Няколко модни съвета за тази пролет

Снимка: архив
Хубавото и топло време вече е налице. Идва моментът, в който оставяме зимните якета и дрехи в тъмни цветове и изкарваме по-леките и удобни, в цветни и пролетни нюанси. Истината е, че цветните дрехи придават настроение. Дали ще бъде жълто, зелено, оранжево, розово или цикламено, винаги някак си свързваме тези цветове с пролетта и лятото. Всяка жена обича да се чувства красива и модерна. Дрехите и аксесоарите придават увереност на всяка дама. 

Какво е хубаво да носим тази пролет, какви ще са модните тенденции и кои са петте неща, които всяка жена трябва да има в гардероба си? По темата разговаряме с Красимира Николова, която цял живот се интересува от модни тенденции и има собствен магазин от 11 години във Видин:

"Тази пролет модното е синьото, този гълъбово син цвят, както и розовото. Модно ще е ретрото от 90-те. Вечните джинси ще са отново на мода, като  се сменя цветът на джинсите с ретро цвета от  90-те- средно син. Много цветя и сребро. Сребърният цвят на якета, обувки се налага, сменя златния, досега модерен."


Попитахме и видинчани кои са петте нещата, които ще имат със сигурност тази пролет в гардероба си и как се чувстват най-добре облечени:


"Бяла риза, яке- кожено, дънки, те са задължителни за всеки сезон. И голяма чанта, да се събира всичко. Най-комфортно облечена се чувствам спортно-елегантна... Неизменно саката, полите, рокли, дънки и риза. Обувките на токче и една чанта, задължително... Специално при мен- рокличка, къса рокличка. Риза, панталон, шалче-цветно и сако или яке."

Целия репортаж чуйте в звуковия файл.

print Отпечатай
Вижте още
Десислава Иванова, директор на РБ

Десислава Иванова: Видинчани четат стойностна литература

Международния ден на книгата и авторското право отбелязахме вчера, 23 април. По този повод гост в "Цветовете на деня" беше директорът на Регионална библиотека "Михалаки Георгиев" във Видин - Десислава Иванова .  "Видинчани четат особено напоследък, когато библиотечната политика за закупуването и набавянето на нови книги достигна едно доста..

публикувано на 24.04.17 в 16:06

Опасна ли е питейната вода във Видинско

Преди дни беше оповестено, че част от взетите проби от питейна вода в Хасково имат завишени показатели на уран. Минимални количества уран бяха открити и в два от 13-те кладенеца в град Първомай, а пробите са били взети при рутинна проверка на местното ВиК дружество.  Има ли опасност и какво е качеството на питейната вода в област Видин ? Това е темата..

обновено на 24.04.17 в 15:22

Музикална зона на 24 април: ЧРД, Лили!

Лили Иванова е най-голямата звезда на българската музика; пример за сила, женственост и талант. Неслучайно е наречена "примата на българската естрада". Тя е артист, който не спира да твори неуморно и до днес и ще остане завинаги в историята на българската музика. Изключително амбициозна, тя подчинява живота си на българската песен и допринася за..

публикувано на 24.04.17 в 09:20

"Малките звездички" от 23.04.2017 година

Кое е най-голямото богатство?  - Книгата . Децата са преди това, но понякога са си и голяма беля, дори беда . "Езикът е извор на недоразумения" , казва героят на Екзюпери "Малкият принц" , бъркаме, грешим, но и да си простим , лъжата се получава, човешко е, но да не се повтаря повече, казват възпитаниците на детската градина "Русалка"..

публикувано на 23.04.17 в 14:05

"Неделник" от 23 април 2017 година

Скучно ви е? Какво чакате? Пускайте си "Неделник" брой 153, който вече е на сайта. Река Лом или просто "Барата", която минава около село Дражинци . Тя е на снимката. Защо започвам така? Защото в днешното предаване ви срещам с една личност от родното село на баща ми- Дражинци. Поет и писател, но не от тези известните, а съвсем обикновен..

публикувано на 23.04.17 в 12:25

Неверието на Тома е достоверност на Възкресението Христово

Днес, Христовата Църква празнува Втора неделя след Възкресението на нашия Господ и Спасител Иисус Христос. Неделята е наречена Томина, защото си спомняме за радостта на апостол Тома от срещата си с възкръсналия Бог – Иисус Христос. Евангелското четиво ни напомня: " А вечерта в тоя ден, първи на седмицата, когато вратата на къщата, дето..

публикувано на 23.04.17 в 08:00