Ограничено е движението по някои пътища във Видинско

Жълт код за ниски температури и силен вятър е обявен в Северозапада

Снимка: Анжела Каменова

Остава ограничено движението по пътя между село Шишенци и разклона за село Бориловец поради снегопочистване, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". Поради снегонавяване и снегопочистване е ограничено движението в участъка Неговановци-Ново село. Обходният маршрут е Видин-Брегово-Ново село.Затворен поради снегонавявания е участък от пътя Кула-Грамада. Движението в отсечките Буковец-Церова вода, Церова вода-Раковица и Синаговци-Божурица е ограничено поради снегопочистване.

25 машини работят по пътищата във Видинско тази сутрин. Извършва се почистване и опесъчаване. 2-3 км е опашката от тирове на Дунав мост 2 в посока изход от страната. Мостът е почистен и обработен срещу обледяване.

На територията на област Монтана е ограничено движението на тирове по пътя Монтана-Славотин-Добри дол. Извършва се снегопочистване. Забранено е движението на товарни автомобили над 12 тона през прохода "Петрохан".

В област Враца ограничения за движение на моторни превозни средства по пътищата няма.

Жълт код за ниски температури и силен вятър е обявен в Северозапада. Сутринта ще има температури, под минус 15- минус 20 градуса. През деня ще се усили вятърът от запад-северозапад, ще бъде умерен и временно силен. Ще има условия за навявания.


print Отпечатай
Вижте още

Снимката на 23 февруари 2017 година

Възпитаници на детска градина "Арабела" , филиал "Незабравка", посетиха исторически музей "Конака" във Видин. Уредникът Маргарита Радулова запозна децата с историята на Видин и им показа ценни реликви от миналото. Безработните във Врачанско са се увеличили със 121 и в края на януари хората без постоянни доходи са 3 587, съобщиха от бюрото по..

публикувано на 23.02.17 в 18:03

Доцент Борислав Великов получи наградата "Бялата птица" за благотворителност

Доцент д-р Борислав Великов получи наградата "Бялата птица" за 2016 година на Регионален пресклуб- Видин на Българската телеграфна агенция . Отличието е за благотворителната дейност, която той извършва. Генералният директор на Българска телеграфна агенция Максим Минчев връчи статуетката с думите: "Добрите дела, които правите са толкова много, че цяло..

публикувано на 23.02.17 в 17:34

Ансамбъл "Мездра" се стяга за юбилей

Представителният танцов ансамбъл „Мездра“ при Народно читалище „Просвета 1925“ ще отбележи с грандиозен концерт-спектакъл своя 70-годишен юбилей. Събитието е под наслов „Да останем богати“ и е насрочено в навечерието на Великден - за 18 април, от 18.30 ч., в голямата зала на Драматично-куклен театър-Враца – това обявиха днес организаторите...

публикувано на 23.02.17 в 17:10

Врачани ще се возят в нов електробус

Нов единадесетметров електробус ще бъде тестван от петък, 24 февруари, във Враца . Той е произведен през 2016 година, нископодов, оборудван с климатична инсталация, система за видеонаблюдение, монитор за презентации и USB портове за зареждане на мобилни телефони. Возилото   ще се движи по всички линии, в различни времеви диапазони  с цел да се..

публикувано на 23.02.17 в 16:31

Коалиция "БСП за България" представи листата си във Видин 

Листата с кандидатите за народни представители от коалиция "БСП за България" за Видинска област беше представена на пресконференция от проф. Радослав Гайдарски , член на изпълнителното бюро на БСП: "Водач, вече предполагам всички знаете, това е Филип Попов. Той е от миналото Народно събрание. Той вече има доста натрупан опит, с правно образование...

публикувано на 23.02.17 в 15:45

Пчелари от България и Сърбия обсъждат общи проблеми

Среща-лектория организира тази вечер видинското пчеларско дружество "Димитър Балев". Инициативата е част от програмата на пчеларската учебна година, поканени са гост-лектори от Република Сърбия. Биляна Стаменкович - преподавател в Стопанския факултет на университета в Нови Сад ще говори по темата "Биологични методи за борба срещу вароатозата", а темата на..

публикувано на 23.02.17 в 15:26