Ограничено е движението по някои пътища във Видинско

Жълт код за ниски температури и силен вятър е обявен в Северозапада

Снимка: Анжела Каменова

Остава ограничено движението по пътя между село Шишенци и разклона за село Бориловец поради снегопочистване, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". Поради снегонавяване и снегопочистване е ограничено движението в участъка Неговановци-Ново село. Обходният маршрут е Видин-Брегово-Ново село.Затворен поради снегонавявания е участък от пътя Кула-Грамада. Движението в отсечките Буковец-Церова вода, Церова вода-Раковица и Синаговци-Божурица е ограничено поради снегопочистване.

25 машини работят по пътищата във Видинско тази сутрин. Извършва се почистване и опесъчаване. 2-3 км е опашката от тирове на Дунав мост 2 в посока изход от страната. Мостът е почистен и обработен срещу обледяване.

На територията на област Монтана е ограничено движението на тирове по пътя Монтана-Славотин-Добри дол. Извършва се снегопочистване. Забранено е движението на товарни автомобили над 12 тона през прохода "Петрохан".

В област Враца ограничения за движение на моторни превозни средства по пътищата няма.

Жълт код за ниски температури и силен вятър е обявен в Северозапада. Сутринта ще има температури, под минус 15- минус 20 градуса. През деня ще се усили вятърът от запад-северозапад, ще бъде умерен и временно силен. Ще има условия за навявания.


print Отпечатай
Вижте още
Оръжейната в Горни Лом след взрива от 1 октомври 2014 година

Снимката на 20 януари 2017

В Окръжния съд във Видин по общия ред започна разглеждането на делото за взрива в завода за боеприпаси в Горни Лом. Експлозията на първи октомври 2014 година отне живота на 15 души, а други двама бяха ранени. Обвиняемите за взрива са четирима. Министерството на енергетиката и Комисията за енергийно и водно регулиране правят извънредни съвместни..

публикувано на 20.01.17 в 18:05

Във Видин говориха за оптимизацията на училищната мрежа

Среща между представители на Община Видин , общинската комисия по образование и директори на училищата от града се проведе днес. Емилия Николова, директор на дирекция "Хуманитарни дейности" в местната управа представи информация във връзка с подготовката и изготвянето на общинска програма за оптимизация на училищната мрежа . Има предложение за..

публикувано на 20.01.17 в 17:12

16-годишен е задържан за убийство в Попица

Полицията задържа в следствения арест на управлението в Бяла Слатина непълнолетен младеж на 16 г., който е обвинен в извършването на брутално  убийство . По данни от Областната дирекция на МВР, кървавият инцидент е станал снощи между младежа и мъж на 57 г., и двамата от село Попица . Според неофициално потвърдена информация 16-годишният..

публикувано на 20.01.17 в 16:35

Установяват страните по делото за Горни Лом

В Окръжния съд във Видин по общия ред започна разглеждането на делото за взрива в завода за боеприпаси в Горни Лом . Експлозията на първи октомври 2014 година отне живота на 15 души, а други двама бяха ранени. Обвиняемите за взрива са четирима- собственикът на завода Валери Митков,  отговорничка по безопасността на труда в предприятието, както и..

публикувано на 20.01.17 в 16:19

Бабинден в Мездра

Възстановка на празника Бабинден се проведе в библиотеката при НЧ ”Просвета” в Мездра по повод утрешния Ден на родилната помощ- 21 януаи. Проявата бе открита от Димитрина Иванова - библиотекар в читалищната библиотека:  "Те са присъствали не само в мига на раждане, но преди него и след това." Учениците от 3 клас на СУ "Иван Вазов", с..

публикувано на 20.01.17 в 15:22

Видинчани: По-студено, повече ток

Министерството на енергетиката и Комисията за енергийно и водно регулиране правят извънредни съвместни проверки в трите електроразпределителни дружества, съобщиха от ведомството. Извършваният контрол е във връзка с рекордното потребление на електрическа енергия през последните два месеца. Видинчани казват, че поради студеното време, са увеличили..

публикувано на 20.01.17 в 14:20