Цвети Радойчева: "Щастлива съм, случват ми се хубави неща!"

5
Снимка: Личен архив

В "Свободна БГ зона, зона за българска музика" ви срещам с певицата Цвети Радойчева. Новините, свързани с нея, са повече от хубави и Цвети с радост ги споделя със слушателите на Радио ВИДИН!  

"Новините около мен са две - най-новото ми видео и песента ми се казват This is Love и са изключително в тон и импониращи на това, което ми се случва, и начина по който се чувствам. 

Другата хубава новина е,че ще си имам бебче- момиче! Очаквам го живо и здраво да се появи в края на лятото.

Какво е любовта за теб?

"Да имаш продължение на себе си, на своя живот, дай Боже- на своите качества, на теб самия, няма по-хубаво от това да имаш дете! Винаги съм си мечтала да имам момиче и ето, че точно това ми се случва!"

Кой участва в създаването на This is Love?

Снимка"Песента и видеото ги създадох с екип от много креативни и готини хора. Музиката е на Вели Чаушев, аранжиментът- на Алекс Нушев и Вели Чаушев, автор на текста е Михаил Ненов, режисьор и оператор- Добромир Николов, монтаж- Радо Минев-RadoRe. Целият стил е хипи, зарежда с много готина енергия, това личи и от цветовете на видеото, и от настроението. Желаех отдавна да направя клип в такъв стил" – завършва Цвети.

Цялото интервю можете да чуете в звуковия файл.

Галерия

Вижте още

Театърът във Видин готви премиера

Драматичният театър във Видин подготвя премиерен спектакъл. „Само за мъже“ е по пиеси на Дарио Фо, а репетициите вече започнаха.  "Всъщност Дарио Фо няма такава пиеса, тъй като това са три едноактни пиеси на Дарио Фо, които са компилирани в един спектакъл от един великолепен български режисьор- Андрей Аврамов" , каза новият директор на..

публикувано на 16.01.19 в 17:27

Къпачи ще обикалят в Кула за здраве и плодородие

Около 20 януари, Ивановден (по стар стил), в  Кула  се провежда уникалният по своята обредност обичай  „Къпачи на Ивановден“ . Повече от 100 години традицията не е прекъсвала в Кула и се предава от дядо на внуци и от бащи на синове. Вече има участници в групата и ритуала, които са пето или шесто поколение къпачи. Те са наследници на стари..

публикувано на 16.01.19 в 10:56

Карамановден- празник на биволовъдите или не съвсем

Карамановден е, празник на биволовъдите. Редица ритуали са изпълнявали хората в миналото, за да отдадат почит на животното, което съществува в бита на българина от дълбоки старини. Биволът като животно е вдъхновявал редица художници и писатели. И днес отбелязват празника, но с малко по-свити сърца, защото проблемите са много. Най-големият от тях-..

публикувано на 15.01.19 в 18:57

Уикипедия става на 18 години

В не толкова далечните години от миналия век, за да узнаеш нещо, което ти е необходимо, трябваше на преравяш десетки източници на информация. 15 януари 2001 г. е датата, която преобръща нещата и е важна за абсолютно всеки, дори да не си даваме ясна сметка за това. Защото на този ден започва да се развива проектът Уикипедия - свободна енциклопедия в..

публикувано на 15.01.19 в 17:30
Белоградчишки скали

Белоградчишките скали с юбилей

Има едно място, където накуп може да видите Адам и Ева, монахини, куче, ученичка, лъв, динозавър, кукувица, замък, че дори и самия хайдут Велко. За някои от тях ще ви трябва повече въображение, но пък докато се вглеждате във формите може да имате късмет и да чуете как "кука" кукувицата като задуха силен вятър. Става дума за неповторимите..

публикувано на 15.01.19 в 17:30

Нови правила важат за имитиращите продукти

От вчера са в сила нови правила за имитиращите продукти . Млечните имитиращи продукти ще трябва да бъдат опаковани в индивидуална опаковка, а потребителите ще могат да ги намерят на отделен от оригиналните стоки щанд. Какви са конкретните изисквания към преработвателите и търговците, посочи началникът на отдел "Контрол по храните" в Областна..

публикувано на 15.01.19 в 15:41