Ограничено е движението по някои пътища във Видинско

Жълт код за ниски температури и силен вятър е обявен в Северозапада

Снимка: Анжела Каменова

Остава ограничено движението по пътя между село Шишенци и разклона за село Бориловец поради снегопочистване, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". Поради снегонавяване и снегопочистване е ограничено движението в участъка Неговановци-Ново село. Обходният маршрут е Видин-Брегово-Ново село.Затворен поради снегонавявания е участък от пътя Кула-Грамада. Движението в отсечките Буковец-Церова вода, Церова вода-Раковица и Синаговци-Божурица е ограничено поради снегопочистване.

25 машини работят по пътищата във Видинско тази сутрин. Извършва се почистване и опесъчаване. 2-3 км е опашката от тирове на Дунав мост 2 в посока изход от страната. Мостът е почистен и обработен срещу обледяване.

На територията на област Монтана е ограничено движението на тирове по пътя Монтана-Славотин-Добри дол. Извършва се снегопочистване. Забранено е движението на товарни автомобили над 12 тона през прохода "Петрохан".

В област Враца ограничения за движение на моторни превозни средства по пътищата няма.

Жълт код за ниски температури и силен вятър е обявен в Северозапада. Сутринта ще има температури, под минус 15- минус 20 градуса. През деня ще се усили вятърът от запад-северозапад, ще бъде умерен и временно силен. Ще има условия за навявания.


print Отпечатай
Вижте още

Определиха правилата за преброителния пункт за изборите във Враца

Областният управител на Враца Момчил Младенов утвърди вътрешните правила в преброителния пункт, който е разкрит в СУ“Отец Паисий“ за   предсрочните избори за народни представители в неделя. Секционните избирателни комисии ще бъдат разделени на две групи, като 111-те СИК-а от областния център ще влизат в преброителния пункт от северния вход на..

публикувано на 25.03.17 в 11:00

Празнуваме Благовещение - празникът на добрата вест

Благовещение е част от Великденския празничен цикъл и винаги се отбелязва на 25 март. Празникът напомня за благата вест, с която Архангел Гавриил съобщава на Дева Мария, че ще стане майка на Божия син. По този повод попитахме видинчани дали им липсват добри новини и имат ли нужда да чуват и четат повече такива: "Има добри неща, които се случват..

публикувано на 25.03.17 в 08:50

Днес е ден за размисъл преди утрешните парламентари избори

Днес е Ден за размисъл преди утрешните предсрочни парламентари избори. Забранена е предизборната агитация. Днес не могат  да се публикуват и проучванията на социологическите агенции. Говорителят на ЦИК Александър Андреев обобщи забраните пред БНР: "В предизборния ден не могат да се публикуват данни от социологическите агенции, свързани с нагласите на..

публикувано на 25.03.17 в 08:38

В Ново село са готови за изборите

Новоселска община се състои от 5 селища, в които ще бъдат разположени седем стационарни избирателни секции - по две в Ново село и Винарово, и по една в Неговановци, Флорентин и Ясен, съобщи секретарят на Община Ново село Деяна Стоянова. За улеснение на хората с увреждания са създадени още три секции. Подвижна секция със седалище в Клуба на пенсионера и..

публикувано на 25.03.17 в 08:00

Снимката на 24 март 2017 година

Областният управител на Видин и областната администрация са предприели всички необходими мерки за създаване на организация и условия за нормалното провеждане на изборите за Народно събрание на 26 март 2017 г.  Организация за обезпечаване на обществения ред , сигурността и  нормалното протичане на изборите е създадена и в ОД МВР-Видин.  69 558..

публикувано на 24.03.17 в 18:03

Заловиха врачанин да гори кабели в парка на спортен комплекс "Христо Ботев"

Служители на звено "Инспекторат", съвместно с Районно управление на МВР-Враца заловиха жител на града, който е запалил огън в парка на спортен комплекс "Христо Ботев" и гори кабели. На нарушителя е съставен акт по чл. 17, ал. 1, т.1, от Наредбата за   осигуряване  на обществения ред, опазване на околната среда и опазване на..

публикувано на 24.03.17 в 17:55