Ограничено е движението по някои пътища във Видинско

Жълт код за ниски температури и силен вятър е обявен в Северозапада

Снимка: Анжела Каменова

Остава ограничено движението по пътя между село Шишенци и разклона за село Бориловец поради снегопочистване, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". Поради снегонавяване и снегопочистване е ограничено движението в участъка Неговановци-Ново село. Обходният маршрут е Видин-Брегово-Ново село.Затворен поради снегонавявания е участък от пътя Кула-Грамада. Движението в отсечките Буковец-Церова вода, Церова вода-Раковица и Синаговци-Божурица е ограничено поради снегопочистване.

25 машини работят по пътищата във Видинско тази сутрин. Извършва се почистване и опесъчаване. 2-3 км е опашката от тирове на Дунав мост 2 в посока изход от страната. Мостът е почистен и обработен срещу обледяване.

На територията на област Монтана е ограничено движението на тирове по пътя Монтана-Славотин-Добри дол. Извършва се снегопочистване. Забранено е движението на товарни автомобили над 12 тона през прохода "Петрохан".

В област Враца ограничения за движение на моторни превозни средства по пътищата няма.

Жълт код за ниски температури и силен вятър е обявен в Северозапада. Сутринта ще има температури, под минус 15- минус 20 градуса. През деня ще се усили вятърът от запад-северозапад, ще бъде умерен и временно силен. Ще има условия за навявания.


Вижте още

Снимката на 23 август 2017 година

Търговци на отоплителни материали на едро във Видинско спряха предлагането на дърва. Заради масовия износ за Румъния и незаконната сеч, вече са непродаваеми. "Национална листа за планов прием в лечебни заведения за болнична помощ" е достъпна на обновения сайт на Националната здравноосигурителна каса. Улеснен е достъпът и до останалите..

публикувано на 23.08.17 в 18:00

Лоши условия видяха социалните в дома на приемно семейство от Врачанско

Приемно семейство от Врачанско отглежда деца в лоши хигиенно-битови условия. Това е установено при посещение на социални работници, направено без предварителна уговорка. През юли са извършени общо 6 подобни проверки – 4 на приемни семейства от община Бяла Слатина и 2 на родители в община Хайредин. Целта е била осъществяване на контрол върху..

публикувано на 23.08.17 в 17:01

Улици във Враца са изцяло асфалтирани

Асфалтиране на улици в града и промишлена зона се извършва във Враца . Завършени са дейностите по ул. „Борис Коцев“, където е обособен паркинг и са ремонтирани тротоарите. Изцяло е асфалтирана улица „Н. Й. Вапцаров“ в Промишлената зона на града и част от ул. „Шипка“, която през септември ще бъде цялостно асфалтирана. Напълно е обновен обходът до..

публикувано на 23.08.17 в 15:37

Берковица посреща 800 участници в "Балканът пее и танцува"

Близо 800 участници ще се включат в тазгодишния традиционен фолклорен фестивал в Берковица "Балканът пее и танцува" , на 2-ри и 3-ти септември. Състави от България и чужбина ще покажат уменията си в областта на танцовото и песенно, фолклорно изкуство, съобщи секретарят на НЧ "Иван Вазов-1872" Иван Павлов : "Програмата е доста широкоспектърна като..

публикувано на 23.08.17 в 14:34

Заради масов износ има недостиг на дърва на едро във Видин

Търговци на отоплителни материали на едро във Видинско спряха предлагането на дърва. Заради масовия износ за Румъния и незаконната сеч, вече са непродаваеми, каза Димчо Костадинов , регионален представител на една от фирмите:   „Става все по-трудно, заради това, че се изнасят в Румъния. Не достигат до нашия пазар. Почти е невъзможно..

публикувано на 23.08.17 в 14:09

Ясна е програмата за Врачанския панаир

129-то издание на Традиционния врачански есенен панаир ще бъде официално открито на 14 септември, от 18:30 ч. пред Спортен комплекс „Христо Ботев“, съобщават от Община Враца. Любителите на фолклора ще могат да се насладят на уникален спектакъл, със специалното участие на народния изпълнител Илия Луков и танцов състав „Хемус“ към Община Враца...

публикувано на 23.08.17 в 11:47