Цвети Радойчева: "Щастлива съм, случват ми се хубави неща!"

Снимка: Личен архив

В "Свободна БГ зона, зона за българска музика" ви срещам с певицата Цвети Радойчева. Новините, свързани с нея, са повече от хубави и Цвети с радост ги споделя със слушателите на Радио ВИДИН!  

"Новините около мен са две - най-новото ми видео и песента ми се казват This is Love и са изключително в тон и импониращи на това, което ми се случва, и начина по който се чувствам. 

Другата хубава новина е,че ще си имам бебче- момиче! Очаквам го живо и здраво да се появи в края на лятото.

Какво е любовта за теб?

"Да имаш продължение на себе си, на своя живот, дай Боже- на своите качества, на теб самия, няма по-хубаво от това да имаш дете! Винаги съм си мечтала да имам момиче и ето, че точно това ми се случва!"

Кой участва в създаването на This is Love?

Снимка"Песента и видеото ги създадох с екип от много креативни и готини хора. Музиката е на Вели Чаушев, аранжиментът- на Алекс Нушев и Вели Чаушев, автор на текста е Михаил Ненов, режисьор и оператор- Добромир Николов, монтаж- Радо Минев-RadoRe. Целият стил е хипи, зарежда с много готина енергия, това личи и от цветовете на видеото, и от настроението. Желаех отдавна да направя клип в такъв стил" – завършва Цвети.

Цялото интервю можете да чуете в звуковия файл.

Вижте още
В училището в село Селановци се учат на човечност

Денят на толерантността в община Оряхово

С поредица от инициативи в община Оряхово бе отбелязан Денят на толерантността. В дейностите се включиха не само жителите на общинския център, но и хора от малките села- от различни етноси и социални прослойки, с една цел. А именно да покажат на хората, че човещината не се различава по цвят, че различните от нас са еднакви по значимост и че трябва..

публикувано на 16.11.18 в 17:45

Започна петиция отново да се мият улиците в Лом

Жител на Лом инициира онлайн петиция с искане общинската администрация да предприеме мерки за редовно измиване на уличната мрежа в града. Кирил Коцев посочва, че повече от 20-30 години дунавският град не разполага с техника и персонал за измиване на улиците. Дейности по изминаване на уличната мрежа съответно не се провеждат и това крие рискове..

публикувано на 16.11.18 в 16:25

Работи ли приобщаващото образование за децата с увреждания във Видин

Отговор на въпросът - работи ли приобщаващото образование търсим в предаването "Заедно". Приобщаващото образование е процес на осъзнаване, приемане и подкрепа на индивидуалността на всяко дете или ученик и на разнообразието от потребностите им чрез активиране и включване на ресурси, които да премахнат пречките пред ученето и научаването и към..

публикувано на 16.11.18 в 14:30

Община Ново село има готовност за зимата

Лятото тази година продължи по-дълго и даде възможност на хората да привършат подготовката за зимата . Невралгични за община Ново село са пътищата и по-точно участъците с навявания, които откъсват от околния свят две села – Ясен и Винарово. Ето защо бе обърнато внимание на общинските пътища, за които е осигурено опесъчаване. Изрязани са и..

публикувано на 16.11.18 в 11:36

Във Видин отново ще излязат на протестно автошествие

На протестно автошествие ще излязат в неделя граждани във Видин . Организират се в социалната мрежа. Срещу какво е недоволството и какви са искания, обяснява Вартан Папикян: „Искаме да не се увеличават данъците, да не се повишава „Гражданска отговорност“, да се повишават цените на горивата, на хляба, на всичко и да си ходят. Да..

публикувано на 15.11.18 в 18:37

В частен приют ще се грижат за бездомните кучета във Враца

Във Враца сдружението за защита на животните "Енимъл хелп" е закупило частен имот в село Веслец, който трябва да приведе във вид, съгласно изискванията на българското законодателство, за да изгради на мястото приют. И въпреки че публикуват в интернет информация кога и от какви материали и труд имат нужда, доброволци не се отзовават и жените от..

публикувано на 15.11.18 в 16:44