Няколко модни съвета за тази пролет

Снимка: архив
Хубавото и топло време вече е налице. Идва моментът, в който оставяме зимните якета и дрехи в тъмни цветове и изкарваме по-леките и удобни, в цветни и пролетни нюанси. Истината е, че цветните дрехи придават настроение. Дали ще бъде жълто, зелено, оранжево, розово или цикламено, винаги някак си свързваме тези цветове с пролетта и лятото. Всяка жена обича да се чувства красива и модерна. Дрехите и аксесоарите придават увереност на всяка дама. 

Какво е хубаво да носим тази пролет, какви ще са модните тенденции и кои са петте неща, които всяка жена трябва да има в гардероба си? По темата разговаряме с Красимира Николова, която цял живот се интересува от модни тенденции и има собствен магазин от 11 години във Видин:

"Тази пролет модното е синьото, този гълъбово син цвят, както и розовото. Модно ще е ретрото от 90-те. Вечните джинси ще са отново на мода, като  се сменя цветът на джинсите с ретро цвета от  90-те- средно син. Много цветя и сребро. Сребърният цвят на якета, обувки се налага, сменя златния, досега модерен."


Попитахме и видинчани кои са петте нещата, които ще имат със сигурност тази пролет в гардероба си и как се чувстват най-добре облечени:


"Бяла риза, яке- кожено, дънки, те са задължителни за всеки сезон. И голяма чанта, да се събира всичко. Най-комфортно облечена се чувствам спортно-елегантна... Неизменно саката, полите, рокли, дънки и риза. Обувките на токче и една чанта, задължително... Специално при мен- рокличка, къса рокличка. Риза, панталон, шалче-цветно и сако или яке."

Целия репортаж чуйте в звуковия файл.

print Отпечатай
Вижте още
Снежана Ганцова, логопед

Снежана Ганцова: Компютърни програми помагат при заекване

Заекването е нарушение на плавността, на темпа на речта. Причините за неговата поява все още не са изяснени, но в повечето случаи се смята, че отключващ фактор е стресът, каза в предаването "Направление здраве" по Радио ВИДИН логопедът Снежана Ганцова . Тя обясни, че при заекване се наблюдава нарушение на дишането. Затова една от основните..

публикувано на 28.03.17 в 16:56
Ивайло, Боряна и Ивелин с техните преподаватели по биология Цецка Асенова и Мануела Живкова.

Трима видински ученици на олимпиада по биология

Трима ученици - Ивайло Стоянов, Ивелин Петков и Боряна Ангелова са класирани за финалния кръг на 42-та Национална олимпиада по биология и здравно образование. Те са възпитаници на Видинската профилирана природо-математическа гимназия „Екзарх Антим I” и са единствени от цялата област, които са допуснати до участие. Националният кръг на олимпиадата по..

публикувано на 28.03.17 в 15:05
Сцена от „Молба до Господ“ на монтанския театър

Трудна година изпращат театрите в Монтана и Враца

Днес, 27 март, отбелязваме Световния ден на театъра. Денят се чества от 1962 г. с решение на Деветия конгрес на Международния театрален институт към Организацията на ООН по въпросите на образованието, науката и културата (ЮНЕСКО) през 1961 г. Проявите, свързани с 27 март, са както мащабни театрални събития, така и съвсем интимни чествания на..

публикувано на 27.03.17 в 14:47

Памет за Пенчо Черковски- революционер и окръжен началник в Белоградчик

Освобождението на Белоградчик на 25.03.1878 г. е повод да си спомним в "Памет нашенска" не само за героите, участници в освободителната борба, но и за личности, които са допринесли за изграждането на живота в първите следосвобожденски години в града. За един от тях - Пенчо Черковски , активен революционер и окръжен началник в Белоградчик в..

публикувано на 27.03.17 в 11:29

В Международния ден на театъра слушаме Тодор Колев в "Музикална зона"

Ако не ти е писано да си актьор или музикант, не ти остава друго, освен да се радваш на дарените с тези таланти. Един от хората, който ги притежаваше и който не спира да ни възхищава, е човекът с "опасния чар"- Тодор Колев. И в театъра, и в киното, и от телевизионния екран, и с неговите песни, в които се казва всичко за нас и за живота ни. Той..

публикувано на 27.03.17 в 09:44

"Неделник" от 26 март 2017 година

В ден на избори, "Неделник" ви очаква на сайта на Радио ВИДИН. Гарантирано интересни теми. Аз не обещавам. Аз изпълнявам. Преместихте ли си с един час напред часовниците! Нали не сте забравили. Знаете ли, че от няколко години икономистът Стив Ханке и астрофизикът Дик Хенри предлагат приемането на единно време без часови зони на Земята,..

публикувано на 26.03.17 в 12:25