Няколко модни съвета за тази пролет

Снимка: архив
Хубавото и топло време вече е налице. Идва моментът, в който оставяме зимните якета и дрехи в тъмни цветове и изкарваме по-леките и удобни, в цветни и пролетни нюанси. Истината е, че цветните дрехи придават настроение. Дали ще бъде жълто, зелено, оранжево, розово или цикламено, винаги някак си свързваме тези цветове с пролетта и лятото. Всяка жена обича да се чувства красива и модерна. Дрехите и аксесоарите придават увереност на всяка дама. 

Какво е хубаво да носим тази пролет, какви ще са модните тенденции и кои са петте неща, които всяка жена трябва да има в гардероба си? По темата разговаряме с Красимира Николова, която цял живот се интересува от модни тенденции и има собствен магазин от 11 години във Видин:

"Тази пролет модното е синьото, този гълъбово син цвят, както и розовото. Модно ще е ретрото от 90-те. Вечните джинси ще са отново на мода, като  се сменя цветът на джинсите с ретро цвета от  90-те- средно син. Много цветя и сребро. Сребърният цвят на якета, обувки се налага, сменя златния, досега модерен."


Попитахме и видинчани кои са петте нещата, които ще имат със сигурност тази пролет в гардероба си и как се чувстват най-добре облечени:


"Бяла риза, яке- кожено, дънки, те са задължителни за всеки сезон. И голяма чанта, да се събира всичко. Най-комфортно облечена се чувствам спортно-елегантна... Неизменно саката, полите, рокли, дънки и риза. Обувките на токче и една чанта, задължително... Специално при мен- рокличка, къса рокличка. Риза, панталон, шалче-цветно и сако или яке."

Целия репортаж чуйте в звуковия файл.

print Отпечатай
Вижте още

Доцент Александър Луканов за бъдещето на нанобиотехнологиите

Берковчанин е сред най- изявените млади личности в България за 2017 година на неправителствената организация "Junior Chamber International Bulgaria" (JCI Bulgaria). Александър Луканов е доцент в Минно-геоложкия университет в България и в Университета Сайтама в Япония. Неговото отличие от неправителствената организация е в категорията..

публикувано на 20.07.17 в 17:15

Палитра от идеи имат художниците от "The Bridge"

В работилницата по рисуване на видинския фестивал "The Bridge" цари оживление, младите художници нямат търпение да превърнат идеите си в реалност, а някои от произведенията им са съвсем невероятни. Едно посещение при тях не просто възбужда интереса, а крие в себе си безброй приятни изненади. Въодушевлението е обзело всички, а някои от художниците..

публикувано на 20.07.17 в 17:14

Игрите от детството ни

Позабравени, развлекателни, образователни , игрите учат малки и големи да общуват помежду си , да са толерантни един към друг , изграждат ги като личности , и най-важното- показват на децата как да спазват правилата . Днес не са достатъчно добре застъпени в учебната програма в детската градина , на мнение е Вера Иванова - дългогодишен..

публикувано на 20.07.17 в 16:30

Среща с огъня очи в очи

Илинден ,  покровителят на пожарникарите- свети Илия  честват служителите в Дирекциите "Пожарна безопасност и защита на населението" в страната. Генадий Янчовски -инспектор в Оперативен център -Видин е на 29 години , хвърля се в огнената стихия самоотвержено вече 7 години и казва, че в екипната работа действията винаги трябва да бъдат..

публикувано на 20.07.17 в 15:55

Какво изкушение предпочитат видинчани- шоколадово или сметаново

Днес, 20 юли, отбелязваме Международния ден на тортата . Той е посветен на приятелството и мира между хора, народи и държави. Мотото на събитието е "I Cake You“, чийто смисъл се свежда до обединение, благодарение на това лакомство. За първи път в международен мащаб празникът се отбелязва през 2011 год., като се превръща в един от най-известните..

публикувано на 20.07.17 в 13:05
Сцена из

В "Музикална зона" на 20 юли 2017 слушаме арии и дуети из оперети, изпълнени от български певци

Оперетната сцена в България има близо 100-годишна история. Говорим за първото звездно поколение оперетни изпълнители, както и за съвременните им наследници. Слушаме разнообразни откъси от родни и чужди оперети, наслаждавайки се на гласовете на Видин Даскалов, Лиляна Кисьова, Лиляна Кошлукова, Арон Аронов, Людмила Чешмеджиева, Александър..

публикувано на 20.07.17 в 09:00