Цвети Радойчева: "Щастлива съм, случват ми се хубави неща!"

5
Снимка: Личен архив

В "Свободна БГ зона, зона за българска музика" ви срещам с певицата Цвети Радойчева. Новините, свързани с нея, са повече от хубави и Цвети с радост ги споделя със слушателите на Радио ВИДИН!  

"Новините около мен са две - най-новото ми видео и песента ми се казват This is Love и са изключително в тон и импониращи на това, което ми се случва, и начина по който се чувствам. 

Другата хубава новина е,че ще си имам бебче- момиче! Очаквам го живо и здраво да се появи в края на лятото.

Какво е любовта за теб?

"Да имаш продължение на себе си, на своя живот, дай Боже- на своите качества, на теб самия, няма по-хубаво от това да имаш дете! Винаги съм си мечтала да имам момиче и ето, че точно това ми се случва!"

Кой участва в създаването на This is Love?

Снимка"Песента и видеото ги създадох с екип от много креативни и готини хора. Музиката е на Вели Чаушев, аранжиментът- на Алекс Нушев и Вели Чаушев, автор на текста е Михаил Ненов, режисьор и оператор- Добромир Николов, монтаж- Радо Минев-RadoRe. Целият стил е хипи, зарежда с много готина енергия, това личи и от цветовете на видеото, и от настроението. Желаех отдавна да направя клип в такъв стил" – завършва Цвети.

Цялото интервю можете да чуете в звуковия файл.

Галерия

Вижте още

Отбелязваме Световния ден на поезията

Поезията върви ръка за ръка с човечеството от край време и ще продължава да го следва. Тя разказва за тъгата и за щастието, за живота ни посредством рими. Чрез поезията човечеството може да се огледа, както в огледало, а творбите на поетите представляват съкровищница, която съхранява многобройните човешки чувства и емоции. По повод Световния ден на..

публикувано на 21.03.19 в 18:05

Отбелязваме Световния ден на гората

На 21 март отбелязваме Световния ден на гората. Той се отбелязва от 1972 година в деня на пролетното равноденствие по инициатива на 23-ата сесия на Европейската конфедерация по земеделие (ноември 1971), подкрепена от Организацията на ООН по прехрана и земеделие. Младежкият парламент в Бяла Слатина ще отбележи Деня на гората със залесяване. За..

публикувано на 21.03.19 в 15:20

В "Музикална зона" на 21 март 2019 слушаме Панчо Владигеров – 2 част

Не случайно Панчо Владигеров е наречен "баща на българската музика". Възпитава цяло поколение млади композитори, полага основите на българския симфонизъм, негови работи за пръв път представят България извън границите на родината. Произведенията му носят не само национален дух, но са с общочовешко значение. Носител е на редица престижни награди..

публикувано на 21.03.19 в 08:00

Търсят се 350 души за разкопки по трасето на газопровода "Турски поток" край Видин

60 свободни работни места предложиха представителите на 30 местни работодатели, по време на проведената Трудова борса във Видин. Борсата е организирана от Бюро по труда Видин. Близо 100 човека търсещи работа посетиха форума и се запознаха с обявените свободни места и изискванията на фирмите към бъдещите работници. Работодателите предложиха свободни..

публикувано на 20.03.19 в 15:20

В Студено буче мечтаят за автобус

Село Студено буче, община Монтана се намира на 4 км от областния център. Въпреки близостта си до големия град, до селото обществен транспорт липсва. Причината за това е лошото състояние на пътя. Най-краткото трасе между Видин и Монтана- по 50-километровия третокласен път Добри дол- Тополовец- Смирненски-Славотин- Доктор Йосифово- Монтана,..

публикувано на 18.03.19 в 18:10

В "Музикална зона": Шер- 10 от 10 по холивудски

Тя е една от най-обичаните певици и актриси на всички времена. Тя е музикална и модна икона. С една дума – Шер. На 20 май тази година Шер ще стане на цели 73 години. Но годините за нея нямат никакво значение. Певицата, чието име е известно на няколко поколения, е една от най-прочутите американски звезди. Тя придобива своята популярност през 1965 година..

публикувано на 18.03.19 в 09:45

"Неделник" от 17 март 2019 година

"Неделник" брой 249- и ви очаква на сайта. За начало разлистваме старите вестници, а след това ще направим един скок във времето. Всеки видинчанин знае къде е бившата модна къща "Валентина" . Емблематично място в центъра на Видин. Някога самата сграда не е изглеждала така. Били са 4 къщи, които после са преструктурирани в една голяма..

публикувано на 17.03.19 в 13:31