Най-красивата българка е от Северозападна България

Снимка: Петър Цонев

Седем години след като Юлия Юревич от Козлодуй стана Мис България, титлата отново е при нас. Симона Евгениева от Монтана е новата Мис България, избрана в 25-ото юбилейно издание на конкурса. Перфектната жена, с мерки 90-62-90, е родена и израснала в Монтана. Мечтата й да бъде земеделец я отвежда във висше училище по агробизнес в София. Тя е носителка на титлите Мис Монтана, Мис Северозапад, Мис Туризъм. Разговаряхме с нея часове след като бе удостоена с короната.В "Свободна БГ зона" тя сподели с нас  емоцията от наградата.
 
"Ако за мен тази година е била успешна, за много хора е била трагична- станахме свидетели на много човешки трагедии, умовете и сърцата на пострадалите все още са изпълнени с тревога, още нищо не е отшумяло. Сега като Мис България 2014 година ще бъда част от много благотворителни кампании"- каза Симона.

Снимка: Петър ЦоневА мениджърът Ивайло Йосифов човекът, който бе до нея през изминалите 3 години, обеща:

"Няма да пускаме повече короната, пожелавам си тя да остане в Северозапада!"

Повече чуйте във звуковият файл.


Вижте още

Във Видин отново ще излязат на протестно автошествие

На протестно автошествие ще излязат в неделя граждани във Видин . Организират се в социалната мрежа. Срещу какво е недоволството и какви са искания, обяснява Вартан Папикян: „Искаме да не се увеличават данъците, да не се повишава „Гражданска отговорност“, да се повишават цените на гориата, на хляба, на всичко и да си ходят. Да..

публикувано на 15.11.18 в 18:37

В частен приют ще се грижат за бездомните кучета във Враца

Във Враца сдружението за защита на животните "Енимъл хелп" е закупило частен имот в село Веслец, който трябва да приведе във вид, съгласно изискванията на българското законодателство, за да изгради на мястото приют. И въпреки че публикуват в интернет информация кога и от какви материали и труд имат нужда, доброволци не се отзовават и жените от..

публикувано на 15.11.18 в 16:44

Невена Василева: "С любов и всеотдайност работих и трайна следа оставих"

Бившата учителка е родом от белоградчишкото село Праужда , на 76 години , дългогодишен преподавател по физика, химия и биология . Завършва полувисшия институт в Плевен , след което и физика и химия в Софийския университет . Днес не престава да пътува извън Димово , където е и касиер в местния пенсионерски клуб . Професионалният ѝ път..

публикувано на 15.11.18 в 16:30

Започва Коледният пост

От днес, 15 ноември, започва Рождественският или Коледен пост, който продължава до 24 декември- Бъдни вечер. Постът е 40-дневен и неговата цел е вярващите християни да се подготвят за Рождество Христово, обясни преподавателят по религия Елена Велкова : "Рождественският пост е един от четирите големи поста, които Православната църква е установила, и..

обновено на 15.11.18 в 09:47

В "Музикална зона" на 15 ноември 2018 слушаме Барбара Стрейзънд с нейния най-нов албум Walls

Според певицата, албумът "Стени" отразява случващото се в Съединените американски щати. Социален албум, вдъхновен от политическия климат в страната. " Това е моят начин на протест за това безпрецедентно време в нашата история" , споделя изпълнителката. Албумът съдържа 11 композиции – авторски и кавъри. Автори и продуценти са четири големи..

публикувано на 15.11.18 в 09:00

Натали Ангелова с нова песен и послание към публиката

Младата изпълнителка от Монтана Натали Ангелова записа втората си самостоятелна песен. Възпитаничката на вокалния педагог Миглена Георгиева от Обединен детски комплекс "Ние, врабчетата" и на доц. Алис Боварян в Национална музикална академия "Панчо Владигеров" е заснела и видеоклип към песента "Не се съмнявай" . "Вярвай и не се съмнявай" е..

публикувано на 14.11.18 в 17:37