"Малките звездички" от 19.03.2017 година

Снимка: Десислава Андреева

"Малките звездички"- доверяват ни се всички - децата от трета група на детската градина "Желязко Попниколов", ставаме част от тяхното личностно израстване, озаглавихме темата: "Аз преди и сега, а след това....?" Слушайте ни, защото там, където има деца, има и веселба!

print Отпечатай
Вижте още

Бог желае всички да сме едно и да наследим неговото Царство

Днес, Христовата Църква отбелязва Седма неделя след Възкресението на нашия Господ и Спасител Иисус Христос. Неделята е наречена на светите Отци от Първия вселенски събор. От двете четива, които четем на Светата Литургия, виждаме, че Господ Иисус Христос се моли за своите духовни чеда, като желае да са едно с Бога, да бъдат..

публикувано на 28.05.17 в 08:00

За да не угасва българското огънче в сърцето

Днес в нашия шарен Северозападен сборник с истории за живота страничката е посветена на един шарен и весел рожден ден . Видинският професионален ансамбъл за народни песни и танци "Дунав" стана на 45 години . Ще кажете зряла възраст- по мерките на човешкия живот. Улегнала, но усмихната и млада възраст, ще кажа аз. И, вярвам, ще го..

публикувано на 27.05.17 в 19:35

За кавалерството в "Пица на парче"

По време на абитуриентските балове улиците са пълни с дами и кавалери. Преди обаче дамата да получи традиционния букет, е време да помисли дали всъщност няма нужда от нещо повече: мъжът да й придържа стола, когато сяда; да й държи дрехата, когато се облича; да я изпрати до дома; да й отстъпва място... : да бъде кавалер! Дори когато не я познава, дори..

публикувано на 27.05.17 в 12:50

Шивашка фирма във Видин търси 500 работници, няма кандидати

500 работни места в предприятие във Видин остават незаети, въпреки че безработицата в региона е двойно над средната за страната. Сега на работа във фирмата са 110 души. От година и половина не могат да попълнят   персонала, а собствениците и директорът на дружеството твърдят, че осигуряват възможно най-добрите условия за труд. По покана на..

публикувано на 26.05.17 в 17:50

Детски полицейски управления закриха учебната година

Областната дирекция на МВР във Видин организира тържество в двора на Средно училище "Любен Каравелов" по повод закриването на учебната година за четвъртокласните от петте детски полицейски управления в региона - Средно училище "Любен Каравелов" - Видин, Основно училище "Св. Климент Охридски" - Видин, Средно училище "Св. Св. Кирил и Методий" -..

публикувано на 26.05.17 в 15:10

Клептоманът Кай

Днес в "97 лапи и 1 опашка" ви представям Славяна Младенова и домашния й любимец Кай . Той е немски мини шпиц и е на шест месеца. Кай е кореняк видинчанин. Пристига в семейството на Славяна на 54 дни като коледен подарък за дъщеря й. Името не е избрано случайно и макар че повечето от вас ще си помислят, че е от приказката за "Снежната кралица",..

публикувано на 26.05.17 в 15:00