица с интелектуални затруднения и сега предлага социални услуги в Дневен..

публикувано на 18.01.19 в 17:35

Възпитават ли "възпитателните" шамари

Тормозът над най-малките и невинни създания е изключително сериозен проблем, значимостта на който се определя, както от неговото разпространение, така и от тежките последици, които може да окаже върху детското развитие.  Именно този проблем се оказва и един от основните, с който се сблъскват немалко малчугани и в нашата мила родина...

публикувано на 18.01.19 в 17:30

Симона Стойкова представя стихотбирката си "Малка тишина"

Симона Стойкова ще представи дебютната си стихосбирка "Малка тишина" във Видин . Събитието ще се състои в 17:30 ч. в залата за изяви на отдел "Заемна за възрастни" на Регионална библиотека "Михалаки Георгиев".  "Започнах да пиша на 12-13-годишна възраст, но не съм търсила поезията, тя сама ме намери" , каза в "Цветовете на деня" младата..

публикувано на 18.01.19 в 17:01

Ново село събира жени от общината на Бабинден

Уважението към бабата, помогнала за раждането на нов живот, новоселянките традиционно поднасят в навечерието на 21 януари. Затова днес, 18 януари, в салона на кооперацията във видинското село  Ново село ще се съберат жените от цялата община, за да пресъздадат обичая „Поливане на бабата“ и да отпразнуват Деня на родилната помощ, Бабинден ...

публикувано на 18.01.19 в 09:57

Състезание по риболов за деца за първи път организират в Кула

Състезание по риболов ще се проведе в Кула на 1 юни, когато отбелязваме Международния ден на детето. 10 деца са заявили участие до момента, като организаторите предвиждат в първото издание на надпреварата да се включат 30 деца до 14 години. "Важно е поне минимален опит да имат в риболова. Идеята ни беше записването за състезанието да е от 1..

публикувано на 17.01.19 в 17:17