Стенли представя новата си група

Стенли представя новата си група
Станимир Сланев - Стенли тази вечер (19 май) излиза на сцена в столичен клуб, за да представи новата си група, която включва музикантите:
Иво Чалъков - китари
Стефан Попов - ударни 
Димитър Ковачев-Фънки - бас китара.

Формацията усърдно работи върху предстоящите си изяви, а репертоарът им включва подбрани парчета от соловата кариера на Стенли, стартирала от 90-те години насам. В най-доказалия се клуб за изпълнения на живо Стенли и бандата ще представят 18 парчета с нови аранжименти и много интересен звук. Станимир Сланев продължава да залага на модерните, електронни звуци и здравото звучене.

За феновете, които няма да могат да присъстват на това събитие - то ще бъде записано и по-късно качено в интернет мрежата, така че всеки ценител-меломан ще има възможността да се наслади на тазвечерния концерт виртуално. Но, разбира се, ако имате възможността да присъствате- не я изпускайте! Музикантите обещават мащабно шоу, включващо силен и качествен звук, придружен с много техника и интересна мултимедия. 

Цялото предаване "БГ Миш Маш" с подбрани песни от творчеството на Станимир Сланев - Стенли - слушайте в звуковия файл! 

print Отпечатай
Вижте още
Д-р Илияна Цанкова /вдясно/ бе лектор в училището за родители във Видин.

Д-р Илияна Цанкова: Хомеопатията е алтернатива, която прави майката по-спокойна

Децата и бременните жени са подходящата за хомеопатията група от населението, защото при тях се стремим да даваме нещо, което няма странични действия и взаимодействия с другите лекарства. Това означава, че хомеопатичните лекарства могат да се дават успоредно с лекарствата на класическата медицина, каза за предаването "Направление здраве по Радио..

публикувано на 22.05.17 в 16:19

Финални матури за зрелостници и седмокласници

На вторите държавни зрелостни изпити най-много ученици избраха биoлогия и здраво образование, следвана от география и икономика. Дванайсетокласници , които проведоха своята матура в Професионална гимназия "Проф. д-р Асен Златаров", която е и един от центровете за проверка на изпитните материали, и   Професионална гимназия по туризъм "Михалаки..

публикувано на 22.05.17 в 15:27

Готвят нова транспортна схема във Видин

Общинският съвет във Видин предстои да приеме нова транспортна схема . Предложението ще бъде внесено на редовно заседание на Общинския съвет до края на май. Заместник-кметът на Община Видин Цветан Асенов представи някои от подробностите по новия Генерален план за движение в централната градска част на Видин: "Във връзка с изграждането на..

публикувано на 22.05.17 в 14:16

Адвокати от Видин и Долж ще си сътрудничат

Адвокатска колегия Видин и Адвокатска колегия Долж представиха официално началото на партньорството си за  обучение и мобилност на труда в юридическата област . Посредством него ще бъдат увеличени възможностите, от които да се ползват потребителите в правната сфера в областите Долж в Румъния и Видин - Българи, а адвокатските колегии в Долж и Видин..

публикувано на 22.05.17 в 12:08

Абитуриентски вълнения в „Музикална зона“

Наближи ли 24- ти май, всяка година настъпва един особено тържествен период- времето на абитуриентските балове. Започват абитуриентските вълнения, настроението е приповдигнато, подготовката за бала тече с пълна сила, а мислите се лутат между рокли, костюми и прически, любими съученици и учители. Да, балът е важен, не позволявайте никой да ви..

публикувано на 22.05.17 в 10:07

"Малките звездички" от 21.05.2017 година

ДГ "Детелина" -на 57. Празник голям, родители, гости, учители и деца, голяма торта, надуваем замък в двора, балони, обяд на открито, фокуси, клоун, който хвърля бонбони от покрива , изненади безчет. Как и с какви подаръци празнува рождения си ден късметлийската градина "Детелина", мястото, където в навечерието на Деня на българската просвета..

публикувано на 21.05.17 в 14:05